Page 212 of 715 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312712 ... LastLast
Results 5,276 to 5,300 of 17854

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post

E pazi sad smecjarceta ovog lazhavog. Sta mu treba ova prica? I kome on maze oci. Zivimo u 21 vijeku dje je informacije najlakse provjeriti. Evo tabela ispod pokazuje da Rusi ne ulaze ni 10%.
    Sad bih otisao da ga ishklepam da mu usi zvone godinu dana. Priprema sa ovim pricama javnost da ce da kiksa sezona, pa mlati i iznosi prljave lazhi.

Prije 6 godina nije ih bilo ni 1%
    ada to ti je isto kao ono jednom kad su pominjali mjesto Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi prema istraživanju nekoga čuvenoga turističkoga časopisa ili čak ustanove (ko bi pamtio takve gluposti) pa ni toga časopisa niko nikad viđao nije niti se zna ko je taj ko nas je proglasio izuzetno atraktivnima...ali zna se kome se to servira i ti kojim aje servirano su to čuli, primili i to je božija istina, gotovo!
    Ili Žabljak lider zimskoga turizma u regionu...a ha za babe i đedove koji su samo to čuli i ne znaju da postoji đaolje zimovalište idje u okruženju...
    a što se Rusa tiče, moja tetka takođe ima apartmane u Petrovcu, pri moru bukvalno, i znam da je izdvala agenciji a ona Rusima i da je baš baš razočarana koliko su nekulturni, neuredni, bezobrazni, štetni....da ne nabrajam više, mislim da je još prošle godine otkazala agenciji zbog toga iako joj se tako više isplatilo
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kojoj tvojoj plazi bolan i separeu? Da te edukujem malo.....Rusija izlazi na 14 razlicitih mora,izlazi na 3 okena(Atlantski,Tihi i Sjeverni ledeni) i ima preko 37 000 km morske obale.

Ja ne trolujem vec samo odgovaram na uvrede koje si rekao za ruski narod.U Tursku ljetuju pretezno ruski gradjani islamske vjeroispovjesti,ali dje ti to da skapiras! U Rusiji zivi oko 15 000 000 Muslimana.E oni idu u Tursku na more.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

cujes ove price...

Da li te je sramota sto dises?

@ zvoncica

Isti ti rusi donose nam pare, ali to je hleb sa 7 kora. Ne dao Bog nikome od njih da zivi. Lome, prljaju, povracaju, ako im je ukljucen svedski sto sve nose dok im ne bude muka, tuku se, unistavaju. A opet turizam CG ne moze bez njih ali pojedinci mogu. Svaka cast tetki jer je svoj gazda i ne da niko da je muci ili ponizava.

A za prvi dio teksta. Znam podatak da se placalo po milion eura da CG izadje u nekom nebitnom magazinu.

Ja licno(totalno nebitno sto sam to ja) sam doveo da CG bude jedna od top10 destinacija u lonely planetu za 2013. Dzabe je ispalo i mene i CG, proveo 7 dana vodajuci lika koji pise za taj vodic po kafanama, nacionalnim parkovima, plazama.

I dodje Zarko Radulovic - idiot da pise o turizmu...
    Last edited by Gandalf_White; 03-04-15 at 08:02.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Na zalost gandalfe nije taj covjek idiot. Samo je primjer crnogorskog poslovnog okruzenja, ne samo turistickog.
    Da nekoga zavrnes, da ostetis sve da bi izvukao korist, da nastelujes zakon ako mozes da tebi licno donese korist......
    I sve je to super na kratak rok. E, sad smo dosli u poziciju da nemamo koga da crnogorski isposlujemo i onda su svi drugi krivi dok sam ja mag poslovanja.
    Sa druge strane imas savjetnike, poslanike, cinovnike..... kojima je grand putovanje autobusom do spanije vrhunac putovanja.
    Vise danas znaci ono sto se na LP, expidia procita, nego sve to sto oni odu po sajmova da im pozadina puta vidi.
    Jednom sam se zadesio na sajmu turizma da vidim kako to izgleda, i primijetio sam da se tu uglavnom nalaze tur operatori i veliki hotelski lanci, dok mi posaljemo TO crne gore i TO budve sa brosurama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema srece kod nas dok se turisti mrze zbog nacije i vjere.Kao na primjer Ruse,koje narod mrzi jer su pravoslavci i hriscani.

Inace,nas turizam je razvijen 60% od ukupnog potencijala.Uzimamo godisnje blizu miijardu a maksimum je 2 milijarde.Jos veliku plazu u Ulcinju da iskoristimo i nema vise.Imamo premalu obalu da bi bili toliko pretenciozni.Nas turizam je trenutno dobar, ozbirom na ostale grane privrede. Treba razvijati energetiku i smanjivati korupciju.

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,804
    Thanked in
    909 Posts

Quote Originally Posted by bike1 View Post
    Nema srece kod nas dok se turisti mrze zbog nacije i vjere.Kao na primjer Ruse,koje narod mrzi jer su pravoslavci i hriscani.

Inace,nas turizam je razvijen 60% od ukupnog potencijala.Uzimamo godisnje blizu miijardu a maksimum je 2 milijarde.Jos veliku plazu u Ulcinju da iskoristimo i nema vise.Imamo premalu obalu da bi bili toliko pretenciozni.Nas turizam je trenutno dobar, ozbirom na ostale grane privrede. Treba razvijati energetiku i smanjivati korupciju.
    Druže trolaš ga junački Ruse neko u CG mrzi što su pravoslavci i hrišćani!?Ruse kao i svakog drugog turistu možeš da ne voliš ako je bahat,nevaspitan, ako izaziva nevolje, ako zakera a ništa ne troši.Oni koji žive od turizma ne poznaju vjeru i naciju dok god ćeš da im ostaviš pare i dok imaš trunku vaspitanja i normalnog ponašanja.
    Pa ja sam u Splitu spavao u privatnom smještaju dje gazdi visi slika Ante Pavelića i nekih generala .Misliš da mi je gazda što zamjerio što sam Crnogorac i druge vjere dok god mu ostavljam novac.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

Mene zanima kad planiraju da krpe ove rupe po ulicama? Tik pred sezonu?

Vidim da je masu gradova u pitanju a konkretno u Bar se stanje pogorsava iz dana u dan. Rupe nisu samo vece nego i dublje..

Ako kamioni toliko nagrdjuju put, zasto im se ne odredi da idu drugim? Ako se zna da kamioni moraju da prodju kroz odredjeni put, zasto se ne napravi nesto kvalitetnije?

Zar nasi putevi ne mogu da izdrze ni JEDNU GODINU? Kojim tjestom ga prave? Koliko se samo para obrne sa tim 'projektima renoviranja puteva' svake godine?
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,857
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Mene zanima kad planiraju da krpe ove rupe po ulicama? Tik pred sezonu?

Vidim da je masu gradova u pitanju a konkretno u Bar se stanje pogorsava iz dana u dan. Rupe nisu samo vece nego i dublje..

Ako kamioni toliko nagrdjuju put, zasto im se ne odredi da idu drugim? Ako se zna da kamioni moraju da prodju kroz odredjeni put, zasto se ne napravi nesto kvalitetnije?

Zar nasi putevi ne mogu da izdrze ni JEDNU GODINU? Kojim tjestom ga prave? Koliko se samo para obrne sa tim 'projektima renoviranja puteva' svake godine?
    Odgovor je jednostavan, zašto se ugraditi jednom u cijenu kad može više puta.

Fino se kaže: kuc kuc, dobar dan, mi ne umijemo da asfalatiramo puteve, molimo vas da nam objasnite što treba da stavimo u tendersku dokumentaciju kao uslov i završena priča.
    Pozdravljam nadležne iz vlade i nudim im svoje usluge za uspostavljanje kontakta, free of charge, da ne moraju koristit Google translate.

http://www.dupont.com/industries/bui...structure.html

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Sve me to neodoljivo podsjeća na vraćanje onih 8 miliona duga Prve banke tako što se jedan isti milion vraćao 8 puta. Važno je da se para (ipak se) okreće...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rusima Hrvatska poslednja na listi

IZVOR: SEEBIZZagreb -- Hrvatska je za ruske turiste ubedljivo poslednja destinacija za odmor u ovogodišnjoj turističkoj sezoni.

Foto: Thinkstock
    Lideri turističke sezone 2015. za Ruse su destinacije na crnomorskoj obali Krasnodarskog kraja, Krim, Abhazija, Turska, Egipat, Grčka, Kipar, Bugarska i Hrvatska.
    Do takvog zaključka došao je Odsek za sociologiju na Finansijskom univerzitetu pri Vladi Rusije.

Anketa provedena na stanovništvu, različiti sekundarni izvori i baza podataka, koja odražava ekonomsko ponašanje Rusa, poslužili su kao baza za istraživanje.

''Treba imati u vidu da konačno rešenje o mestu odmora Rusi donose kasnije, u maju ili početkom juna. Dakle, za sada ne možemo tačno odrediti tačan broj ruskih dolazaka na različite destinacije. Ali gruba slika se može već sad videti'', rekli su sastavljači rejtinga.

Istraživanje je pokazalo da je Krasnodarski kraj neupitni lider turističke sezone 2015. Sledi Krim, a potom Abhazija.

Hrvatska posljednja a Crne Gore nema ni na listi

Thanks Thanks Given 
    70
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    29 Posts

Sasvim je prirodno da će ruski institut dati navedene podatke. Sigurno neće napisati kako njihovi ljudi hrle u strane zemlje. Sve je to politika.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Vjeruj mi svuda najvise mrze Ruse, jer su to najnekulturniji i najodvratniji ljudi koji mogu da priuste da putuju. Ne kazem ja, mozda postoji vecih smecara, u recimo moldaviji, bangladeshu, somaliji, sudanu. Ali ljudi iz tih zemalja ne mogu da priuste da putuju.

Ovo pricam i kao neko ko putuje a ne samo kao tur. radnik.
    Zbog toga da ne preciziras, na tkoga mislis, izgleda da smatras svakog Rusa "najodvratnijim" i "najnekulturnijim", jelte?
    Necu o drugima, ali zasto MENE, forumasa A+A, a i moju suprugu, koja uvijek dolaze u CG sa mnom, prozivas toliko ruznim epitetima?
    Takodjer ne kontam zbog cega "mrzis" moju malekost, i, stovise, s toliko puno sigurnosti kazes da mene i moju suprugu "najvise mrze svuda"?
    Je li ono sto si napisao demonstracija "kulture" i "privlacnosti" Crnogoraca, tj svega toga sto po tvom misljenju toliko fali Rusima?
    Ili se mozda radi iskljucivo o tvojim osobnim frustracijama, prouzrokovanim nekim incidentima, u kojim su Rusi igrali neku negativnu ulogu?
    Last edited by A+A; 04-04-15 at 19:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    15 Posts

