A što nam čini naš dobri eeedmund, što bi reka Laza Ristovski
Ufatih jedino više od 12,5. Okle snage ovom majmunu posle Bagdatisa!?
Nadamo se kecu.
A što nam čini naš dobri eeedmund, što bi reka Laza Ristovski
***** ti Porto.
Olimpijakos da primi gol kv 2,6
Mozda ne dodje...ali na neki ludi tiket valja imati i probati.
Barsa Real prije 13 godina poslednji put u Primeri su igrali 0:0. Kv. 27
Moze svasta biti 😂😂😂
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Danas cemo da probamo ovako:
Chelsea 2 1.50
Napoli 1 1.52
Roma 2 1.70
Sociedad 1 1.70
Trabzon 1 1.65
kvota je 10.87e u Lob.Srecnooo!
Jeste da je puno meceva ali mi sve deluje jako realno, i tako je zajebancija vise da se tek nesto prati
Lazio GG
Chelsea 2
Villarreal GG
El Clasico GG3+
Monaco 0-2
Ajax 1
Moreirense 0-2
Sporting 1
kv 31,63
A ovo je vec nesto malo ambicioznije
Chelsea 2&2-3
Bayern 1&2-3
Monaco 2
Villarreal GG3+
Sociedad 1
Roma 2 (mada mrzim ove italijanske gvnare ali red je vise da nekoga pobede a i cini mi se da su bolji u gostima)
kv 82,29
QPR Everton bi mogao da bude TR 1:1
Ne moze. Ne mogu gol jbeni izasrani da daju zuta ***** a sad ce da se raspucaju u 4+ sa 5 metara majmuncina pogodi stativu.
Last edited by Severnjak; 22-03-15 at 16:48.
Velike pare se uplacuju na psg u rukometu...manje kladionice uglavnom zatvorile meč... Mislim da sigurno dobija psg, kvota 1.2...za neki sigurica tiket da se pojača
Kobenhavn-Randers x-1
Kako ce bajern ovo da nasteluje na 11 kraj i bog da nas vidi
samo se nadam da Montenegro87 ima koristi od ovih fikseva.. jade radi![]()
Pa ne mogu da vjerujem koliko x me danas bacilo
![]()
Lazio cekam 1 i 3+ ..2-0 poluvrijeme i tako ostaje..Sto je ovo..
E ebem ti Napoli. Pi kakvi posrovi, igraca vise pola vremena i jure za izjednacenjem. U majku vam u majku. Samo njih cekao. Najmanja kvota...
Ne znam stvarno sta me toliko vuce ka tim prokletim bombama... Ali stalno moram da nagazim na njih i ovo vece sve dolazi realno i naravno j*beni Napoli mora da spasava kladionice a jedino sto mi je sacuvalo zivce je sto mi je ostao jedan sa 8 parova, jos Setubal 0-3 sutra nisam ih ni primetio... Jos sam na tom stavio da Napoli daje gol, tek da pojacam kvotu i mislim se ako ne mogu gol posrani da daju sa igracem vise da odustajem vise od svega, a vec sam mislio da ostaje 0:1. 1X na Sampdoriju ista kvota ali moram gvnare raspale smrdljive da igram. Vala ako ono sutra kojim slucajem ode u 4+ onda stvarno najbolje da spalim karticu.
Valjda ce nocas bit neka dojava.Ako bude postavljam
Naivno odigrah reala da daje dva ... veze nemaju
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
9007 *** Barcelona-Real Madrid
Tačan Rezultat 2:1 8,00
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Zamalo da me Jankovićka opet zaebe, više ne umije ni da izgubi normalno no me nasičija.
![]()
uzivo herediano-u.c.r moze bit da je neka namjestaljka,trenutno je 1 kvota 9 na bet365
ili da bude jos jedan gol na utakmici,kvota oko 2.trebalo bi makar ovo ispratit
edit:evo ga haha
jbt gledam rezultate,jos kad je bilo 0-2,nesto mi je govorilo da moze doci prelaz,jer sam pratio ove kostarikance i ranije.kvota je bila sigurno preko 20 na bet365 pri rezultatu 0-2.da vidimo oce li doci
edit 2: penal za herediano iii 3-2sta rade braca kostarikanci,za 15 minuta preokrenuse
Last edited by AdO_pG; 22-03-15 at 22:42.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks