Bolje onda prag. Ljudi koje znam a da su isli na oba mjesta svi imaju vise lijepih iskustava sa pragom nego parizom
ja gledam kraj avgusta ili poc septembra pariz ( jbg mora se ljepsa polovina ispostovat) ili jedna tura kolima do praga ( graz,linc,salz,prag i u povratku bec,bled itd)...
f6
Bolje onda prag. Ljudi koje znam a da su isli na oba mjesta svi imaju vise lijepih iskustava sa pragom nego parizom
bio na oba mjesta i nema sumnje da je Pariz bolji mada bas sam se pozitivno iznenadio Pragom i def da cu opet otici i svakako preporuka...posebno jer bi isao autom i iskoristio bi da svratis u mnogo fina mjesta. Bec, Bled + Bohinj (30tak km cini mi se), Postojna Jama... ekstra!
Znate li ima li jefy karata Bg-Lisabon za proljece?
Mozda preko OkiAir-a?
jel ovo momak upravo odgovorio sam sebi na pitanje?
back on topic.
nisam mislio konkretno na gradove nego sa na sami nacin putovanja ( vecinu svojih sam odradio kolima,jednostavno uzivamo i ja i cura u tome) . na jednoj strani bi bio pariz samo dok na drugoj bi bilo sigurno 6-7gradova, vrhunska tura. pa sam tu malo u dilemi. ipak mislim da za pariz treba sacekati neku akciju jer se ipak ide avionom. za cijenu karata, taman mogu do praga i nazad![]()
Last edited by acs; 24-03-15 at 11:01.
f6
ja to resavam na drugi nacin...odem i na jedno i na drugo mjesto)
salu na stranu...neces pogrijesiti sta god da izaberes...tada ti je vrijeme fantasticno pa ces siguran sam uzivati
Licno ako bih birao mozda bih prije izabrao ovu turu autom i obavezno bih isao preko Karavanki kroz alpe prema Salzburgu. Inace sad planiram iz Beca da uzmem auto pa da idem u Halstat i Salzburg. Volim te planinske puteve i prirodu naravno pa zato i naginjem ka toj tvojoj drugoj opcijimaaaaada sa druge strane Pariz je cudo
![]()
Kb8 autom bugarska ljeti ili Albanija. Bruka malo para a panes na guzicu sta moze da se vidi. Kacio bih ne mogu sa telefona
One Ring to Rule them all...
nijesam te sad najbolje razumio ovo za Bugarsku i Albaniju![]()
Sjedes u auto. I krenes Bugarska - Makedonija - Albanija. Da se raspametis sta sve ima da se vidi za 4 puta manje pare nego alpi![]()
jeste jeftinije samo sto su meni Alpi najjace nesto u Evropi. Inace zelja mi je da ih okruzim sa autom
Ma ima svuda nesto sjajno da se vidi tu nema price
e da...nije sve u parama![]()
posjeta alpima ipak ostaje za neko supersportsko auto ako ikad bude togaopciju br.2(PRAg) sam mislio da odradim zato jer ce se ovdje raditi o kraju ljeta, u nadi da ce temerature biti malo normalnije u tom dijelu evrope.
f6
kazem ti samo da okrznes Alpe da te zainteresujes da i to planiras nedje![]()
Uh, Alpi danas imaju crn prizvuk...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ne znam sta je sa ovim avionima u poslednje god dvije sto padaju ovako
Citam hronologiju padova aviona u Evropi u poslednjih 15 god i oko polovine su ruski tipa Tupoljev 154...a vise od pola letova je bilo u Rusiji. Mislim da to ima veze sa istocnjackom neodgovornoscu i losim servisiranjem aviona...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Gledaj to ovako, udji u Flyradar24, pogledaj koliko se aviona, u ovom trenu, nalazi u vazduhu. Naci ces i tacan broj. Pao je jedan avion, lako je matematički izračunati vjerovatnoću pada
Ovako sma opuštala večeras drugaricu jer uskoro putujemo.
Odlicno je to sve. Ali ja sam control freak, i ako ne kontrolisem slijed dogadjaja ili situaciju hocu da umrem. Tipa auto kad neko drugi vozi hocu da umrem, kad ja vozim nije mi svejedno ali ok. Avion hocu iz koze da iskocim, najduze je do sada bilo 5h let, nakljukala me zena tabletama za spavanje (na biljnoj bazi). Kad krenu turbulencije ja sam ojha pozdravi se
![]()
Boles' je svacija :/
pa nikome nije svejedno kad pocnu turbulencije i ono mrzno propadanje![]()
sto kaze montenegrina... ima toliko letova i onda pane jedan...bas je vjerovatnoca mala ali opet...
Ne treba. Ali kad je ljude strah od necega dzabe ti je.
Procitao sam da je ovaj avion padao 8 min... Nije mi dobro bilo.
Stalno sam u planini i kao dijete i evo sad. Vidio sam stotine zmija, znam koja je otrovna koja nije. Ali kad vidim blavora smrznemZnam da mi ne moze nista ali dzabe
Da te utješim, padao je 18 minuta sad su utvrdili haha.
Moja sestra ima takav strah od letenja da to nije normalno, a stalno putuje. Ako ne popije tabletu za smirenje, onda plače haha.
Ja sam razradio tehniku.Posto od tableta za smirenje zaspem i nema sanse da se mogu probuditi bar 4-5h. Za letove do 2h, popijem 3 bocice vode od pola litra 20min prije leta. I onda bol i pritisak u besici je nenormalan, kao i suzdrzavanje da se ne upisam posto nemam hrabrosti da ustnem i odem do WC-aI onda se patim to 2h i nije mi prevelika frka, nemam kad da se traumiram
Hhahahahahha ovo moram prenijeti sestri, biće sretna da se još neko boji toliko
Izvinjavam se na offovanju.
je li ko letio Rayan airom, moram li se čekirati on-line?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks