View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
478. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.50%
  • idemo kao najbolji II direktno

113 23.64%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.34%
  • nema Crne Gore

122 25.52%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    @Ado_PG
    Nije uopšte stvar u nerealnim očekivanjima. Nije problem izgubiti utakmicu. Potpuno si promašio temu, a ja nemam ni vremena ni živaca da se vraćam na ono o čemu sam pisao toliko puta na ovom forumu. Primjećujem da jedan broj forumaša navraća ovđe samo uoči utakmica, a mnogi od nas stalno pišemo pa jedan savjet: navratite ponekad i kad nema utakmica reprezentacije.
    ja sam samo konstatovao da mi generalno,imamo prevelika ocekivanja,ne samo u fudbalu vec i u sportu uopste.
    to sto imamo kvalitet da dobijemo tu rusiju kuci,a ne mozemo(sto zbog trenera,sto zbog nekih drugih stvari) to je sad druga prica.

sto se mene tice,ja dosta pratim sto se pise na ovoj temi,istina pisem uglavnom kad su neki mecevi,sto ne znaci da manje ili vise navijam za reprezentaciju od vas koji ste cijele godine tu.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Iskreno, ja ne znam otkud ikome volje da igra za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore.

Kad se sjetim samo načina na koji je Cico Kranjčar otjeran i predstavljen u medijima od strane predsjednika FSCG, iskreno ne znam odakle ikome volje da dođe i igra uopšte.

Cico Kranjčar je bio i ostao čovjek koji je najviše uradio za crnogorski fudbal. Onog momenta kad je među nacijom postao "veći" od Deja, otjeran je na najgori mogući način i maltene izvrijeđan tako da je i mene kao državljanina Crne Gore sramota. Imali smo generaciju koja je te godine mogla da izbori plasman na veliko takmičenje, sve su uništili zbog sujete, arogancije i para. Pred ključne mečeve otjerat čovjeka koji nam je kult reprezentacije stvorio je greška koja nas sad mnogo košta, a i ubuduće će.

Ja se oko fudbalske reprezentacije više ne nerviram. Milo mi je ako igraju dobro i pobjeđuju, ali cijepat se i nabijat sebi nervozu kad nas klepe kakva Moldavija ili Lihtenštajn - ne pada mi na pamet. Znam zbog čega se to dešava.
    Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ovaj meč dočekujem...u stvari uopšte ga ne dočekujem. Štaviše, ne gleda mi se. Nemam interesovanje za njega, ne znam ni u koliko je sati, slučajno sam saznao i datum. Znam da ću gledati, ali to će biti bukvalno na silu...biće mi gadno sve što budem gledao, od nekih igrača, do trenera, pa dalje... Ne mogu, ugasili su mi svaki žer gledanja svoje reprezentacije.
    Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ista stvar. Jednostavno su napravili najgoru moguću stvar - ljudima je postalo svejedno oćemo li pobijedit ili izgubit utakmicu. Nekad se išlo u kafanu satima prije utakmice, pilo, pjevalo, pa išlo na stadion. Ni tada nismo nikakvu specijalnu igru imali, ali smo imali trenera, a na terenu najboljih i najsrčanijih jedanaest koji su ginuli za svaku loptu.

Sad imamo gomilu prosječnih fudbalera, trenera nemamo, najbolji se ne pozivaju jer ne mogu doć na red od ovih kesurina što treba da se prodaju itd. I da dobijemo ovu Rusiju 5:0 u petak, stadion me neće gledat dok god je Brnović selektor.

Pripravnički na klupi nacionalog tima. To niđe u svijet nema.
    Samo da potpišem ovo. Napisali ste od riječi do riječi ono o čemu sam danas smarao društvo. I dosta njih prati fudbal, pa nisu ni znali kad se igra meč. Uništiše mi jednu od stvari koju sam najviše iščekivao-meč reprezentacije. Pih, kako će mi mučno biti da gledam ovo u petak. Gade mi se.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    ja ne rekoh samo zbog velicine drzava,mada se slazem s tim da nema (toliko)veze sa sportom.ali ako cemo realno,sta ce jedan prosjecni rus da pomisli nakon sto izgubi od drzave od 700 000 stanovika.pomislice naravno,pa jel moguce ljudi da u zemlji od oko 200 miliona ljudi nema 20 talentovanih fudbalera...dakle,mi jesmo talentovana nacija,ali imamo prevelika ocekivanja u svakom sportu.u kosarci recimo,realno imamo ekipu za makar top10 u svijetu,u vaterpolu smo top5 uvijek bili itd. ali fudbal je sport br. 1 u svijetu i ne mislim da imamo taj neki kvalitet kojim bi otpisivali svedjane,austrijance i ruse,bez obzira sto nisu fudbalske sile.
    Island je pola Crne Gore po broju stanovnika pa dobi Tursku, Latviju i jednu Holandiju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    ja sam samo konstatovao da mi generalno,imamo prevelika ocekivanja,ne samo u fudbalu vec i u sportu uopste.
    to sto imamo kvalitet da dobijemo tu rusiju kuci,a ne mozemo(sto zbog trenera,sto zbog nekih drugih stvari) to je sad druga prica.

sto se mene tice,ja dosta pratim sto se pise na ovoj temi,istina pisem uglavnom kad su neki mecevi,sto ne znaci da manje ili vise navijam za reprezentaciju od vas koji ste cijele godine tu.
    Konstantno promašuješ poentu.

Niko ne očekuje od fudbalske reprezentacije da se popne na krov svijeta, niti da klepi Rusiju, niti da klepi Austriju u gostima, niti da uradi bilo šta. Kad je Kranjčar bio trener, niko od nas nije očekivao da će reprezentacija pobijediti Švajcarsku, da će izboriti onih istorijskih 0:0 na Vembliju, da će zamalo pobijediti na Vembliju (prečka Milana Jovanovića, uh), da će savladati Vels itd.

Problem je što u ovoj prokletoj zemlji 99% naroda pati od kratkoročnog pamćenja. Ja se sjećam Cicovih konferencija za štampu, čovjek je svaki put izašao pred te novinare realno govoreći (parafraziram) ''Znamo šta imamo, znamo da ne možemo ni sa kim da se nadigravamo, znamo da ne možemo nikom da držimo loptu, ali isto tako svakog možemo da pobijedimo ako budemo disciplinovani i koristili ono što imamo kako treba''.

Dakle, čovjek nam je pokazao da možemo, da ni Švajcarska, ni Engleska, ni Vels, ni Bugarska nisu vanzemaljci koji igraju fudbal sa druge planete. Imali smo koncept, imali smo kakvu-takvu igru, imali smo 11 igrača koji su u tom momentu bili najbolji, imali smo atmosferu, imali smo kult reprezentacije, a kad se sve to poklopi, logično dolazio je i rezultat. To je ono što očekujem od fudbalske reprezentacije, a toga vise nikad neće biti.

Jbt, Anćeloti dođe u Real Madrid, donese im LŠ posle 12 godina, zaređa par loših utakmica i odma mu pozicija vise nije sigurna. Ovaj em što je pripravnik, em što nam je upropastio istorijsku šansu, em ga je Moldavija nakantala petardom pod Goricom, em nije uspio Lihtenštajn da pobijedi, em je sa igračem vise za 45 minuta primio 4 gola od Ukrajine za poluvrijeme - i nije dosta? Dosta je da je*e majku, pa da je Murinjo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nije dosta dok kumara ne kaže da je dosta. A sto se kumare tiče on bukvalno nema opozicije, meni je to najtragičnije čak ni u najavi. Sto god kaže ili uradi sve je jednoglasno podržano, čak nema ni uzdržanih.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,085
    Thanked in
    5,355 Posts

Vjeruj da kumara odje ne igra kljucnu ulogu. Vidjeli bi kad bi se "navijaci" sa $evera pobunili, kako bi letio Brna ka bela lala. Ovako mozemo mi odje da diskutujemo i kunemo ga narednih 10 godina, dokle god su "navijaci" "oficijalni" uz Deja i Brnu mi mozemo samo da prdnjavimo odje i nerviramo se. Mislim vi, ja se vise ne nerviram, od Svedske jos na stadion isa nisam niti ima tih para za koje bi posa dok je Branko Brnovic jos tamo. Propratim utakmice na tv pozdravim svaki dobar potez, gol i pobjedu, svaka cast. Ako izgubimo zabolje me uvo i eto.
    Last edited by BiTrAtE; 25-03-15 at 09:19.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Ja nemam prevelika ocekivanja od ove utakmice prvo dolazi nam neatraktivna Rusija a drugo kakva god da je ekipama sa balkana ona nikad nije ležala, treće naš vezni red je očaj živi čak nema ni nekih igrača koji su bili pozivani u prethodnim utakmicama tako da ako se ko povrijedi mrka kapa, no eto ljudski se nadati povoljnom rezultatu koji u ovom slučaju nije ni neriješeno nego samo pobjeda mada već vidim konferenciju za štampu onog penala koji će nam to prodati kao istorijski uspjeh.

No nema veze imamo zlato iz Malage!!
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

ne mogu da vjerujem da se o cicu kranjčaru i dalje priča kao o nekakvom mesiji koji bi vodio crnu goru to titule evropskog prvaka, a lik je u najmanju ruku imao rezultate iste kao i brna.

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Doktorski si nik ubo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

u čemu je bio bolji od brne? ako se sprovede neka uporedna analiza rezultata njihovih kvalifikacija, onda se može zaključiti da su obojica odlično počeli kvalifikacije i očajno ih završili. razlikuju se samo tome što pripravnik nije dobio otkaz. i u tome što navijači cica pretvaraju u nekakvog boga

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,085
    Thanked in
    5,355 Posts

Eto o ovome pricam, zbog ovakvih ka sto je ovaj iznad Brna ce bit tu dje je dok ne lipse. Cico Kranjcar nije Bog ali je u poredjenju sa ovim mamlazom skup svih mogucih bozanstava.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Troluje momak, evidentno.
    Osim ako nick ne oslikava stvarno stanje...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

zašto bog nije dobio bugarsku doma, koja je završila posljednja u grupi. ili zšto je bog izgubio od velsa koji je tada bio posljednji u grupi? zašto je bog doveo do toga da mora da se protiv engleske osvaja drugo mjesto kad je u tim rutinskim mečevima mogao da sve osigura? očigledno je da je cica pogledala sreća na početak kvalifikacija i ta prva četiri meča su jedina meča koja je crna gora odigrala dobro (donekle), ostale sve (uključujući i prijateljske) je odigrala očajno. treba uzeti u obzir da je mirko tada bio u vrhuncu forme, a takvog igrača nemamo danas pa vi pričajte koliko oćete. a i ostali igrači su bili standardniji u svojim klubovima.
    Quote Originally Posted by nickname View Post
    Troluje momak, evidentno.
    Osim ako nick ne oslikava stvarno stanje...
    nemam namjeru da trolujem na topiku vezanom za reprezentaciju crne gore. to što ste vi nerealni, to je druga stvar
    Last edited by glup_ka_t0cak; 25-03-15 at 11:55.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ne shvataš da nije sve u upoređivanju rezultata. Fudbal je nešto mnogo kompleksnije od toga, a to što je Cico imao za razliku od ovog balvana je fino objasnio Vlado.

I da, Cico nije imao brukanje sa Ukrajinom, Moldavijom i Lihtenštajnom.

Prijatno, reci sledećem da uđe.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ne shvataš da nije sve u upoređivanju rezultata. Fudbal je nešto mnogo kompleksnije od toga, a to što je Cico imao za razliku od ovog balvana je fino objasnio Vlado.

I da, Cico nije imao brukanje sa Ukrajinom, Moldavijom i Lihtenštajnom.

Prijatno, reci sledećem da uđe.
    cico je imao brukanje sa albanijom, makedonijom i velsom. ne podržavam ja brnu ovđe i gore sam naveo da je razlika jedino u tome što brna nije dobio otkaz, a trebao je prateći kriterijume.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Zvanična utakmica > Prijateljska
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,085
    Thanked in
    5,355 Posts

Razlika je u tome sto ovaj prvi nije dozvoljava da mu se petlja niko u posa a ovaj drugi svira kako mu se reče.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

ne zanimaju me te zakulisne priče rekla kazala nego konkretno kojim je to rezultatima cico više zadužio crnu goru nego brna?

