Pa bio sam nedje aj neka bude 2011. zadnji put u Carine i tada je fino bilo, cak mjesto koje su mi ljudi iz Pg redom preporucivali. Danas je licilo na Cernobil (ako se zanemare konobari kojih je bilo 10-15).
Pa bio sam nedje aj neka bude 2011. zadnji put u Carine i tada je fino bilo, cak mjesto koje su mi ljudi iz Pg redom preporucivali. Danas je licilo na Cernobil (ako se zanemare konobari kojih je bilo 10-15).
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Podji u lokal neki dje si cest gost a nema kamera. Casti konobara da kaze da si cijeli dan bio tu i eto ti alibi. Ili djevojci kazes da to izjavi. Onda je tvoja rijec protiv njegove. Obavezno pletene rukavice dog ga budes bio da ne ogrebes cukljeve to prvo gledajuU zdravlje
One Ring to Rule them all...
Pazi ovo iskustvo hahahahahahaahahaha, kako si obogaljio nekog![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
podsjeca li vas ovaj Kanje Vest na majmuna... ne sto je cnrac, nego jednostavno ima majmunoliku facu, mislim da bi bilo sasvim na mjestu kad bi ga neko gadja bananom...
Da nijesi ti gađao Vujoševića bubregom?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A fratelo nisi nesto zanimljiv......
@karamazov
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carine su nekad bili sto su danas Hemera ili HRC.
Pregazilo ih vrijeme, a hrana im je uvjek bila dobra.
Cudi me da nisu ugasili to mjesto, bas ne znam ko tamo izlazi...
Trendy je bio zvek mjesto, steta.
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Sad cu fino sve ovo da slikam i ako jave na vijesti da je bila sacekusa u Ulcinj trazicu pare za info. Bijeli i ti ces u 'aps za organizovanje mlacenja![]()
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ima li neko da mi preporucuje neki povoljan rent a car u CG? @Gandi?![]()
Na koliko ti dana treba i u kojem gradu i kojem vremenskom periodu. Obicno ti je 30-35 van sezone. Ako ruje u bd ne daju neku akciju
Za UL mi treba u julu tacno 21 dana, neki gosti mi traze. Ovamo su po 25-30e krame stare 15god. Na google nadjoh ovaj sajt http://www.perfectgroup.co.me/ povoljno mi se cini sandero za 20e, jos free delivery bilo gdje. To bi mi valjalo da ne idem po njih na aerodrom jer su 5orica
Ajde javicu ti danas u toku dana da okrenem neke prijatelje u UL sa majstorima sam radim nesto. Ali to ti je strasna cijena za toga sandera. Moguce da ti izboksujem nesto za 15 ako ne slobodno bukiraj. Jer to je dosta dana. Sto im ne das ti tvoje da voze na punomoc?
Za koliko se najjeftinije moze igrai gta v? Sony 3 oko 150 + 50 igrica, jel to to?
Tu es mon héro!
Lagano brale, kolege treba da se pomazu.
blic rent a car pande isto za 20 ojra i manje na duze ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Da ne zna neko koliko je da se izvadi kartica za tel?
But if you never try, you'll never know..
ako si postpaid na 69, besplatno, ja sam je vadio 2 puta
Evo jedno pitanje za pravnike.
Dakle kupio sam plac u Markovićama (izviše Budve) i sad na placu nije bilo ništa bez drveće i kamenje (kad sam ga kupio) u među vremenu na mojem placu se pojavila kuća. Vjerovatno sklizala iz komšijskog u moje dvorište. Dal sa pravne strane on ima pravo na korišćenje kuće koja je u mojem posjedu? Il sam ja pravni vlasnik jer je kuća na mojoj katastarskoj površini?
Ahahaha, e nasmija me posteno a nisam u neku volju bio![]()
ahahahahhha i meneti si vlasnik kuce
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks