Norceping-Orebro 7+
San Jose-Salt Lake 7+
Moracu probat:-)
Norceping-Orebro 7+
San Jose-Salt Lake 7+
Ja nesto slicno igram sa 2+ ukupno, kvote oko 1.30, mada ne stavljam ovoliko utakmica, vec do 8.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dje igras ovo, pratisli statistike ili mlatis?
Ima li jos ko da igra 0:0 danas?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ebem ti valenciju!! Pi
Naravno
http://prntscr.com/6q0m0k
Prvo pomislio na PP1X ali posto me je tu Tottenham vec oborio na QPR-u odranije reko ajde moraju bar dva gola a prosli susret se raspucali GG6+. Jako los dan za golove ali duple sve je doslo ocekivano pa se tu mogla dobra kvota nabiti. Obavezno pogledati golcinu Matuidija za PSG.
A ovaj Burnley ako ostanu u ligi obavezno ih kuci igram 0-2 protiv najjacih ekipa a forsiracu i 1X&0-2
Last edited by Severnjak; 05-04-15 at 22:18.
To su ti Olimp kladionice, slepaju se uz wwin, tamo uplacujes
Tu es mon héro!
ko ce pare danas
espanjol 1-1
besiktas 1-1
anderleht 1-1
koef 20 u olimpa
Gasi![]()
Kazu kazuu atromitos TR 1:0
Probati:
Espanyol 3+ 2.30
Man C 2 1.70
Brest X2 1.51
kvota je 5.90e u Lob.Srecnooo!
Vidi sitija, oooo raspadi, placenici glibavi, mrs
Tu es mon héro!
Rijetko mrzna ekipa, plaćenici glibavi taman. Na čelu sa najvećom prevarom u istoriji trenera. Ni jednog napadača stručnjak nema na klupu :lolblue:
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Zapamtite da kvotu 1.6 do 1.7 nikad ne treba stavljati na tiket.
Lako dolaze iznenadjenja na ove kvote.
![]()
to je prije bila prica za kvotu 1.4![]()
Ne moze ni jbena dupla da prodje na gvnare, i zna se da svaku drugu ovako zaseru ali se bojao opet za 2+. Mada ih je i onaj idiot od sudije zajebao za cist penal.
Hahaha Siti koji ljigavci
Ја ево 5 година не играм квоту 1.65 јер сам па' на њу преко 10 пута прије тога...Zapamtite da kvotu 1.6 do 1.7 nikad ne treba stavljati na tiket.
Lako dolaze iznenadjenja na ove kvote
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Blackpool Reading MOGUCA SARADNJA
Zadnjih 7 utakmica dobijao domacin. Blackpool dobio dvaput 1:0 i jednom 2:0, kvota samo na kec 4 a 1&0-2 cak 9.2. Problem jedino moze da bude taj sto Blackpool sigurno ispada iz lige dok je Reading na +9 ali oni jedini od svih imaju 39 utakmica dok drugi imaju 40/41 pa im verovatno nije toliki problem da prepuste bodove. Probati ovo 1&0-2 na nekoj sici sa siguricama, moze dobra kvota da se nabije a ako je saradnja nece se sada nadigravati u golove.
Pdrcine one najgore holandske, Serija C1BF5L4Z8 je izmislila jbeni fudbal za vas stoku gvnarsku. Da je postao toliki jbeni problem da gvna mrtva daju dva gola.
Bolje da se ne radujem, sad ce Malaga da pukne od Eibara. Kad god pomislim da ce nesto da me krene uvek nesto mora da me totalno ukopa.
Ako ih nebi ciglama gadjao da mogu samo na minut da se stvorim tamo... Znao sam, cim je pao taj gol znao sam, nema vajde. Nije mi toliko do para jer i tako igram klosarske tikete u zadnje vreme ali da se toliko zivciram oko te stoke idiotske koja ni loptu ne zna da sutne kako treba to...
Last edited by Severnjak; 07-04-15 at 22:54.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks