U apoteke ga nema sigurno jedino na crno,bio bi ti zahvalan ako mi mozes pitat za to
U apoteke ga nema sigurno jedino na crno,bio bi ti zahvalan ako mi mozes pitat za to
A zezam se Majx, znam da nije sjajno, al ak se cojek potrudi, ima ovih japija svudje na svijet...da se mlate pare i nausput ti banja...
Koliko kosta licenca u BG sto se dobija? Znam curu, zavrsila to gore, odma je imala ponude u 3-4 teretane, u Soko Gym je sad
-->*-TRIATLON PG!-*<--
curama je lakse dobit posao,loveru znam da nema ljepseg od tebe,ali zensko je zensko
i dbr,vecina ih je cisto da stoje tu,nesto malo su trenirale kao i eto
napisah gore nedje,moze se licenca dobit za 300-500e.
Ljudi je li ko uzimo taj efedrin.Da mi srce ne preskoci bojim se? hehe bajo moj
ne uzimas efedrin sam nikad, kombinujes sa clenbuterolom , jer jedan drugomeciste receptore i refreshuju da ti ne objasnjavam detaljno, sta ce ti kao prvo? kao drugo efedrini koji dolaze kod nas su go *****, skoro nijedan te nece radit valjano, rece zavisi sa cim ga kombinujes i kako, i dal si vec na kurama bio il nisi itd itd itd, u prevodu espreso prije treninga , dobra volja i cepaj
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
daj jbt savjetujes covjeku koji nikad nije ni probao ef da ga odma sa stekuje sa clenom
a valjda se zna da se ne uzima sam ef,tj da to nije too..
istina sto sparko kaze da ovi danas nisu neki kvalitet,ali da rade rade..sigurno nije kvalitet kao onaj prije 10god,ali jbg :P
i sto vjerovatno mnogo ljudi ocekuju da ce djelovati kao neka magicna tableta,ali nije bas tako..pomocice,ali mora se jos dosta stvari dovesti pod konac prije toga
edit:
u kombinaciju sa klenom mislis nesto tipa
nedelja klen,nedelja ec
ili 3dana klen,3 ec
?
mada tu je i galitifen za receptore))
Last edited by dontigar; 25-03-15 at 14:57.
Nista hemija samo necural bajo moj![]()
Napisi testament prije te doze.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Имаш разних разглабања око тог ЕЦА стека, дјелотворан је кол'ко сам видио и чуо, е сад... Не волим таблете да узимам ни кад сам болестан нешто, а не да их стекујем да бих скинуо мало сала...![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Kako ste dosadni, razglabate o steroidima po 10 dana a od vas petine ne moze coek sastavit jednoga dobro gradjenog coeka.
Manite komplekse bajo moj
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Па оће људи да пробају, што је
И окле ти знаш како је ко грађен и по којим стандардима, образа ти![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
E neces nabavit kvalitetan, aspirin bih izbacio pa probaj, moze se i bez toga.
rm -rf /
Vidim da su me svi otpisali ako uzmem to.Bolje da spremim i kovceg uz to za svaki slucaj.
Treba cojek sve da proba u zivotu![]()
E/C radi,e sad ako je neko ocekivao ko zna sta,to je druga prica..ne pijem ni ja tablete kad sam bolestan,nznm kad sam je zadnji put popio zbog toga,ali ne znaci da sam pobornik ovoga.znaci ne treba ni cvitamin konzumirat,i to je tabletai naravno nije mu svrha samo skidanje masti,cak i ne utice direktno na to,no to nebitno.
Nema potrebe za aspirinom,dovoljan je kofein.Postoji vise sema za koriscenje,tako da ko krene,neka se malo raspita.
E/C za ZDRAVOG covjeka nema nuspojava,tako da te price umrijeces,srce ce ti preskocit i slicno,nebuloze.
i moze se nabavit kvalitetan,samo treba imati znati ljude![]()
To tigre ulivaj mi malo optimizma u zivot![]()
prerano si krenuo sa tim razmisljanjima, a po postovima mi se čini da baš i ne treniraš toliko dugo...ne znam što te uvatilo, oćeš nešto na brzaka ili kriviš genetiku il nešto treće...uglavnom, mislim da bi valjalo da iskuliraš te ideje
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Treniram 3 godine vec sa pauzama po 2-3 mjeseca zbog raznih povreda ali zadnjih godinu sam spojio bez pauza.Mogu sliku da postavim pa prosudite![]()
postavi slobodno..
@lover
ne pricamo o ne znam cemu jbt,hebeni efedrin..zar je ovo jos tabu kod nas? :/
treba da treniras 10godina da bi probao nesto?? nesto mi ta logika bzv,
Ада неће липсат' ако проба, наравно, далеко од тога, крцају се и метани лагано па никоме ништа...
Али свакако договри се са Лазовићем прво :Д
Ove su od ljetos.77-79 mi je varirala kilaza ljetos.
Trenutno stanje.83 kg.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks