Kakva je ovo pucnjava bila na igrace Fenera?
most goals per game:
![]()
Kakva je ovo pucnjava bila na igrace Fenera?
Ko nije gledao francuski derbi, ne zna sta je propustio.
kakav genije :lolblue:
"Teško je prihvatiti ovakvu nepravdu, dečaci, ali slušajte šta imam da vam kažem: Ako do kraja prvenstva budete igrali kao danas, bićete nagrađeni za to, dobićete ono šta zaslužujete. Znam da vas ništa ne može smiriti i utešiti u ovom trenutku, jer ste imali utakmicu i niste dobili ono što ste zaslužili. Prihvatite nepravdu, jer ništa nije gotovo! Ima još devet utakmica do kraja, ako budete igrali ovako u sledećim mečevima, verujte mi, nema šanse da za to ne budete nagrađeni! Progutajte ovaj otrov i ostanite jaki! Igrajte u sledećim utakmicama kao danas i nagrada će doći. Čestitam vam na ovoj utakmici, svima!".
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kakva bitanga
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
^
Jel ima jos nesto da se vidi na ovom klipu, sto je mene promaklo?
Ovakvih i boljih golova gledamo svakodnevno sirom svijeta?
Ofsajd Klosea
Gasi me za sva vremena, GASI ME BREE
Pazite Lampardu knjigu, hahaha
![]()
Last edited by Tripleta; 11-04-15 at 11:42.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
vidji misli sto oces ali kruz, adrijano, zamorano mojne bez mene
eto mogao bih stavit i rekobu tu ali mi je premio pa necu
Aj dobro Kruz, on je bio zlatna rezerva. Ali Adriano i Zamorano? Adri zvani Imperatore je imao najjači šut u povijesti nogometa, lomio ruke golmanima. Najbolje špiceve na SVIJETU je imao Inter u eri Moratija. Kakav je to mamojebac bio, sve što valja u napad on dovede, ne pita koliko košta, a nazad promaja![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
To mi i kumara prica koji navija za inter, prdnjavi o adrijanu ka i svi vi na osnovu gola veroni i realu cini mi se. Onda udje na net i ne moze cudom da se nacudi kad vidi da je dao ravno 40 golova za 6 sezona. Prdnjava precijenjena
Adri je ubica bio, pogledaj mu i golove za Brazil. A onda su došle kurve i blještava svjetla Milana. Evo kako se šalio sa Valensijom.
Evo ti ih ti golovi protiv Verone i Reala. Hhaahahah, a ođe se ne zna koji je ljepši jadan ne bio. Pazi mu konstituciju na početku karijere kako je bio vižljast kao Obafemi Martins, dok nije počeo da diže 180kg iz bendža, vuče bijelo i jede čokoladice kao Kasano u Real.
cu Skot Parker jbt. a ovamo Pirlo (slava mu i milost) od 150god. ajde 2012-u je stvarno masakrira ali posle toga tu i tamo...
![]()
Scot Parker vezara, sjecam se kad je moon onanisao na njega. Jajajajaja. Cudan izbor za omiljenog igraca ima.
kako mu bijase nadimak ono? stalno se vrtio oko sebe, glumio Pirla, pa se saplete i izgubi loptu.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks