Kad se ocekuje lollipop na I9505?
◼tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
ima li neki fix za Bluetooth?
ne mogu da uparim tel sa bilo kojim uredjajem. nispravan pin ili lozinka, a ne dozvoljava ni da se unese...
Samsung s5 lollipop
the World's leading dance event
Sensation
Pitanje :
Da li na kopiji Samsung S5 može da se ubaci recimo 5.0 ili tako nesto i kako ide to?
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
kakvo pitanje, takav i odgovor :mrgreen:
(nečitko)
LG G2, kitkat 4.4.2, sa greenify i app quarantine, usage 60hr a ostalo mi je jos 40%. Ne koristim ga ekstremno, imam live wallpaper, povremeno ukljucim wifi, kameru, sms, pozivi, i najvise muzika par sati na dan. Da vidim oce li izgurati i sjutra da bude 3 dana on one charge. Brightness 25% navece, a po danu 50-60%.
Kad ga uporedim sa iphone 5, onda stvarno moram ga preporuciti svakome ko misli da uzme ovaj tel.
Ima li kakvi program koji ga moze automatski staviti u airplane mode? Imao sam na iphone tu aplikaciju ali se ne mogu sjetiti imena.
Last edited by siraj; 25-03-15 at 22:19.
@siraj jesi li instalirao onaj fix za kameru? Valja li cemu?
Ne, nisam imao vremena, ako mislis na onaj LG G3 ROM ? A kamera je bolja sa xcam i xcam settings(koji se placa , ali se moze naci piratska verzija).
Ima li neka aplikacija koja ce da me obavestava o odredjenim info (notifikacija) nesto kao tviter dosadilo mi da otvaram sve aplikacije i sajtove
Bilo koji RSS reader.
fulirana mi je ova ram memorija ,sto da cinim?
kupio sam samsung galaxy ace i sad nesto cackam po telefonu i u podesavanja ima opcija REZIM IZUZETNE USTEDE BATERIJE.Ukljucih to da vidim o cemu se radi ,sad mi je crno bijeli ekran i ne mogu nijednu aplikaciju da koristim ,dosta je spor i pise da baterija u ovom rezimu moze trajat 9 dana.E sad bih ja da ugasim taj rezim ali nece.ne znam sto da radim,gasio sam tel ,vadio bateriju i opet isto,zna li ko? ne znam sto mi bi da cackam ja strucnjak,ovo mi je sad veci problem ,pa cemo lako za ram memoriju![]()
Last edited by Pljaka; 27-03-15 at 14:05.
nece pa nece
Last edited by Rakun; 27-03-15 at 14:53.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
imam ali nemam tu opciju
opcije su :
IZMENI
PRIKAZI KAO
Preuzete aplikacije
Deinstaliraj aplikacije
Sakrij aplikacije
Ali sam ulazio preko podesavanja i ima da povuces lijevo i desno kao on off i trenutno je ukljucen rezim ali kad krenem da izgasim i da gurnem u lijevo ,samo se vrati na ON
ako znam sto je pomamio se
rakune,familijo moja ,imam istu tu opciju u podesavanja ,i kad krenem da izgasim rezim ustede ,jednostavno nece i ne reaguje
nije srpski ni hrvatski no valjda na crnogorski ,tako pise na sajt telenora
ajde pomazi pa pusti jezikeizludje me ovo
mozda se vrati u normalno stanje kad se istrosi baterija ,a to ce bit za 10 dana![]()
Da li je Srpski, Hrvatski, Crnogorski, Bošnjački, Ruski, Svahili je potpuno irelevantno - NIJE ENGLESKI
Ne mogu da pomognem bez samog telefona jer kada kažeš šta ti piše ne znam o čemu pričaš
To što ti piše da će ti trajati 10 dana nije tačno
Tu ti je takođe vrlo efikasan način za potrošnju baterije, nazovi tačno vrijeme i ostavi telefon sa strane bez prekidanja linije, brže će ti potrošiti bateriju :applause:. Moraš imati postpaid da bi ova fora radila
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks