View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Moram napisati nešto i za Adama Marušića. Iskreno, nikad ga nijesam gledao, ali ima impresivne brojke ove sezone u Kortrijku. Može biti i da je vrlo dobar igrač, ali treba napomenuti da je prošle sezone igrao za Voždovac i da nikada nije igrao ni za jednu selekciju Srbije (inače je godište 1992 a ta generacija treba još da igra Evropsko prvenstvo). Kolike su šanse da nam igrač koji nikada nije bio dovoljno dobar da obuče dres neke od selekcija Srbije makar u selektivim utakmicama donese ekstrakvalitet koji nam je potreban? Ja mislim da su šanse male, pogotovo zato što igra na poziciji na kojoj imamo dvojicu potencijalnih reprezentativaca koji imaju ogromnu želju da igraju za svoju reprezentaciju. Jer ko god prati Petra Grbića i Marka Vukčevića zna koliko oni vole Crnu Goru i koliko se ta emocija kad igraš za reprezentaciju koja je tvoja prenese na teren. Dovoljno je bilo viđet jednog Điđa Vukčevića ili Vlada Jovovića protiv Švedske. Nešto što sigurno nećemo viđet ni od Volkova ni od Simića. Kakva se poruka šalje našim mladim igračima? Da je sve što mogu očekivati nastup u mlađim selekcijama, jer znaju da će prije njih igrati neki uvozni (polu)proizvod.

I već kad sam uvoz pomenuo. Svi znaju moje mišljenje o uvoznim poluproizvodima. Neko pomenu da Marušića ima u Crnoj Gori. Ma to, po meni, uopšte nije bitno. Ako mu otac nije rođen u Crnoj Gori, ja ne vidim što nam znači ako mu se (možda) neki predak prije dvjesta godina preselio u Srbiju. Pa više bi značilo da nema nikakve rodbinske veze sa Crnom Gorom, a da je odigrao sezonu u našoj ligi i tokom tog boravka Crnu Goru zavolio i osjetio je svojom drugom domovinom. A ne da nam za reprezentaciju igraju oni "bio sam jednom u Čanju, kupali smo se ceo dan".
    Jos imamo Kajevic i Zoric.... Sigurno su bolji od Bakica i Djidja, i ako mije Djidjo mijo...

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

čak sam i ja izgubila nadu i konačno vas podržavam u svim vašim "atacima" na našeg vrlog selektora....od prvoga dana ste bili u pravu, no ja šćedoh šansu da mu damo ali stari su vazda znali znanje, a i vi izgleda s njima, pa ste na vrijeme shvatili (nadam se da sam i ja konačno) da je zlo govedo zadovijek june! Naravno da navijam za reprezentaciju i naravno da želim da pobijede Rusiju, ali se bojim da je to nemoguća misija...kao što je i nemoguća misija odlazak našeg selektora....da ima obraza ne bi sjedio tu dje je od Moldavije no ajde
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Je li dejo singlovao dvojku?
    No sto je
    Ja sam mislio da sam sve vidio prosli put od ovog majstora na klupi ali on uvijek nekako uspije i nas a i sebe bice da iznenadi
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Koja naša crna fudbalska reprezentacija... ljudi ne zamarajte se time više. Posle otkaza Kranjčaru sve je to jedan obični cirkus...

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

uvjek sam optimistican (uprkos svemu) kad je nasa reprezentacija u pitanju.
    ovaj put cu imat problem da nadjem uporiste za makar malu dozu optimizma pred mec sa Rusima.
    prosto ne vidim kako bi mogli izvuc pozitivan (3 boda) rezultat iz tog meca.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Kako su mi ogadili državni tim, pi.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

http://www.cdm.me/sport/fudbal/brnov...bili-i-svedsku

Kad smo već kod Marušića...

Marušića pratimo već duže vrijeme i mogao bi da igra i na desnom beku ne samo po krilu.
    To je taj stručnjak koji "iznalazi" nove pozicije i poboljšava igru igrača koji su mu na raspologanju.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

hahahahahha ne vjerujem da čovjek ljudima mijenja pozicije kako njemu odgovara?!

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Mozda bi Beciraj mogao umjesto Savica u odbranu. Onako je jak i krupan, sto mislite?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

On reče da po njegovom mišljenju (!?) Marušić može i desnog beka igrat, ali da će viđet situaciju sa Savićem. Kako je Savić otpisan, eto Marušiću dvostruki debi - reprezentacija i nova pozicija.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Pisao sam vec o tome... Mi realno imamo sve slabiji nacionalni tim... Kajevic i onaj Djokovic, to su jos dva igraca koja jos mogu pojacati tim, ali stvarno pojacati u odnosu na ono sto imamo...

Treba stvarati sistem i nacionalni naboj u reprezentaciji.

Nemamo to.

Volio bih da dobijemo Rusiju. Da nada opet poslednja umre.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi prvo mora da podmladimo repku...
    A na kvalitet nebih samo dobili sa Kajevicem Djokovicem!
    Nego i sa Vukcevicem is Olimpije, pa sa Zoricem is AEK.
    Eto odmah 4 dobra igraca, koja znaju loptu da iznesu i dobar pas da odigraju...
    Last edited by xxxx007; 22-03-15 at 10:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dva zicera je Mugosa promasio juce.
    Jeboga zivot sve uradi tacno, primi loptu lijepo, izbaci igraca sa jednim potezom, i kad treba samo da je plasira onga nekako uprska.
    Last edited by xxxx007; 23-03-15 at 07:23.

Thanks Thanks Given 
    626
    Thanks Thanks Received 
    440
    Thanked in
    391 Posts

Postoji neko mjesto koje se zove Brna neđe na Korčuli.Trebao je Brna tamo poći i možda bi mu se sviđelo, pa bi ostao tamo i onda bi imali veće šanse ili čisto da odmori glas pred konferenciju. Ne, ozbiljno nevjerovatno da je opet imao nekih bisera na konferenciji i u izjavama kao da nema nekoliko mjeseci da se pripremi što će reći.Nema što no uzdati se u Džudovića, ako je tačno da je u stručni štab ušao i neka je dobrodošao, jer bio je jedan od omiljenih igrača.

Easy like Sunday morning

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Crnogorac debituje za Srbiju "ostvario mi se san" Srbin debituje za Crnu Goru "tu sam da pomognem" mi smo proklet narod samo ću to reci.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako odvratna izjava, PIH!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    mi smo proklet narod samo ću to reci.
    Ovo ja znam odavno. I sve sam mogao očekivat, ali da neko dođe i ostavi mrtvoga međeda ispred kafane ''Lovac'', to nisam.

Izvinjavam se za OFF.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

e vel ibrat tu sam da pomognem... i tako ravnodusno prica kao da je dosao da igra neku prijateljsku humanitarnu tekmu eto da ucini drugu nekom.. aee makse isti bi ga sekund precrtao...
    ze repku se prvenstveno srcem igra....
    inace mislim da ce savica dobro odmijenit na beku savo pavicevic koji je u Zvezdi u odlicnoj formi i igra ili stopera ili beka...

i jos jedno mi nije jasno, jes da igra u partizan koji ne volim, ali apsolutno mi ne ide u glavu da Grbic nije dobio poziv.... ubjedljivo najbolji igrac trenutno Partizana.... razvaljuje po desnom krilu, nikad brzi nije bio....
    Last edited by lucke91; 23-03-15 at 16:59.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Još da je međed iz Srbije pa da zalelečemo Crnom Gorom kako ostadosmo bez potencijalnog reprezentativca (ako bi pristao)
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije skoro 4 godine je smijenjen Kranjcar.Tad smo bili 16. na FIFA rang listi.Sjecam se kad su ga makli,kao da su pomocnog trenera kadetske reprezentacije otpustili.Ja kad sam tad pljuvao po savezu,mnogi odavde su branili reprezentaciju od mene.Jos vise sam bio razocaran kad su postavili Brnjelu.A neki su jos vise branili...Nije da sad nesto ocu da pokazem kako sam ja to masu ranije znao...nego koliko je vama odje mnogima dugo trebalo.Bas da se covjek zapita.Neka to,no i dalje misle da ce Mojas srediti mlade...tragikomedija sa primjesama horora.Aj sad ponovo branite mladu od mene.
    EEee,da je srece,kako bi isprskali u petak ove Ruse.Mada ni ovako nije nemoguce kad je Mirko tu,odavno ga nije bilo.A znamo na sto je sve spreman kad se uzheli.No,ne garantuje nam to nista,cak naprotiv..kad su tu linhestajn,moldavija....
    Last edited by Insua; 23-03-15 at 18:47.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Grbic je nedje izjavio da mu je nejasno zasto ne igra a najbolji na toj poziciji... I to bi bilo to od njega sto se poziva tice.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Vi ne shvatate da ja Brna dalekovid i pomalo vidovit tako da on tačno zna da Grbić u Partizan daje golove ali da na datume kad reprezentacija igra ima ascendent u regresiji i neće umjet svezat! Mugoša čim predje našu granicu ne umije opepelit i Brna zna to, a Boljević je zelen za Brnine zamisli, tako da puštite, zna on bolje!!! Ne znam, da skupimo pare da snimi ploču, možda mu se više svidi pa ode?

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    1,257
    Thanked in
    918 Posts

Hahaha

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ako cemo realno, ni ovi za koje znamo da su dobri k. ne valjaju vise, a ne Boljevic i Grbic, koji igra 3 meca, pa ne igra 13...

Tako da... Ne zanosim se i svaku pobjedu smatram malim cudom.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Crnogorac debituje za Srbiju "ostvario mi se san" Srbin debituje za Crnu Goru "tu sam da pomognem" mi smo proklet narod samo ću to reci.
    Samo da se ovo ne shvati kao nešto na nacionalnom nivou, jer nije u tome stvar. Vjerujem da se razumijemo, ali da ne bi neko zlonamjerno istrgnuo iz konteksta, valja precizirati da se misli na državu a ne na etničku pripadnost. Inače si ubo u centar ovim postom kako neko igra srcem, a neko iz koristi. Nažalost, mi spadamo u ovu drugu grupu i tu smo đe smo upravo zahvaljujući Savićeviću i kumu mu koji se ovoliko sprdaju sa reprezentacijom. Interesantna mi je još jedna Marušićeva izjava kako pretpostavlja da su Kežmanove lijepe riječi za njega pomogle da dobije poziv za našu reprezentaciju. Ništa što nijesmo znali, ali to da menadžeri vode glavnu riječ u vezi sa uvozom igrača u reprezentaciju su sad, izgleda, prestali i da kriju (premda se Marušić vjerovatno neoprezno izlanuo u konkretnom slučaju).

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Grbic je nedje izjavio da mu je nejasno zasto ne igra a najbolji na toj poziciji... I to bi bilo to od njega sto se poziva tice.
    A kao dobio bi poziv da to nije izjavio? Sjetimo se Kasalice samo. Je li to ista pozicija koju je on igrao u reprezentaciji iako se bunio u Zvezdi kad ga stave na poziciju desnog krila umjesto na njegovu prirodnu poziciju napadača? Grbić jeste nekonstantan, ali je trenutno u odličnoj formi, a s njim bismo dobili ono čega je u našoj reprezentaciju sve manje - igrača koji će igrati srcem, a ne iz koristi.

Page 1703 of 2251 FirstFirst ... 70312031603165316931699170017011702170317041705170617071713175318032203 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)