Stvarno mrzjeti nekog zbog pripadnosti nekoj naciji je besmisleno i apsolutni rasizam. Reći da neko mrzi bilo koju naciju je onako u 21vom vijeku poprilično nazadno, čak i ako se radi o turistima. Jer možeš reći da ih mrziš ali ne mrziš njihovo ostavljanje eura u našim kasama, plaćanje soba - dranje cijenama koje ako ćemo pravo i nijesu najpovoljnije na planeti. Primjer su srpski turisti koji se sve više okreću Grčkoj. Jeftiniji aranžmani, veliko more, manja gužva....da dodam još nešto, eh da i ljubazni domaćini. Dakle pričati o razvijenosti turizma, je onako osrednje čudno. Gledajući izvještaje u prethodnih desetak godina, svaki izvještaj najavljuje povećanje turista na 2 - 3 % u odnosu na prethodnu godinu - to bi trebalo da je popriličan napredak ali gledajući prosječnu platu u CG nešto ne vidim velike pomake. Stvarnu prosječnu platu, ne ono sabereš najveću i najmanju pa podijeliš sa dva Planirati život od turizma ne znači praviti sezonu od juna do kraja avgusta - treba organizovati konstantni protok naroda tokom cijele godine. Šetajući kroz naše primorske gradove zimi vidimo samo puste ulice, eventualno lokalnu gradsku čistoću i ništa Budva - prazna....Sutomore....pa mogli bi mu i struju isključiti skoro pa skroz....jedino ima malo života u HN. Elem tako živjeti od turizma....
    a da bacim komentr na Ruse, koji galame, piju, prave glamu oko švedskog stola ( pa bilo bi smiješno reći da u svakom narodu nema takvih ljudi, dovoljno je pogledati kulturu naših srdnjoškolaca, a tek priče o eskurzijama...) rusi, njemci, italijani, genralizovati ponašanje pojedinaca je prosto smiješno

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Glupo je generalizovati ali evo da kazem na osnovu obimnog iskustva u turizmu od najniskobudzetnijeg go najelitinijeg ne postoje ljudi sa manjim stepenom osnovne kulture ili losijeg ponasanja od Rusa.

NAND

ja sam vec na ovoj temi pisao da imam komoditet da ne radim sa rusima. A isto tako sam pisao u kojoj mjeri zavisi nas turizam od istih. Ne sporim ja da ne ostavljaju pare samo sporim da zasluzuju uzitak putovanja.
    Last edited by Gandalf_White; 04-04-15 at 19:32.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Volim Crnu Goru kao moju drugu Domovinu, ali stvarno nisam u stanju preporuciti prijateljima da idu kod nas i trose pare uzalud
    Ne znam, koje tisuce turista doveo je stovani kolega Gandalf, ali cudim se tome, kako one tisuce nisu primjetili govn*** i smece u moru, opusci i limenke na plazama, prazne kesice i pakete od cigareta, koji "najkulturniji" Crnogorci izbacuju iz auta i to na tisuce svaki dan!
    Da li gandalfovi turisti dolaze za uzivati u grafitiju pored notornih "autoslep XXXX", "Varvari", a cak i "Kosovo - Srbija"?
    Ili mozda za mirisati leskovacki rostilj?
    Za uzivati u pjesmicama Cece i Rozge u svakoj kavani?
    Za uzivati u cijenama koje premasuju one u Rimu?
    Ili mozda za biti objekat rasne klasifikacije gospodina hoteljera Gandalfa?
    Ups, zaboravih spomenuti da sve ono gore spoimenuto ocito napravili su "najodvratniji" Rusi ...
    medju kojima su smo ja i moja supruga, koji spadamo u gandalfovu kategoriju "najkelturnijih" osoba ...

PS Nisam u stanji prihvatiti taj njegov stav. Kad sam ja u pitanju, Gandalf me lako moze smatrati "najnekulturnijim" zbog mojih pisanja na forumu, ali zasto bi on smatrao moju omiljenu suprugu, koju osobno ne poznaje, "najodvratnijom" osobom ... ne shvatam
    Slobodno pitajte ma tkoga u Bajicama i svatko ce vam odgovoriti da nikako nije "najodvratnija"
    Last edited by A+A; 04-04-15 at 20:41.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Može li se nama neznavenima objasniti šta pokušavaš reći...?

To da su Crnogorci podjednako nekulturni kao i Rusi (valjda je svakom normalnom jasno da ima izuzetaka), je odavno poznata činjenica... Zbog toga i treba da se mijenjamo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ajde eo vi crta , tvoja majka njegova majka, pljunite ajde !
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ajde eo vi crta , tvoja majka njegova majka, pljunite ajde !
    Eto, da ti netko kaze "Crnogorci su stoka", hoce li se osobno osjetiti uvrijedjenim?
    Ili 'ces dati neki komentar u smislu da si toliko izvanredan da ne spadas u onu kategoriju "crnogorske stoke"?
    Hoces li "pljunuti"?
    Kad je u pitanju osoba, koja se krije ispod nika "Gandalf", ona osoba izbjagava dati neki odgovor iliti barem komentirati svoju izjavu da su MI RUSI "najdovratniji" ljudi.
    Stvarno se cudim "tolerancije" moderatora ...
    Last edited by A+A; 04-04-15 at 20:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ne ja cu se sloziti, jer smo od svih naroda na planeti najgori, sto vise putujem to uvidjam

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Tesko da ima goreg naroda od nas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

nema, dje god da sam bio prvo snimam i trazim sve mane koje se generalno u jednom narodu javljaju, i apsolutni smo sampioni

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Eto, da ti netko kaze "Crnogorci su stoka", hoce li se osobno osjetiti uvrijedjenim?
    Ili 'ces dati neki komentar u smislu da si toliko izvanredan da ne spadas u onu kategoriju "crnogorske stoke"?
    Hoces li "pljunuti"?
    Kad je u pitanju osoba, koja se krije ispod nika "Gandalf", ona osoba izbjagava dati neki odgovor iliti barem komentirati svoju izjavu da su MI RUSI "najdovratniji" ljudi.
    Stvarno se cudim "tolerancije" moderatora ...
    Ti suviše lično primaš kritike na tačun tvojih nekulturnih sunarodnika! Što reče Sparko, uvijek ću se složiti da smo i mi vrlo nekulturni i ako mi neko kaže, kao što govore godinama da ovu našu djecu ne mogu podnijet na ekskurzijama po Evropi koliko su bahata, nekulturna i štetna, ja ću ih kritikovati jer ih i sada kritikujem ali ja ne želim da budem takva.
    Druga je stvar ako ti na ljetovanju u CG radiš sve one stvari koje Gandalf prezire, i koje sam većć pomenula da je i meni nevezano sa ovom pričom ovdje moja tetka još prošle godine pričala, onda je realno da se osjećaš prozvan jer jesi, ali ako ne radiš, onda nema razloga da braniš Ruse od nas.
    Moja tetka drži apartmane već decenijama i bukvalno nijednog ruskog turiste se ne sjeća kao normalnog turiste....Ona živi u przemlju kuće, a apartmani su joj na spratu a svuda oko kuće su trotoari i njene terase, koje su gabaritnije nego gornji dio kuće tako da bukvalno sve odozgo pada na one koji su dolje, sjede, prolaze svejedno, ima tu i garnituru za sjedjenje i odmor, a njeni gosti non stop prave žurke, puše i bacaju opuške na njen stol, povraćaju po njenoj terasi na prizemlju sa terase na spratu, prosipaju piće, bacaju čaše, žena bukvalno iz kuće ne može da izađe niti da koristi dvije vanjske terase otkako joj ruski gosti dođu i što je najgore, UZALUD IDE DA IH MOLI da to ne rade, oni i dalje čuda rade....ali svi, bukvalno, svi koji su joj došli za ovih poslednjih nekoliko godina! Da ne pominjem haos, nered koji za sobom ostave, to se očisti ali i materijalnu štetu bukvalno! Žao mi je što te ovo pogadja alii ne bi ni ti želio takve turiste u svojoj kući...u hotelu ti ne bi bilo dozvoljeno da to radiš bio bi ispraćen po kratkom postupku.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Tesko da ima goreg naroda od nas
    Ja mislim suprotno....od nas stanovnika CG nema boljih ljudi. Problem je u malom standardu jer kad bi zivjeli malo bolje vratio bi se osmjeh na lica.Ljudi krpe kraj s krajem.Treba platiti racune i obezbijediti osnovne potrebstine.

Lako je zapadnjacima i Rusima sa takvim standardom.Vidjeli bi njih u nasoj kozi.
    Last edited by bike1; 04-04-15 at 21:29.

Thanks Thanks Given 
    236
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    72 Posts

Ali nigdje nebo nije plavo kao.... ?
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ti suviše lično primaš kritike na tačun tvojih nekulturnih sunarodnika! Što reče Sparko, uvijek ću se složiti da smo i mi vrlo nekulturni i ako mi neko kaže, kao što govore godinama da ovu našu djecu ne mogu podnijet na ekskurzijama po Evropi koliko su bahata, nekulturna i štetna, ja ću ih kritikovati jer ih i sada kritikujem ali ja ne želim da budem takva.
    Druga je stvar ako ti na ljetovanju u CG radiš sve one stvari koje Gandalf prezire, i koje sam većć pomenula da je i meni nevezano sa ovom pričom ovdje moja tetka još prošle godine pričala, onda je realno da se osjećaš prozvan jer jesi, ali ako ne radiš, onda nema razloga da braniš Ruse od nas.
    Moja tetka drži apartmane već decenijama i bukvalno nijednog ruskog turiste se ne sjeća kao normalnog turiste....Ona živi u przemlju kuće, a apartmani su joj na spratu a svuda oko kuće su trotoari i njene terase, koje su gabaritnije nego gornji dio kuće tako da bukvalno sve odozgo pada na one koji su dolje, sjede, prolaze svejedno, ima tu i garnituru za sjedjenje i odmor, a njeni gosti non stop prave žurke, puše i bacaju opuške na njen stol, povraćaju po njenoj terasi na prizemlju sa terase na spratu, prosipaju piće, bacaju čaše, žena bukvalno iz kuće ne može da izađe niti da koristi dvije vanjske terase otkako joj ruski gosti dođu i što je najgore, UZALUD IDE DA IH MOLI da to ne rade, oni i dalje čuda rade....ali svi, bukvalno, svi koji su joj došli za ovih poslednjih nekoliko godina! Da ne pominjem haos, nered koji za sobom ostave, to se očisti ali i materijalnu štetu bukvalno! Žao mi je što te ovo pogadja alii ne bi ni ti želio takve turiste u svojoj kući...u hotelu ti ne bi bilo dozvoljeno da to radiš bio bi ispraćen po kratkom postupku.
    Zvoncico, da je Gandalf napisao "Rusi s kojima sam imao negatinvo iskustvo", sutio bih. ali evo ti citata
    Vjeruj mi svuda najvise mrze Ruse, jer su to najnekulturniji i najodvratniji ljudi koji mogu da priuste da putuju. Ne kazem ja, mozda postoji vecih smecara, u recimo moldaviji, bangladeshu, somaliji, sudanu. Ali ljudi iz tih zemalja ne mogu da priuste da putuju.

Ovo pricam i kao neko ko putuje a ne samo kao tur. radnik.
    U prvobitnoj se poruci NIJEDNOM reciju ne spominje njegovo iskustvo. Stovise, precizirao je "Ovo pricam i kao neko ko putuje a ne samo kao tur. radnik."
    Zar nije ovo pljuvanje po cijelom narodu?
    Hajde, budi iskrena?
    Je li po tebi OK da netko pise "Ne kazem ja, mozda postoji vecih smecara, u recimo moldaviji, bangladeshu, somaliji, sudanu"?
    OK, doticna osoba mrzi Ruse, ali ocigledno je da je citav njegov stav CISTA KSENOFOBIJA!
    Bome, koji crni "nekulturni turisti u tvojoj kuci"?
    Doticni pise da su oni u Moldaviji, Bangladesu, Somaliji, Sudanu "smecari".
    Ljudi u 4 zemlje su po njjemu "smecari".
    Doticni SIRI GOVOR MRZNJE, dok ti ga branis.
    Last edited by A+A; 04-04-15 at 21:33.

Page 212 of 715 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312712 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)