Zvanična utakmica > Prijateljska
    bugarska, vels?
    Last edited by glup_ka_t0cak; 25-03-15 at 12:32.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Dovoljno je pogledati dje smo bili na fifinoj rang listi kad je Cico bio selektor a dje smo sad.To ce cak i tebi koji si glup kao tocak objasnit neke stvari.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Dovoljno je pogledati dje smo bili na fifinoj rang listi kad je Cico bio selektor a dje smo sad.To ce cak i tebi koji si glup kao tocak objasnit neke stvari.
    nemoj mi samo reć da je kokakolina rang lista kriterijum na kojem smo mjestu bili u trenutku kad je cico otišao DD

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

U pravu si koka-kola rang lista je glupost.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    U pravu si koka-kola rang lista je glupost.
    do kojeg nas je to cico mjesta doveo? jesmo li bili u prvih 30 kad je odlazio?
    a i sistem računanja bodova u kokakolinoj listi je presmiješan.
    Last edited by glup_ka_t0cak; 25-03-15 at 12:44.

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Momak radi takvog ispranog mozga je ova drzava tu dje jeste. Pretpostavljam da je tebi sve super sto ti neko kaze da je super i da volis sve sto vole mladi. Dakle malo tog mozga da upalis i da vidis da mi nikog nismo dobili dvije godine.ne bi ti bilo sve to isto. Naime ne pominjes to sto nas je austrija koja takodje ima jednog igraxa oducila.od fudbqla uporedjujem sa velsom. Navodis prijateljske a svjestan si da iz bojazni da ne okrenu kompletnu javnost protiv sebe nasa reprezentqcija nije odigrala tri meca od kad je brna selektor. Takodje divno cudo bi bilo da stadion bude pun protiv rusa. No tada ce se pricat o dusmanlucima i slicno. Na dva meca proti austrije i liht samo jedan bod pa srqm te bilo za poredjenje. Za ispadanje.protiv ceha, za ukrainu doma za paljenje takvih kao ti da cemo dobot na vembli aloooo:-) no mo.ne.zasluzujemo.bolje

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,085
    Thanked in
    5,355 Posts

100e da $edis nedje i da pijes uveliko :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Momak radi takvog ispranog mozga je ova drzava tu dje jeste. Pretpostavljam da je tebi sve super sto ti neko kaze da je super i da volis sve sto vole mladi. Dakle malo tog mozga da upalis i da vidis da mi nikog nismo dobili dvije godine.ne bi ti bilo sve to isto. Naime ne pominjes to sto nas je austrija koja takodje ima jednog igraxa oducila.od fudbqla uporedjujem sa velsom. Navodis prijateljske a svjestan si da iz bojazni da ne okrenu kompletnu javnost protiv sebe nasa reprezentqcija nije odigrala tri meca od kad je brna selektor. Takodje divno cudo bi bilo da stadion bude pun protiv rusa. No tada ce se pricat o dusmanlucima i slicno. Na dva meca proti austrije i liht samo jedan bod pa srqm te bilo za poredjenje. Za ispadanje.protiv ceha, za ukrainu doma za paljenje takvih kao ti da cemo dobot na vembli aloooo:-) no mo.ne.zasluzujemo.bolje
    čekaj još jednom, ja i dalje u klin, vi u drvo. pričamo o kranjčaru, a ne o brni. ranije sam već izjavio bi brna po kriterijumima koji su vlažili za kranjčara, a i po mojim kriterijumima trebao da dobije otkaz nakon neuspjeha u prethodnim kvalifikacijama.
    ali ne. kad se vama reče da cico kranjčar pojma nema, on je trol, vladin plaćenik i ispranog mozga. lik je sa crnom gorom odigrao tri valjane utakmice i odmah je car.

evo rado bih uporedio utakmice protiv bugarske i austrije u goste. razlikuju se samo u miligramu sreće i zverotićevoj frljočci koja je ušla. bugarska nije iskoristila milion šansi i cap kazna. po kvalitetu partije koje smo mi pružili nema nikakve razlike

Page 1705 of 2256 FirstFirst ... 70512051605165516951701170217031704170517061707170817091715175518052205 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)