Ako je u drugo ide trenutni rezultat, mislim da ti je to dobitan tip sandor
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Igrah X u Meridian. Kako to ovi jebivjetri registruju?
Rez pri prekidu posto je drugo pol u pitanju, provjeri tiket na sajt, ukucas onaj kod i izbacice ti tiket
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Cekao sam 0-2 i nije moglo jos samo 20 minuta da prodje bez jbenih problema... Sad ce mi biti kvota 1 a na kv 5.47 to bitno utice, bice 3.77 i jos dok mi uracunaju mozda se budu guzili 2 dana... Jbote jos odbraniste penal i garant biste izdrzali do kraja bar za X a bod vam bio ko kuca a sada mozete ladno puci 0:3 sluzbeno. Kad se igralo sa Albanijom namerno nisam nista stavljao jer sam znao da ce lako doci do prekida a ovo nisam uopste ocekivao.
Jos ga ne isplacuju u Meridian :blah:
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
@Shadow Ne znam bas kakve su prilike u CG, znam da vam je vlast bas prozapadna ali da ce na utakmici doci do ozbiljnijih incidenata nisam ocekivao. A ovi Srbi sto su se gurali gde im mesto nije to ne podrzavam ali nisu oni izazvali taj prekid.
@mneonly Ne verujem da ce u mojoj kladionici, pise im u pravilniku ako se prekine i ne nastavi za 48 sati vazi kvota 1. Nigde ne pominju do kog minuta
Ja igrah na bet365 na ove nase mrcenike i vratise mi pare,posteno od njih![]()
Budućnost
Samo se pitam na koju su tribinu bili dusmani.... Iskreno zao mi je Brne jer je covjek ako nije strucnjak onda je posten i iskren.. i sve igrace jer se posle odbranjenog penala vidjelo koliko im znaci..
Sta reci Igram ove mrtvake x-x singl sigurno bi dos'o ali jbg...ulicari su cudo...nedostaje osnovne kulture ocigledno.
Fudbal spaja ljude, fudbal je samo sport dragi ulicari, fudbal nije ni rat ni politika.
Trebalo bi da jeste, al ko ce znat sa nasima
u lob
Ma nebitno je sve sad.
Samo se nadam da ce ovaj dogadjaj da potakne divni nam savez i drzavu da nesto ucine..
Ako nista drugo Brna je nocas ispao COVJEK.
Osudjujem bilo kakav vid gluposti na fudbalskim terenima, bilo da se to desi u Podgorici, u Zagrebu ili Tirani.
Fudbal nije politika fudbal je sport. I Rusi su ljudi, kao i svi mi ostali od krvi i mesa. Jbg manjak kulture.
No, da se vrnemo kladjenju. Bas steta zbog svedjana, sto ne pade taj treci.
Sutra bi valjalo ovaj Island probat, fina je kvotica, a oni su se bas dobro pokazali do sada.
bugari i talijani me nesto vuku na ppx.
Hrvati prvi gol +21
Azerbejdzan d2+
Last edited by Shadow'91; 28-03-15 at 00:17.
KAZAHSTAN - ISLAND 2 1,90 ; X-2 4,50
Verujem da ce gosti nastaviti sa dobrim partijama i slaviti protiv domacina koji je osvoji do sada samo bod
IZRAEL - VELS 1 2,00 ; pp X 2,10 ; X-1 4,50
Ko bi rekao da ce pored Bosne i Belgije ove dvije repreprezentacije voditi glavnu rec bar za sada u grupi ``B``.Prednost na strani domacina od ova tri predloga najsigurniji mi je prvo poluvrijeme X
HRVATSKA - NORVESKA 1 1,45 ; X-1 4,40
Sa ovakvom kvotom ``kockasti`` su veliki favoriti meni se ne cini da je bas tako.Ipak verujem da ce stici do trijumfa,ali uz mnog vise muke nego sto kvota govori
HOLANDIJA - TURSKA 1 1,55
``Lale`` ne bi smjele vise da se igraju i ako ima dosta do kraja sigurno niko nije ocekivao da ce posle 4 kola zauzimati trecu poziciju
BUGARSKA - ITALIJA 2 1,85 ; ppX 2,20 ; X-2 4,40
Nisam siguran,ali mislim da Italijani nisu slavili u Bugarskoj.Sada vjerujem da bi trebali ipak provucite iks bar na poluvremenu
Probajte sa prelazima iz iksa vjerujem da bi moglo biti cak i na mecevima gdje su manje kvote,naravno u sistemu 3/6...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nase kladionice ...
@A_R isplati li te meridian?
Pa dobro je onda
Vjerovatno su i njega isplatili.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks