Mislim da je Vettel zakljucao ovu trku, al ajd da vidimo...
Koliko kuknjave preko radija!
Sent from China!
James Tiberius Kirk
Mislim da je Vettel zakljucao ovu trku, al ajd da vidimo...
neka ne baksuziraj, da odvozi jos ovo malo![]()
Ja mislim da je Mercedes namjerno ovu trku zrtvovao da bi umirili famu koja se digla zbog nejednakosti, taktiku su imali godinama perfektnu, danas odjednom visak pit stopova, losa taktika i lagana pobjeda ferarija kojeg su dobili svaki trening. Meni smrdi da su pustili ferari da bi umirili javnost da treba da se mijenjaju pravila u formuli i da ih niko ne moze dobiti jer sad imaju alibi "Evo, ferari nas je dobio" ;-)
Gotovo je ovo..
Benz ima 2 problema: degradaciju i Vettela.
TAKUMI
Odličan Vettel danas ali ovo je ona "i ćorava koka zrno ubode"
Ne bih se slozio sa vama miha. Čista pobjeda Ferrarija. U inat splacini Luisu!
Sent from China!
James Tiberius Kirk
Fratelli d'Italia,
l'Italia s'č desta,
dell'elmo di Scipio
s'č cinta la testa.
Dov'č la Vittoria?
Le porga la chioma,
ché schiava di Roma
Iddio la creň.
Nema Fetel pojma, opet ima za tri klase bolji bolid od ostalih, ovo je potpuno slučajno...
Bolje imat no' nemat....
Kako ironično da ti se nick nekako slaže sa ovom poslovicom(zrnojed)
Andiamo ragazzi.. Rekoše iz tabora Ferrari-a: Ferrari is back.. Iskreno se nadam ali cemo vidjet u narednim nedeljama i mjesecima ima li što od toga..
Last edited by miha; 29-03-15 at 09:50.
Taktika je kriva, samo je pitanje da li su namjerno napravili pit vise ili su se zeznuli pa potrcali da mijenjaju misleci da ce i ferari. Ali realno, da je Mercedes odradio 2 pit stopa kao i ferari, opet bi Hamilton dobio.
kakvo odusevljenje kod momka...
p.s. hvala Sebastijan i izvini za jednu dobru vrecu govana koju sam prosuo na tebe za sve ove godine.
Ove himbe nisam slusao od Kine 2006.
Da, znam, Suzuka 2008, ali tada je vozio STR.
TAKUMI
provalite samo suze u ocima i Vettelu i masi ljudi dolje iz Ferrarijevog tima.
koje emocije covjece...
ili sam se istripovao samo!
![]()
gume su bile najveci problem mercedesa....ja sam siguran da su i isli na istu taktiku da bi fettel uspio da pobijedi...pa kad je zadnji put bio neko iz hamiltona na pocetku 5 krugova a da ovaj nije napravio sekjnd po krugu???
auuuuuuuuuu sjajna trka!
ljudi ovi momci od 5tog do 15tog mjesta se raznose!!
odavno bolju trku ne gledah!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
E_K_V, o tome i govorim, Hamilton koji vozi na nivou ostatka karavana, Mercedes koji radi pit stop vise, Hamilton koji sa super mekim gumama vozi na novou ostalih. Kao sto sam rekao, meni ovo djeluje na taktiku "Hajde da pustimo da dobije Ferari i pokazemo svijetu da smo pobjedivi, da nismo toliko superiorni, zalijepimo samar Horneru i Red Bulu da su stvarno losi jer je Ferari ovoliko napredovao, a onda cemo opet naredjati pobjede".
Kina i Bahrein ce pokazati o cemu se radi ;-)
Last edited by antikvarnica; 29-03-15 at 10:12.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks