Interesuje me ako iko ima predstavu ili zna da mi na PM javi, koliko se isplati otvoriti radnju mobilnih telefona i koliko je ulaganje u startu od prilike.?
Aloja sprej.. Super stvar.. E sad ne znam to se kupuje preko kataloga..
Interesuje me ako iko ima predstavu ili zna da mi na PM javi, koliko se isplati otvoriti radnju mobilnih telefona i koliko je ulaganje u startu od prilike.?
... CDM FANTOM U AKCIJI ...
Kako ti jebe€ glavu, već danima. Daj napiši nešta normalno i na pošten način zaradi 50 postova za oglas ili ćeš dobiti ban.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Može li mi neko od motorista reč imam Aprilia Area 51 49ccm3 (2.5kw) vodeno hlađenje 2 taktni motor. Novi klip, nove malossi rolnice, promijenjen zadnji disk, nove pločice, malossi auspuh ~80km/h brzo ufati. Treba radilica da se zamijeni ima i oko plastika sitno ulaganje ~30€. Kolko bih je mogao prodat i kolko bi kostala ta radilica da se sredi?
Kako je druže? Evo pošto je rubrika za pitanja, kako se osjećaš? Da mi nećeš dati ti ban? I na osnovu čega a? To što ja imam 20 postova a ti 2000 ti ne daje pravo da ovdje prijetis sa banom i odredjujes sta ce ko pisati i da li skupljam za oglas ili ne. Sve je to individualno, a sa obzirom da sam ja stari clan, na moju nesreću ne mogu da se ulogujem na nick, napravio sam drugi. I molim te i ostale da me zaobidjete sa pricom "a vidi ga skuplja za oglas itd". Tako da ako nemaš odgovor na moje pitanje nemoj ni da kvariš ovu temu bez veze! Hvala![]()
Dobro je mozgu, kad ti nisi pokvario većinu tema sa tvojim glupostima.
A da te se dokopam, dao bih ja tebi ban.
Imate li neku preporuku za rent a stan u BG na jednu noc za 4 osobe? Gledam po netu i vidim da se tesko ispod 60e moze nac bilo sto.. Nesto mi se to malo skupo cini
treba li krevet za svaku osobu...? imas apartmane Lazarevic, ul.Admirala Geprata, cijena je 25/30e, apartman sa 2 bracna kreveta...
Znaš kako se moje društvo snašlo za stan u BG na nekoliko dana... Dođu oni u BG bez smjestaja rezervisanog i sjede u kafići i šta će i kako će, sve skupo i sve daleko, i sjeti se ovaj jedan i kuca na internet SMJEŠTAJ ZA RADNIKE BG. I naleti na nekog lika bukvalno u centar koji je imao stancic sa 2 ili 3 kreveta ona na sprat. Tako da su njih 4 upali tu i 7 dana ih je kostalo 100€ pošto je kao i svaka druga osoba u BG bio naš čovjek on tražio 120€ oni mu dali 100€ i top. Đe ćeš bolje obraza mi a kaze stan top i kupatilo i sve sredjeno top. Tako da eto vam ideje kako da trazite jeftini smjestaj.![]()
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Dzoni i Dule, imate na airbnb i booking.com koliko hocete stanova od 25-40 eur. Kad budem za komp editovacu
One Ring to Rule them all...
Probajte s ovim stanovima.
http://www.chilloutapartmani.com
Tapatalk
ovaj ti je skuplji smart TV...
Imas opciju da ides na net, i da na njemu surfujes, gledas youtube itd... Sto ti u principu nista ne treba![]()
Taman tako.
Pa bilo je price negdje forumas balsa- tipa jedan lg 500e drugi 800e kao ovaj oznaka druga model cuda pikseli- a ustvari potpuno isti tv samo sto je ovaj imao kao interaktivno ucenje engleskog za djecu hahaa. I sad oni tebi tamo pricaju brda i doline
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Isplacuju li nam ove studentske stipendije u ovom mjesecu ili narednom ? Hvala.
ima li paypal kod nas? :welcoming:
tutti quanti cantano e bevono per te!
chus osvjezenje slike))) Neka te sluzi i posluzi 5 garancija
Dobar ti je odlican
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks