A i meni je to mnogo love za razvoj motora!
Sent from China!
Milijardu? Ma kakvi.
TAKUMI
A i meni je to mnogo love za razvoj motora!
Sent from China!
James Tiberius Kirk
Masu,ali tako sam cuo od jednog pasioniranog benzovca,mada ni ja u to ne vjerujem.
Ono sto je cinjenica je da je Benz silom na sramotu htio da uspije u F1 ili da napusti.
Sad pokusavaju da obore sve rekorde u F1,i kako su krenuli-uspjece im-ocigledno.
I ovo sto je Ferrari napravio u Australiju nije nista spektakularno-bojim se.Isti zaostatak je bio i prosle godine,s' tim sto je tada Button bio 3-ci a Alonso 5-ti.
Kad procitam ovo,i prisjetim se nekih stvari,onda mi se ovi misevi i ne gledaju:
To give an idea of Michael Schumacher's incredible talent, in the 10 years from his first full season in 1992 to the end of the 2001 season before qualifying went into idiotic format, the average difference between him and his teammate was a massive 1.090s. The head to head qualifying battle between him and the only other person in the same car was a ridiculous 150-8 hammering over that same 10 year period. Schumacher's average grid spot was 2.7, his teammates 7.5.
To give the stats some more context, Schumacher out-qualified every team-mate he had at every grand prix from the end of the 1991 season until the start of the 1996 season, with the exception of the 1995 Belgian GP when it started to rain and Schumacher hadn’t set a lap in the dry. Incidentally that weekend he qualified 15th and still went on to win the race in typically spectacular Spa wet weather driving fashion.
From Schumacher's first full season in 1992 to his first retirement in 2006 his race head to head with teammates was a staggering 113-23 in races both finished. Average finish position for Schumacher was 2.5 and for his teammates 5.2 over that same 15 year period.
I onda dodje neko i kenja ti o Vetelu i Hamiltonu...
jake su mu bile timske kolege inače, sve vozač do vozača
She is only here to annoy herself!
Svaki od njih je bio spreman za pobjede.
TAKUMI
za razliku od proslogodisnjeg, ovogodisnji kao pegla lezi na stazu...
Naravno.
E sad, pitanje, koji ***** se ne bunite sad pored ovakve dominacije Mercedesa? Kada je Vettel pobijedjivao sa RBRom, ovaj topic je bio cisti hejt.
TAKUMI
Početak Ferrarija obećava,ja se nadam da će makar 1-2 pobjede izvuć![]()
James Tiberius Kirk
vjerovatno.
nerviraju me inace timovi poput njih.
postujem timove koji sve rade, i znas da je bolid 100% njihov od motora pa do najsitnijeg detalja...
RBR, Willijams i slicni kupuju motore i onda nesto pametuju.
vidim da RBR vec razmislja da pusti Reno niz vodu i da traze novog partnera, vjerovatno Merc imaju na umu.
ovamo slusam Massu kako place da im Mercedes ne isporucuje iste motore kao sto i oni koriste.
najbolje bi bilo da im daju 1/1 isti bolid pa da ih o jadu zabavljaju na trkama.
zato od svih u karavanu maksimalno postujem samo Mercedes, Ferrari i Hondu.
Pa ja vise postujem neke koji su tu dosli bez iskustva i jebali kevu ovima sto imaju sve made in home.
TAKUMI
tesko da su bas bez iskustva.
Edrijen i Horner su 2 genija u svom poslu...
Dobro Adrian, a ostali?
TAKUMI
kad imas nekog kao on za vodju proekta, ogromnu kolicinu novca na raspolaganju i dovoljno vremena dobijes ono sto su oni uradili u one 4 godine.
imali su vremena sve da posloze, da odkriju Vettela...
zao mi je sto neka lunja iz Ferrarija nije mogla da drzi jezik za zubima kad se pregovaralo sa Edrijanom oko prelaska u Ferrari.
citao sam negdje prosle godine da su zapoceli pregovore sa njim i da je jedino trazio uslov da to niko ne smije da sazna, medjutim...
Ljudi su omalovazavali Vettela i komplet RBR zato sto su mislili da varaju.
A oni...sve u granicama tolerancije. Genijalci.
TAKUMI
Adrian je genije bez kog RB sa prosjecnim Renaultovim motorom ne bi mogao nista da napravi.
Horner po meni nije nikakav genijalac,i u paddock-u je sluzio za sprdnju dok ne pocese da uzimaju titule.
Skakao go u bazen,slikavao se go pored auta,itd,itd.
Sto se Adrianovog dolaska tice,nikad on nije htio doc',niti ce ikad doc u Ferrari,jer je njegov uslov (uslov njegove zene) da se ne sele nidje iz GB.
A moje licno misljenje je da ovolika prednost Mercedesa nije samo zbog motora.Imaju oni jos masu nekih aduta.
Prednje krilo ima otvore za propustanje vazduha i preusmjeravanje na pojma nemam dje,zadnje isto-jednostavno,poklopilo im se i tesko da ce ih iko dostic dok se ne poromijene pravila.
Mozda i ovim forsiranjem price o snazi motora,oni skrecu paznju konkurencije sa nekih bitnijih stvari,ko zna.
Sad je pitanje da li je njihov motor uopste jaci od Ferrarijevog,pa su opet neuhvatljivi.
Oni imaju najbolji motor ali nije motor sve. Imaju komplet paket. Ali sto se aero tice, RBR je numero uno.
TAKUMI
Ove godine nece biti Dojcen GP-a.;
Sauber je surpraizovan by Ferkanov power unit;
Osiguravajuca kuca je platila za Lojzeka (od udesa do sad) 1.8 miliona eura;
TAKUMI
Sauber je izgleda najbolji pokazatelj koliko je Ferrarijeva masina poboljsana,s' obzirom da je Sauberov bolid od prosle godine,za ovu od noviteta imao samo boju.
ne treba nikakav bolji dokaz o poboljsanju od samog Ferrarija.
Vettel kad je izasao ispred Mase ga je sa lakocom druzao na distanci.
jedini period trke kad je ovaj malo smanjio razliku je bilo kad je Vettel poceo da steti gorivo.
^ Stedi ne steti!
![]()
Super što će se vozit u land of fire a ne u državu sa onakvom istorijom motosporta, auto tradicije i velikih šampiona...
G.A.M.A.D
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks