nece se taj zaustavljat..
Moze Novak ladno prestici Samprasa,mozda eto i Nadala uz neku ludu igru i povredu Spanca.Ali Federera mislim da je i teoretski nemoguce prestici.
nece se taj zaustavljat..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Last edited by night_silence; 05-04-15 at 22:59.
deuscroix
To se tebi čini druže. Federer je u zadnjim susretima kretao veoma jako na Novaka i to su mečevi u kojima gledate 15 minuta kako protivnici dominiraju jakim udarcima a onda se takva igra jednostvno rasprši. Nemoguće je protiv Novaka igrati tako jer se psihički jako promijenio i uspijeva da svoju snagu rasporedi baš onako kako treba. Marej je sinoć krenuo silovito, gledali smo nevjerovatne poene a onda PAF 7-6 za Novaka. Drugi set je Novak takođe mogao da riješi u svoju korist ALI igrati po vrućini sa onolikom nenormalnom vlažnošću vazduha, teško da ne utiče na psihu i snagu. Treći set sve govori ko je gazda u tenisu.
Evo i izjave Mareja sinoć, sve je objasnio:
"Dobro servira, dobro se kreće, fizički je u sjajnoj formi i dobro udara lopticu sa obe strane. Većinu stvari radi kako treba i zato je trenutno broj jedan na svetu. Osećam da sam u nekim mečevima mogao da pratim njegov tempo, ali nažalost, ne dovoljno dugo"
Djokovic igra tenisa trenutno ka mesi fudbala..Ono sinoc je bilo savrsenstvo.Mislio sam da ce ga sunce omesti i to sto je marej nekako bio domacin,s obzirom da zivi tamo.Jos Marej igra najbolje na ovu podlogu.Odigrah tako i na tiket.Ali kita.Marej je igra odlicno,a ovaj savrseno.Sjever mu ne mozhe nista.
Marej je malo u zadnjem setu glumio da se raspada,a u stvari je bio frustriran.Britanski čika pakšu.
Meni je najfascinantnije to , da trenutno Djokovicu je najveca konkurencija i rival covjek koji ima 33 , jos malo 34 godine. Toliko o trenutnom kvalitetu tenisu.
Djokara dominira nema sta. Pitanje je koliko ce se spremiti ranjeni lav Rafa za RG.
Sto se tice kvaliteta tenisa, to moze biti rasprava bez kraja. Rodzer je dominirao kada je imao za konkurenciju Safina koji je iz nocnih klubova izlazio na meceve, bukvalno. Ili Nalbandijana koji je vise energije i strasti pruzao na trke auta..
Ili Ljubicic - bivsi broj 3 a najveci uspjeh mu je jedno polufinale GS.
Naravno ovim ne zelim umanjiti apsolutnu velicinu i genijalnost maestra Rodzera, ali svako vrijeme ima svoje specificne karakteristike.
Nijesam trol , vec samo iznosim svoje misljenje i naravno niko ne mora da se slozi sa njim.
Pa tesko je sloziti se da nema konkurencije kad 4 tenisera imaju 40 masters titula u poslednjih 5 sezona a ispustili su 4 puta titule na grand slamovima-pa zovu ih Velika Cetvorka????
Nikad nije bilo vece konkurencije u to nema nikakve dileme.
Ja se kladim da bilo kojeg nekadasnjeg teniskog sampiona iz vremena kad je bio na vrhuncu svoje karijere postavis SAD na crtu ovakvom matorom Federeru, muuuda svoja bi otegao da ga obali. Ovaj "starac" nije bilo ko i samo totalni laik moze reci nesto poput te tvoje izjave..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Au cekaj bre , potpuno si pogrijeso pri tumacenju. Ovo nije bila kritika Federeru , vec suprotno. Konstantno slusam price lako je bilo njemu nije imao kad nije imao konkurenciju. A kakva je onda konkurencija , pitam se ja , Djokovicu kad covjek od 34 godine mu je najveca prijetnja i jedini koji ga moze ugroziti.
Nikakva konkurencija...osim mozda dva najbolja igraca od kad se igra tenis.
Očigledno je velika razlika u kvalitetu trenutno prva dva tenisera svijeta sa ostatkom ATP liste. To govorim kao ljubitelj tenisa i smatram da ga poznajem jer ga pratim odavno. Zaista jedva čekam da Rafa ozdravi kako bi se ta takmičarska tenzija pozitivno odrazila na tenis tj da se još nauživamo teniskih spektakla. Bilo bi dobro i da se Delpo vrati ali sve to izgleda malo vjerovatno. Ono što mene fascinira jeste nevjerovatna takmičarska volja kod Novaka Đokovića. Momak je mlad, ispunio je skoro sve svoje snove, zaradio je novca za narednih ko zna koliko potomaka ali ta želja da igra u super formi na skoro svakom turniru je nevjerovatna. Isto mislim i za Federera. Stvarno sam imao sreću sa svim ljubiteljima tenisa da živimo u vrijeme ovakvih tensikih majstora. Ostatak ATP igrača mahom ne ostavlja na mene nikakav utisak. Imate tu neke solidne tenisere ali to što rade Novak, Rodžer i Rafa je daaaaleko ispred svih i nekako je sama ta njihova konstantnost(liše Rafe) učinila da tenis bude danas to što jeste. Oni guraju jedni druge stalno na neki veći nivo, tjeraju jedni druge da budu konstantni i bolji kako bi se mogli suprotstaviti jedni drugima.
Bravo Danka!!!
![]()
![]()
![]()
Evo prilike da je konacno vidimo sjutra u zivom prenosu protiv Jelene!
![]()
Razvalila je Danka servisima i igrom u zadnja 2 seta. Ako je Bencicka 35. na WTA listi jasno je da bi Danka u dogledno vrijeme mogla biti u top 50
O koliko bi znacilo Danki da dobije i JJ, mada i ovo je do sada extra podsticaj da krene kako moze.
Dobre su prijateljice a JJ vala ne treba ova pobjeda nesto narocito a Danki bi mogla biti velika motivacija i doza samopouzdanja.
112 je sad sa ovom pobjedom a eventualni trijumf nad JJ popeo bi je jos neko mjesto,20 godina ima i bio bi veliki uspjeh da se ove godine ugura u 100 igracica svijeta sto vjerujem da ce se i desiti.
ide sljaka a tu je ponajbolja
Lol
Malo mi ovo smrdi, iskreno...
![]()
ima li kakav stream za Kovinić-Petković?
sportklub2
https://www.google.com/search?q=kovi...utf-8&oe=utf-8
meč počinje u 22:00 h ja mislim
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks