Ovaj mijo je lud sto je ovo covjek rijec ne umije rec
Pored Grgura, neko gađe Akinfejeva bakljom.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ovaj mijo je lud sto je ovo covjek rijec ne umije rec
Podgorica Podgoricanima!
Ajmo sad svi po cokoladu i na posjetu Akinfeev-u u KBC, mozda nam se nesto oprosti..
Ja sam mislio da će brnović reći da daje ostavku a on trtljaprtlja ka i vazda. Treba nas izbačiti svjetsko i sljedeće evropsko kako reprezentaciju tako i klubove. Država treba da se već jednom pozabavi problemom koji pokazuju svoje pravo lice odavno na sportskim dešavanjima od sjevera pa da juga Crne Gore.
Cus ovog mukotrpno se radilo 2 ipo mjeseca na organizaciji i onda se ovo desi, e pa po***** se na taj rad.
Jos mi nije jasno jesmo li blize ili dalje sad nato-u
Podgorica Podgoricanima!
Jedini profiter brna ostade jos cetiri godine brat, po***** se nq sve.
Sve ove tucarose sa jedne i druge strane sad treba autobusima popakovat i poslat na neku livadu da se poubijaju izmedju sebe.
Ucinjeti im uslugu.
Ad astra.
Zamisli ti mentalni sklop koji gađe golmana bakljom.
Nije mi jasno kako 80% nacije prođe testove kod pedagoga za upis u školu.
I znam da danas je danas
Ne kvalifikuje li se Buducnost za EL sad ne znam sto nam je cinjeti na jesen od domaceg sporta![]()
KGB ubacio agente na sjever, i zapad
Brna organizovao prekid da bi ostao selektor :-)
Shit has hit the fan !
Kao da je bitno je li ga neko stvarno pogodio, ili da li je taj idiot ciljao linijskog sudiju ili ruskog igraca. Sprdate li se? Ima li rijeci da se opise ovaj vandalizam?
Blago u pamet tome ko je odlucio da se nastavi mec poslije onoga. Bruka!
A da ne pricam kako nam se region sprda, a svijet ce tek - cim se procuje. Nema te Morace koja ce nas oprat.
_
Last edited by Viscount; 27-03-15 at 22:35.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Odlično obezbjeđenje, više se baklji večeras unijelo nego na ijedan drugi meč reprezentacije.
In vino veritas
Sa'će nas rusi bombardovat. Pa onda ovi profesionalni srbi.pa republika srbska.
Odličan komentar nađoh na fb - "Prvo kolektivno prevaspitavanje roditelja pa sve ostalo"
I znam da danas je danas
Jos jednom smo potvrdili da smo nacija cija je kultura na nivou Africkog plemena.
Kakva debilna pitanja Kapelu, o Zemljo otvori se i protresi nas to sto mozes!!!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas.
Ad astra.
Custe li ovu crnogorsku novinarku sto ne zna engleski a Kapelo kaze postavi pitanje na crnogorskom xaxaxaxxaxaxax
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks