Ne razumijem ovaj dio sa stolicom. Kao da mu je potrebna. Jednom kad je pilot napustio kabinu i kad ih je prvi oficir zaključao iz kokpita, tu je kraj.
Da mi je dočekat emisiju da pogledam, previše nagađanja i dezinformacija.
Kakva stolica? Ima on rucku i dugme.
TAKUMI
Ne razumijem ovaj dio sa stolicom. Kao da mu je potrebna. Jednom kad je pilot napustio kabinu i kad ih je prvi oficir zaključao iz kokpita, tu je kraj.
Da mi je dočekat emisiju da pogledam, previše nagađanja i dezinformacija.
Mozda ga je srce pocistilo
pa fora je sto nije jasno okle ljudima ovakav tekst????
kazu da su uspjeli da otvore vrata ali da je onda kopilot uspio da ih blokira.... samo ne znam cime??? u avionu nema stolice koja se moze pomjeriti....
Koliko ja znam a pratim dosta emisija u vezi avionskin nesreca kad se kabina zakljuca iznutra ne moze da se otvori bas iz straha od teroristickih napada.
Tako da mu stolica nije trebala.
Kad se vrata zakljužaju iznutra, vrlo je teško da se provali u pilotsku kabinu, gotovo nemoguće. Moguće je samo otključati vrata od spolja pomoću koda, ali tek poslije 5-20 minuta nakon što je kabina zaključana.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ovo sam bio nedje pretpostavio kao mogući scenario ali sam ukljucio oba pilota.. Sad vidim da je ovaj jedan izašao iz cockpits i napravio krucijalnu grešku, nesvjesno naravno![]()
to ti je kad nekima pukne fleška tako odjednom..
Strasno... zamisljam samo agoniju tih putnika koji su bili svjesni toliko vremena i vidjeli da avion tone... to je da umres od stresa, a ne od udara...
Na usput... tata me pita stalno da mu skinem one Air Crash Investigtion epizode, serija se zove Mayday koliko sam uspio naci, i ima oko 15 sezona.
Znate li ima li to dje da se skine, ili neko od vas ima mozda da nareze?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ja ih nisam skidao....gledao sam ih ili na NG ili na youtube.... na YT imas dosta, ali mana je sto nema prevoda... ako ti ne treba prevod onda ti je to najlakse...
EKV, hvala, ali nista na strani jezik on ne moze, jedino ili sinhronizovano ( sto ne vjerujem da ima ), ili sa prevodom...
A nema ni kablovsku da gleda to na discovery![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
iams ovdje
http://www.prijevodi-online.org/seri...igation-mayday
da skines prevode ali ne za sve sezone..uglavnom ima za ove zadnje....
e sad, pomuci se malo da na torrent nadjes da epizode da skines...bili epizoda po epizoda bilo citavu sezonu...
ili cak da skines epizode sa youtube-a pa da probas ove prevode sa njima![]()
Eo vidim na BTN, sve sezone ima da se skinu u HD-u.
Ako je ovo istina, ne shvatam um ovog mladog momka.Koliko ispran mozak moras da imas da bi ovo napravio.
Cini mi se lakse bi mi bilo da je bio kvar u pitanju bio nego sto ih ovaj fanatik pobi.
Ad astra.
Lakše bi bilo svakome.. To ti je kad neko ima taj prekidač u mozgu koji je duboko sakriven da ga svi psihijatri ne bi mogli nać.. Imao je besprekoran život i karijeru ali zašto je ovo napravio sumnjam da će ko otkriti..
Inače sam razmišljao o ovakvom scenariju i prije ove nesreće.. Jednostavno ako se pilot(i) odluče za ovakav potez, spasa ti nema.. ne znam kakve reforme i promjene će trebati da se donesu u avio saobraćaju da te "zaštite" od ovoga..
Pretpostavljam da će sad na većini aviona doć do promjene sistema zaključavanja kokpita ali opet to je samo "vrh ledenog brijega"
Francuzi su kontaktirali FBI da im pomogne u istrazi, možda da nadju da se nije pridružio kakvoj ekstremističkoj grupi..
Nikakav prekidac te ne moze nacerati da pobijes 149 ljudi.
Ako je istina da je ovo kopilot uradio sigurno je u vezi sa nekom teroristickom celijom.
Mada da je u vezi opet bi neka teroristicka organizacija rekla da stoji iza ovoga.
Zali boze 149 ugasenih zivota.
nije ovo prvi slucaj samoubistva pilota na ovakav nacin vec 6ti u zadnje 20 godina.
Ali kako nesto mozemo nazvati samoubistvom ako je povukao u smrt sa sobom jos 150ljudi ?
One Ring to Rule them all...
Najlakše je na mrtvog 26-ogodišnjeg kopilota sve ovo svaliti
Cek sesti pokusaj da se pilot ili kopilot u avionu ubio ili bukvalno zajedno sa putnicima poginuo na isti nacin ?
Sad citam da je u mladosti imao problem sa depresijom.
Nije mi jasno kako osoba koja ima i li je imala problem sa tako opasnom bolescu je prosla rigorozne psiho testove.
Ipak je ovo jedna od jacih svjetskih avio preduzeca.
http://news.aviation-safety.net/2013...pilot-suicide/
Realizovana masovna ubistva kroz samoubistvo
One Ring to Rule them all...
zato što onaj ko je u kokpitu može to da blokira na 5-20 minuta tako da kapetan može da se slika sa tim kodom
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks