View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Nijesam se oglašavao nakon posljednje utakmice reprezentacije iz nekoliko razloga.

Prvo, pisalo se o svemu osim o fudbalu (s punim pravom, istina).
    Drugo, ja se uopšte nijesam potresao zbog onakvog prekida (srećom da je prošlo bez fatalnih posljedica po Akinfejeva) iako bih da kumare nijesu napravile sprdačinu od reprezentacije bio bijesan, a ovako se samo sjetim scene iz filma "Bure baruta" đe Ljuba Tadić kaže Nebojši Glogovcu: "Ajde, vozi. Nije ovo najgore što nam se događa".
    I treće i najvažnije, po prvi put otkad postoji crnogorska reprezentacija ja uoči utakmice nijesam osjetio nikakvu emociju, nikakvu tremu zbog koje sam često drhtao kako se utakmica približava, nikakav strah kad protivnik istrči kontru 3 na 1, nikakvu nervozu kad mi promašenu šansu, ništa. Ovđe ću se malo i zadržati. Svira se himna i skoro svi naši igrači je pjevaju i ja (svi koji me poznaju znaju koliko mi znači naša himna) umjesto emocije osjetim sažaljenje prema tim momcima koje sa klupe vodi ona budaletina, kao i sažaljenje prema onim našim igračima koji ne mogu dobiti poziv zbog onih koji su tu zbog menadžerskih dilova i ko zna čega sve još. Dok se intonira himna uvozni, što je razumljivo, "mudro" ćute, jer su oni tu, je li, da (pri)pomognu. A pomogli su strašno i to je za nas bilo neprocjenjivo. Volkov je, po običaju, bio najgori na terenu. Simić skrivio nepotreban i naivan nesvirani penal (ili faul i crveni, svejedno), dok je Marušić odigrao... Čuješ mene "odigrao", nije odigrao ništa. I eto, to su ti igrači bez kojih bismo propali. Čekaj, pa mi i jesmo propali. Nema veze, oni moraju igrati jer bismo još više propali. I tako, da ne nastavljam sa cinizmomi, "zahvalni" za to što sam ciničan, što je kod mene stvorena apatija kad igra reprezentacija, što na stadion više ni ne idem dok god je ova budaletina na klupi, su zaslužne kumare (sad pomenuh jednoga od njih). Kad su to uspjeli (a vjerovatno sam rekorder po broju postova na ovoj temi) onda su se baš potrudili.

Što bi još trebalo reći? Eto, možda da pomenem i Lemajićevo saopštenje đe je on rekao ono što smo svi i znali - da se navijači potkupljuju kako se neko ne bi drznuo da iskaže protest zbog cirkusa koji kumare prave. Ovako je cirkus sa njima upotpunjen. "P€deri sa zapada" i "Ne tuguj noćas" u onoj situaciji se savršeno uklapaju u taj cirkus. Uvjeren sam da ni novinari nijesu ostali kratkih rukava i da su i oni prigrabili dio kolača. Teško mi je povjerovati da su u Savićevićevom rektumu besplatno jer se pojedini odriješe da skrenu pažnju sa suštinskih problema. O njima zaista nije potrebno ništa više dodati.

I što dalje? Budaletini na klupi je ovim prekidom upala śekira u med, alibi za kasnije poraze je tu, nema straha od protesta neplaćenih navijača koji prate fudbal sa tribina jer neće biti gledalaca, i idemo opet novi ciklus.

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,804
    Thanked in
    909 Posts

Evo je skoro nedelju dana od nesrecne utakmice a nas vrli predsjednik saveza se nije udostojio da izadje pred narod Crne Gore da kaze koju cisto da vidimo njegov stav po pitanju svega ovoga sto se desavalo kazni,igre,selektora, budućnosti CG fudbala.Kakvi, mišja rupa drugari
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pojedinci ne shvataju da nas je Rusija,a Austrija pogotovo,urnisala na sredini terena.Volkov i Simic nemaju veze sa tim.Nemaju ni Vucinic i Jovetic,ali od njih se trazi da individualnim kvalitetom daju neki gol.Mi ne mozemo drzati loptu minut i po,a u trci bez lopte smo slabiji od rivala.Presingom nas sabiju na nasu polovinu.

Simic i Volkov su odigrali zadnje dvije utakmice(Austrija i Rusija) u kojima smo mi primili svega jedan gol. Od odbrane dovoljno,bar meni.

Kad su u pitanju igraci iz Srbije,nemojmo ih dijeliti. I Basa je rodjen u Srbiji,kao i desetine drugih koji su nastupali od ere Filipovica naovamo.
    Last edited by bike1; 02-04-15 at 17:40.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Evo je skoro nedelju dana od nesrecne utakmice a nas vrli predsjednik saveza se nije udostojio da izadje pred narod Crne Gore da kaze koju cisto da vidimo njegov stav po pitanju svega ovoga sto se desavalo kazni,igre,selektora, budućnosti CG fudbala.Kakvi, mišja rupa drugari
    Koji predsjednik,Djurdjevac ?
    E moj goldfingeru,pa taj se nece nikad ni pojaviti,paun jedan koji se ususkao u fotelju,i nista ga vise ne zanima,jedna bezlicna,prozirna kreatura bez svog misljenja i svojeg JA

Izvini kad je bila njegova zadnja izjava,u vezi bilo cega?
    Last edited by Oliver Nedeljkovic; 02-04-15 at 17:46. Reason: sj,dj i tako

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Što je ovo? Festival trollova? Dobro, budući da još nemam dokaza, samo bih molio stalne forumaše da se ne pecaju pa će i oni izgubit želju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Što je ovo? Festival trollova? Dobro, budući da još nemam dokaza, samo bih molio stalne forumaše da se ne pecaju pa će i oni izgubit želju.
    Kako mogu biti krivi Volkov i Simic(igraci iz odbrane) ako smo u zadnja dva meca, primili svega jedan gol? Mi smo na zadnje 3 utakmice dali svega jedan gol,i to Luksemburgu.Problem je u napadacima o kojima ti rijec nijesi napisao.

Treba li Volkov,lijevi bek,da resava utakmicu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas na utakmici treće lige napretka i brskova domaći navijači su zamalo sikanirali goste iz mojkovca. Od udarca navijača igrač gostiju je zadobio potres mozga. Utakmica je odigrana jedva do kraja.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

@amnesiac

Poslije Moldavije i Ukrajine se trebalo emocionalno distancirati. Prihvatit nemanje reprezentacije i cao.
    Bez $ekiracije. Oslobodit se bilo kakvog ocekivanja.

Thanks Thanks Given 
    3,360
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    240 Posts

http://www.vijesti.me/sport/je-li-cr...elektor-827106

Za sad samo spekulacije, ali ima nade za promjenu.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Mene obraduju i spekulacije, bilo sto brate samo da se prica o promjenama nekim.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

On ako dodje sve cu im oprostiti pa i tri unistena ciklusa.

ALi naravno da nece odakle pare za ovog maga ja msm da bi mu plata bila bas ogromna za nase uslove.

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

Bojim se da je Brnovic amnestiran onim desavanjima.
    Daj Boze da grijesim...

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Za ovu kaznu sad sto bude, ovome coeku je mogla bit plata za godinu ako ne i dvije sto je optimisticki gledano dovoljno za rekonstrukciju tima i podizanje sa dna za koji nas je zakova FSCG na pramcu sa genijem nasim i na krmi sa raspalim Brnom. Tako neka drijese kesu, ako nemaju neka uzmu kod Deja na kamatu, nek se čupaju nekako i speru ljagu sa sebe.
    Last edited by BiTrAtE; 03-04-15 at 11:27.

Thanks Thanks Given 
    9,009
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

Generalno ja ne znam zasto je sve izgubljeno. Bice 3:0 za ruse a sok terapijom i novim trenerom bi se mozda uspjelo nesto. No bojim se da bi i rajevcu morali igrat marusic, volkov i slicni.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Cisto sumnjam ja da bi Dejo doveo trenera koje ima svoje JA i kojem ne bi mogao tim da sastavlja.

Bas sam skeptican.

On je odbio Srbiju koja mu je nudila 45.000 mjesecno a u Gani je imao oko 70 .000.

Nema sanse da mi mi ni upola ponudimo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Niti mi imamo para za Rajevca (tek ih nećemo imat nakon kazne), niti on vrijedi velikih para.
    Ali ajde bolje bilo kakva promjena nego Brnović. Lakše će se kasnije zamijenit neki Rajevac nego neki stari ili novi kum.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rajevac je trener koga odlikuje strogost,poslovan odnos sa igracima i trazi veliku disciplinu u linijama.Ne forsira atraktivan fudbal i nije neki takticar.

Klasicna trenerska yugo-skola. Ne vjerujem da bi puno dobili da ga angazujemo.

Mi imamo problem sa strahovitom losom igrom naapdaca.Ne mozemo dati gol, a moramo ga dati na individualni kvalitet Jovetica i Vucinica.Mirko je za preko 40 utakmica dao svega 13 golova,sto je malo.

Thanks Thanks Given 
    3,360
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    240 Posts

Čovjek koji povede Ganu u četvrtfinale Svjetskog prvenstva vrijedi dobrih para. A svi znamo kako je ispao u tom četvrtfinalu.

No, teško da bi prihvatio, sve i da imamo te pare da ga platimo. Šteta, poznaje balkanski mentalitet, zna jezik, solidan trener za naše prilike.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Nesto gledam, mi na stranu imamo Svedsku, Rusiju i Moldaviju a doma Austriju i Lihtenstajn. Sledeci mec igramo protiv Svedske tamo i ako dobijemo to u igri smo totalno. Preslusat onda Lihtenstajn doma i Moldaviju raspalu u goste i zadnja dva meca nam odlucuju sve. Cekamo Austriju koja nije nista specijalno (ali trenera imamo takvog i atmosfera u timu je takva da je za nas bukvalno svako specijalan) i ako njih dobijemo s Rusima kod njih da se koljemo za to drugo mjesto. S obzirom da su nam kivni namrtvo i mentalitetom slicni nama, ne bi me cudilo da dodje do prekida i vrate nam ta tri boda koja nas salju na euro Eh, mastanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Nesto gledam, mi na stranu imamo Svedsku, Rusiju i Moldaviju a doma Austriju i Lihtenstajn. Sledeci mec igramo protiv Svedske tamo i ako dobijemo to u igri smo totalno. Preslusat onda Lihtenstajn doma i Moldaviju raspalu u goste i zadnja dva meca nam odlucuju sve. Cekamo Austriju koja nije nista specijalno (ali trenera imamo takvog i atmosfera u timu je takva da je za nas bukvalno svako specijalan) i ako njih dobijemo s Rusima kod njih da se koljemo za to drugo mjesto. S obzirom da su nam kivni namrtvo i mentalitetom slicni nama, ne bi me cudilo da dodje do prekida i vrate nam ta tri boda koja nas salju na euro Eh, mastanje...

Ja cijelo vrijeme govorim da imamo dobre sanse za plasman.Da smo uzeli samo bod Rusima bile bi jos vece.A da smo ih pobijedili baraz bi nam bio na dohvat ruke.Svedsku mozemo ladno dobiti,nije to velesila.Ali da bi to ucinili moraju Vucinic i Jovetic dati golove.Nema ko drugi.Njih dvojica pakleno lose igraju.Ne mogu izmisliti nijedan gol.I ne znam cemu tolika prica o treneru prije utakmica? Stvara se unaprijed losa atmosfera.Sacekajmo da vidimo sta ce biti,pa ako izgubimo sanse onda raspalimo po treneru.

Stalno se vracam na pricu o Mirku i Joveti.Oni moraju duplim pasovima bez pomoci veznog reda dati gol.Na spustanje lopte glavom,driblinge,suteve iz daljine,ne znam.Ali je suludo ocekivati da Djidjo Vukcevic i Kascelan namjeste im 100% sansu.Ja stvarno ne vidim kako mi mozemo dobiti bez individualne magije Mirka i Jovete.Njih dvojica zaradjuju trostruko vise nego citavi tim,dakle ostalih 20 igraca.

Nemojte me samo razapeti,ali ja bih njih dvojicu makao iz ekipe,ozbiljno vam kazem.Ne trebaju nam nista.

Thanks Thanks Given 
    1,421
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    697 Posts

@Amnesiac, dobro si rekao skoro sve u onom postu, u pravu si.
    Ovo za Rajevca bi bilo super, ako uspije.
    Po meni (možda griješim) protiv ovih "jačih" reprezentacija bi trebalo igrat povučeno pa što se napravi u napad.
    Jer mi nemamo kvalitet da držimo loptu i da se nadigravamo sa: Austrijom, Švedskom, Engleskom i td.
    Protiv Linheštajna, Moldavije pobjede bilo đe ne bi smjele biti dovedene u pitanje.
    Ukoliko te utakmice ne možemo dobiti ne treba ni da pucamo na borbu za plasman na odlazak na prvenstva (evropsko, svjetsko)..
    Što se tiče navijača opet ponavljam, nijesmo kao jedno na tribinama, ne misle svi dobro Crnoj Gori i dok je tako nema sreće ni dobre atmosfere.
    Što se tiče kazne protiv Rusije, naravno da treba da popijemo kaznu, ali trebaju i oni, jer su zaslužili.
    Nepravedno bi bilo da se nama uzmu bodovi a njima ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za balkanske prilike,Rajevac je ime. Jeste klasični yu-trener,ali ima sasvim pristojnu karijeru.

U odnosu na sadašnjeg idiota na klupi, to bi bio prelaz sa karivolice na mlazni avion.
    Last edited by Bongo; 03-04-15 at 12:19.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,804
    Thanked in
    909 Posts

Jes da je nemoguce ali trener Rijeke Matjaž Kek bi nam pao kao budali šamar.
    Trener kod koga se zna red, ima njuh za mlade igrače i nedorečene talente, strog, pravičan, ali ima jedan problem, ne da čovjek da mu se iko miješa u posao što ga automatski diskvalifikuje za selektora Crne Gore.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

Moram ovo reci , pa i po cijenu da me svi razpanete. Ako je zamjena za Brnu Rajevac , onda bih volio da Brna ostane. Matori klimac glavom , koji je masu precijenjen trener.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Citao sam par njegovih intervjua... Itekako mi bilo drago zbog toga. Tako da kefala ima, ima rezultate... Ne vidim razlog zasto ga otpisivati.

Page 1745 of 2250 FirstFirst ... 74512451645169517351741174217431744174517461747174817491755179518452245 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)