Neko rece odje jednom:
"Treba izbusit sve lopte".
Nakon svega vidjenog, i nije tako los predlog.
Velika su to gospoda...fino su se ponasali sad i u Moracu, gadjali svinjskim mesom trenera koji je rodjeni Podgoricanin...Onaj dileja vata igraca Partizana za glavu...znaci, ponasanje nula prekrizena...neko pripejd busanje u grudi...
Neko rece odje jednom:
"Treba izbusit sve lopte".
Nakon svega vidjenog, i nije tako los predlog.
To je mislim Čeljust rekao. Najlegendarnija izjava na cijelom podforumu o fudbalu.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I uvesti pravilo da za svaku donesenu izbusenu loptu, u CG saveze, isti revnosnog gradjanina nagrade sa domacom zivotinjom po izboru.
ahahahahahahahahhaahha legendarno
Nego...
![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Samo cu reci da ovaj navijac nije namjerno pogodio golmana,ali nema nikakvog opravdanja za to...i do sad su se masu puta prebacale baklje ali srecom niko nije bio povrijedjen...
Pa ljudi mi ovakvih Marusica imamo u nasu ligu koliko ocete! Osim Base i djidja vukcevica,ovi ostali ni prosjecni nisu bili,mislim da je doslo vrijeme da se zahvalimo igracima poput Volkova,Balica,Kascelana,Beciraja,V. bozovica i da prikljucimo mladje igrace koji ce dati sigurno veci doprinos
Sent from my iPhone using Tapatalk
prvo bubreg Vujosevicu, pa odma potom ovaj idiotizam.. postavili smo nove standarde po pitanju bruke i primitivizma
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ali kad je sudija svirao kraj utakmice, Zverotic uze loptu i nabula je preko sjeverne tribine, tacno na krov...nekan je tuN. :lolblue:
A najjace da je namjerno..... Sve da je gadjao 30x ne bi ga strefio..... Nego maler, i ko upali baklje posrane.....
Joveta uzasan, volkov isto....
pa zna li se ko je bio taj bakljas "snajperista"?
Hvala Lepo
Tacno tako,300 puta sad da gadje ne moze ga pogodit onako,namjerno ili ne savez ce da nam najebe... Skoro nedje je odje bila negativna prica za Deja Savicevica i kako vodi savez i sl,al da ga nocas ne bi,utakmica bi bila zavrsena u 38 sec
Градски стадион је такав какав је, трибине тик уз терен, а обезбеђење никакво, ипак то није оправдање да се бацају петарде на играче или као у овом случају бакља.Неко говори, случајно га је погодио, прије ће бити да га је гађао увјерен да ће промашити, али је омануо и погодио.
Сјевер одавно није био пунији, толика енергија просута, трагедија.Како да градимо култ репрезентације, како се ноћас играчи осјећају!?Ко би послије онога играо за репрезентацију....Резигниран сам, свашта бих написао...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Trebalo bi da se tretira na nacin da je ugrozavanje bezbjednosti jedno krivicno, a konkretna tjelesna povreda jos jedan. Da je srece, tako bi mu se trebalo nakitit, ka Ameri sto rade. Pa ako je jos nesto i opsovao sebi u bradu dok su ga privodili - omalovazavanje sluzbenog lica! A tu je onda odmah i ometanje sluzbenog lica u vrsenju sl radnje.. Ih, kako valjan sistem ti caskom istrgne tle pod nogama na duzi period, samo kad se uoci da si vise za kavez nego za ulicu.
Last edited by ovizionizi; 28-03-15 at 01:07.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ovaj ce gospodin da dobije maksimum 2 mjeseca zatvora ja sto vam garantujem,i to ako dobije jer ako je cist nesto uslovno malo i cao.A i ako dobije bice u onaj poluotvoreni dio dje lade muda.Eo mi je brat tamo 20 dana veli da nema familije doma mogao bi lagano godinu dana.Vise se cujem sa njim kako je tamo no dok je napolje bio.
Tako to ide u Montanaro nas.
"Malo je sto ga isprzise ka' priganicu, no ga u KBC povedose da ga oni mesari dotuku"
Ao.
Slazem se.
Nije odje samo pitanje fudbalske utakmice,odje je u pitanju mnogo jos toga,a prije svega ljudskih postupaka i odlika...
Mene je sramota sto sam veceras bio na stadion i sto sam Crnogorac...
onako da je odma prekinuta,desilo se desilo,3 boda rusima,golmanu se svi izvinuti i zdravo...Ali ovo nakon toga,odje ce biti posledica za mnogo ljudi,cak i za mene i tebe,jer cemo sledecu utakmicu gledati ko zna kad...A veliko takmicenje da ne pominjem,to ce mi mozda nekad djeca vidjet...
Mislim da su veceras Mirko i Basa zavrsili epizode u reprezentaciji zauvijek...
1908.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks