Originally Posted by
zvoncica
Ti suviše lično primaš kritike na tačun tvojih nekulturnih sunarodnika! Što reče Sparko, uvijek ću se složiti da smo i mi vrlo nekulturni i ako mi neko kaže, kao što govore godinama da ovu našu djecu ne mogu podnijet na ekskurzijama po Evropi koliko su bahata, nekulturna i štetna, ja ću ih kritikovati jer ih i sada kritikujem ali ja ne želim da budem takva.
Druga je stvar ako ti na ljetovanju u CG radiš sve one stvari koje Gandalf prezire, i koje sam većć pomenula da je i meni nevezano sa ovom pričom ovdje moja tetka još prošle godine pričala, onda je realno da se osjećaš prozvan jer jesi, ali ako ne radiš, onda nema razloga da braniš Ruse od nas.
Moja tetka drži apartmane već decenijama i bukvalno nijednog ruskog turiste se ne sjeća kao normalnog turiste....Ona živi u przemlju kuće, a apartmani su joj na spratu a svuda oko kuće su trotoari i njene terase, koje su gabaritnije nego gornji dio kuće tako da bukvalno sve odozgo pada na one koji su dolje, sjede, prolaze svejedno, ima tu i garnituru za sjedjenje i odmor, a njeni gosti non stop prave žurke, puše i bacaju opuške na njen stol, povraćaju po njenoj terasi na prizemlju sa terase na spratu, prosipaju piće, bacaju čaše, žena bukvalno iz kuće ne može da izađe niti da koristi dvije vanjske terase otkako joj ruski gosti dođu i što je najgore, UZALUD IDE DA IH MOLI da to ne rade, oni i dalje čuda rade....ali svi, bukvalno, svi koji su joj došli za ovih poslednjih nekoliko godina! Da ne pominjem haos, nered koji za sobom ostave, to se očisti ali i materijalnu štetu bukvalno! Žao mi je što te ovo pogadja alii ne bi ni ti želio takve turiste u svojoj kući...u hotelu ti ne bi bilo dozvoljeno da to radiš bio bi ispraćen po kratkom postupku.
Bookmarks