Zabraniti fudbal kod nas skroz
Kakva smi *****, nomadska, podmukla. Branimo penal, dobijamo momentum, kreće ludilo na tribinama i neko gađe igrača Rusije, poslije 14000 upozorenja. Pa onog sa bakljom i tog lika treba na izlaz staviti i da ih svaki navijač što bud eizlazio opali volejom u glavu, i da sačeka nas ostale ko želi da dođe, da ga i mi navolejišemo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Zabraniti fudbal kod nas skroz
Podgorica Podgoricanima!
Stvarno nevjerovatno,mada se osjecalo da ce se prekinut,ali sam ubijedjen da niko nije gadjao drugi put,snimio je nesto u travu i kao gadjali ga,ista su to stoka kao i mi ti rusi glibavi
Budućnost
104 users na temu...
Moram jos jednom, ne mogu je izbacit iz glave...
I nemoj,ne, tugovaaaatiiii..novo jutro ce svanutiii, novi daaaaaan u hiljadu bojaaaaa GORO MOJAAAAAA..
Da je srece i normalne drzave ovo bi se lako rijesilo ali kako kad ti drzavu vode cigani kao ovi sto gadjaju.Stoka nepismena i prostacka.Tor je za nas, tor a ne stadion.
Ad astra.
Zabranit fudbal i Grgura !
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pi stoko.
Ponoviću jednu svoju konstataciju sa teme Politika, pa neka se ljuti ko god hoće:
Mi smo obična primitivna, neobrazovana i nekulturna bagra.
Ne dijelim na mi i oni, naciju, vjeru, jednostavno stoka.
I naravno, Crnu Goru volim iznad svega, ona nije zasluzila ovakav narod.
Ugasiti sve kod nas pa neka nastavi ovo crnilo
Crna goro nikad crnja
Treba samo vidjeti momenat zasto bas protiv rusije se ovo desava
Podgorica Podgoricanima!
treba gledat parove i farmu to je za nas! Jedino ljudsko što se u poplavi ovoga gadluka može pogledati na televiziji je sport i jedina lijepa stvar koja okuplja naciju je sport a mi ne umijemo! PI PI PI PI !
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zato sto su stoka taman kao i oni sto gadjaju i oni sto kontrolisu strasno pa se unose baklje i petarde.... Sad će biti super kad suspenduju stadion ne moramo se śekirati za kvalifikacije i jedino pitanje ostaje kako i dje spratiti ova goveda kojima ni reprezentacija nije sveta
Ali - ne tuguj noćas, gore glavu
Pa ima li ko da hapsi ovo
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pricah ja davno da je pitanje kad ce se ovo desit. Utakmica protiv Svedske je trebala da bude prekinuta. Postoji nezadovoljstvo radom saveza, Brnovicem isl.. Kuliminiralo je u najgorem mogucem trenutku. Kao sto rekoh, prvi sam izletio sa stadiona, 5 sekundi nakon sto sam vidio kako baklja pogadja Akinfejeva. Znao sam dje ovo sve vodi. Odavno mi grdje nije bilo. Tako se gadno o$ecam...razocaran...ma usrali su mi se u godinu...
Da cujemo maga nasega
Podgorica Podgoricanima!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Da li je uopšte ovog Rusa iko pogodio, niđe snimka nema?
ajde Brna pljuj po navijačima! Pljuj nijesu bolje ni zaslužili no ti da ih pljuješ!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Eto tako,da se završi ovaj cirkus noćas. Sve nam je u Crnoj Gori kao ovo večeras. Valjda će doći i taj dan kada ću gledati reprezentaciju CRNE GORE i slušati CRNOGORSKE navijače a ne ove i ovakve igrače i navijače.
Sram bilo savez,navijače,igrače (većina),sram bilo svakoga ko je na bilo koji način uradio da se ovo dešava.
Gradite stadione na Cetinje i Nikšić jer je Podgorica pokazala više puta da nema ni snage ni volje kao ni naroda voljnoga da podrži reprezentaciju na pravi sportski način.
vidi Brne, sav srecan brat
kakav sismis
Ovo je bog slusajte ovo
Podgorica Podgoricanima!
Kakva sramota,bruka,stid,dno,dno,,,,,,,,mi u Evropu,Balkan plafon,vrhunac,dalje????tesko,vrlo,vrlo tesko......
Pi
Brnovic veceras najsrecniji, ostade on na kormilu jos koju godinu....
Ni kriv ni duzan.Koliko srece kumara ima...
Ad astra.
Ovaj Sofranac je sve tezi i tezi slucaj.
A kompletan utisak...realno...tuzno
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks