Odlicna reklama za restoran.
Neobična nezgoda dogodila se danas kod restorana "Stari Mlini" u Kotoru.
FOTO: Čitalac CdM-a
Naime, čitalac CdM-a je poslao fotografiju na kojoj se vidi automobil koji je desnim točkovima završio na bankini.
Srećom u nezgodi nije bilo povrijeđenih.
Odlicna reklama za restoran.
Ad astra.
Na bankini? O.o
Htio da izigrava transportera da vozi na dva tocka![]()
E, pazi sad. Da nije ograda imala ovaj kosi dio, suvozac bi posao gore.
TAKUMI
Jedna drugarica nagrdi puntica, ovoj laguni nista
![]()
Renault
A za punta se vazda znalo da je sporet od auta
poslato paukom
istrajan budi.
Kako brate nista? Pa znas li da je frejm usao unutra minimum 1 cm?
TAKUMI
Neka proba da izvadi rezervnu gumu....
Isto sam vidio na jedno auto, nista, ali unutra se savije ona greda kako li se zove i stisne ti rezervnu gumu ne mozes je izvadit bez jada.
Kakva je muka bila danas u pg, pa sam vidio dva udesa kod palade dje je u jednom mislim korsa zavrsila u Moraci. Nisam mogao iz auta da vidim dobro jer se vidio samo krov automobila. Kasnije na raskrsnici kod Venoma tri ili cetiri automobila sam vidio naslozena
Koliko cuh, to kod palade je bilo ulje, na ionako loš asfalt - klizavo do bola. Samo mi nije jasno kako u moracu od palade da zavrsi? Moralo se bas brzo vozit
bio je jos jedan udes kod junion bridza. neka a klasa i swift.
Vidio sam to. Dosta stete.
TAKUMI
Jeste, zamalo sam i ja veceras izgubio kontrolu od 5 udovica skrecuci ka kruznom toku. Mislio sam da cu se parkirati u vozilo koje stoji na semaforima.
Ali sam mislio da se to ulje prosulo od udesa ranije
Cus sto je muka juce... Ada to je na svaku kisu tako
Sto vele ovi momci za Lagunu. Ja na jednu ovako na oko coek bi reka 100€ max steta. 999€ delta generali procijenila. Evo imam i papire odje mogu slikat, a taman je kao ova gore bila, ako ne i blaze. A Punto sjecam se na ulicu lopte kad smo igrali pa udari u njega iskrivis mu sasiju ni na panter ga ne mogu vise vratit u liniju![]()
Kkkkaaakkkkooooo????
TAKUMI
Pitaš li mene Fabia?
Tebe.
TAKUMI
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks