^ ahahaha a sto je ovo, kakva je sa muka na ovi puk?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Nema guzve da se struja plati bas nema
Sent from my Samsung Galaxy S3
^ ahahaha a sto je ovo, kakva je sa muka na ovi puk?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A mora se platit da ne raskidaju ugovore a ja tuka zadnji dan dosao.Kakav smor pih.
Teska me prica izludje...gando & prijeki odjebaus sa teskom pricom + vam!!
Hahahhaaahaah ne lazi!
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel to Gando bio na okupljanje molim vas?Mogla sam doć da ga razvedem.
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Josh smo tu, poitaj...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Nemojte me tjerat sad da se fotografisem u krevet...Gandu svoju golu nogu da pošaljem...
Послато са GT-I9070
Kad veselo zvaces sendvic i odjednom - krrrrc, ośetis kako ti se nesto slomi u usta. Prvo te ladni znoj oblije, pocnes ono polako da jezikom pipas koja ti je plomba otkaz dala kad odjednom osjetis oganj zivi od vrha jezika do dvanaestopalacnog. Ko pravi ovoliki biber u salamu za vazda mu..(psovka)!
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
nana moja sta si nocas propustila bruka![]()
E ***** pobjegoste,mi posli da izijemo burek a vas nema u berlin vise.
a makse..pola pg pretcah za vama da vidju dje ste vas ni u solju..teska ti je prica![]()
Da ne brčkamo ovu nervoznu temu al priznajem vam samo izlet uz ćevape i paradajz pored rijeke u koju mozete da skocite ako vas uhvati kakva grešna pomisao, ajde da da Bog pa to bude...
P.S.Volim te nana!
Послато са GT-I9070
kad ljudi psuju
Ova farsa sa Milačićem... A makse više. Svako malo nešto aveta i glumi budalu...
Danas nesto u postu uplacivao...Ispred mene bile neke zene sitnile pare...kad su zavrsile jedna od njih daje sluzbenici 1e sitno i kaze joj kupi cerki cokoladicu od mene...ova se kao necka nemoj ovo ono, ali ipak uze...Kad su posle ova sluzbenica komentarise sa obezbedjenjem poste :" A kakva je ova sirotinja, opucise me sa sitnjenjem para, ja reko castice me 5e, a ova mi daje 1e...bas neka sirotinja"...Ja u nevjerici....a da ne spominjem sto mi se stalno obracala sa TI dok sam uplacivao...Bas da se zgadi covjeku...
Dobro je ona bogata sva pa da uzme...greote...
Послато са GT-I9070
Bijela ***** - snijeg. Opet pada![]()
One Ring to Rule them all...
Ima li ga koliko na Žabljaku?
P.S. već si napisao u drugoj temi.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Zvoni neko zvoni. A reko ko je sad jb* li ti sve. Kad sa druge strane neki ogromni debeli kao sumorvac, stoji u jednom mjestu ispred vrata i ne mrda. A reko nemam ti kad i poce da prica nesto na engleski, preglasna mu muzika bila sinoc, al sto je dolazio sa satarom ne znam...
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Kad neko mora da iznese svoje mišljenje iako je totalni laik na neku temu, ali mora baš ono da se isprdi, a veze s vezom..
Tj. kad se neko u sve raumije. Tacnije expert je za sve. Nema teme gdje ne moze da iznese svoje strucno misljenje, obicno iz 'iskustva'.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
I sad bi vam on rekao, pa ja se i razumijem u sve... Iz iskustva... Bla
Tu es mon héro!
to ti dođe nešto kao ja ovako. i mene to nervira.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks