iza sedam gora iza sedam mora u p. m. dje ja zivim!? :-)
pazi ti kako ona spava :-) super je stvarno
Nije Krsto shto mu zbore no je vitez Crne Gore
Pozdrav za Reu od Baste.![]()
bas su slatke vase kuce i mace ali pogledajte ovog lava
http://img475.imageshack.us/my.php?image=hoomer3tc.jpg
DzaBu®
ajd evo i moje sreckice malene mazne (sa posla postujem pa ne mogu moje slike iz kompa slati morao sam sa neta izvuci neku al to je to skoro pa isto)
http://perso.wanadoo.fr/amcf/images/INDCO.JPG
http://www.puckyhuddlepups.com/image..._Layka_WEB.jpg ovo je mali plishavi
eto a kade imadnem vremena dacu slike mojega tigra
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Basta, months ago.
Pozdrav za Bastu od nas dvije. Gdje ste vi? Odavno vas nisam vidjela
A shto se tiche spavanja, Cerro tek trebash da vidish kakve ona sve akrobacije izvodi. Zna ponekad da ispruzhi zadnje noge skroz i da lezhi na stomaku (kao chovjek).![]()
Bliski susret trece vrste!!
machkica je preslatka !!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Dlakom i stavom podsjeca na main-coon ali ne ona je cistokrvna NOVLJANKA
tata i sin
friendowe machkice![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
e budalo jadno ti ono kuce. jesi li ga kad nahranio?HAhaha.
ti i kuce 2 svijeta!![]()
U raju je lijepo ali u paklu je ekipa :D
Izmete fino malog džuzkca, njemu ne treba ni feniranje ni četkanje, on je zadovoljan što ima vas i vi ste zadovoljni što imate njega.. Sve ostalo je pretjerovanje (kidanje noktiju itd..).
+ Meni su klempavi džukci (mješanci, manji) mnogo slađi od rasnih pasa...
neostemisan protiv krepelja samo i shto se veterinara tiche u pg samo kod doktora andrasha madhjara u masline u drzavnu provjereno dobar i vrhusnki doktor
Pa valjda i jednom mjeshancu treba chetkanje i feniranje ako ima duzhu dlaku? Da ne pominjem kupanje i ostale stvari koje bi svaki pas trebao da ima bez obzira na rasu ;) Ne znam zashto bi jedan mjeshanac bio uskracen za sve te sitnice, i ne vidim shta je tu pretjerivanje? Po meni, to je sasvim normalna stvar koju bi vlasnik trebao da pruzhi svom psu.Originally Posted by Bugi
swe je to u redu,psi to wole u swakom sluchaju..
ali kad widim da oblache pse !!! to me iz takta izbaci... :hammer:
~
superman majca na buldozima je zakon ili dzemper na pudlice vrh
Ili sam ja okoreli shnaucerash ili ovaj cukica ima shnaucerske krvi? A stvarno je presladak chupavacOriginally Posted by unnamed
P.S. Ljudi, vidjela sam na Bulevaru preko Morache, kod Podgorichke banke, predivnog engleskog setera. Neko ga je pustio ili izgubio. Nazhalost ja ne smijem kuci dovest` ni plishanog psa, a kamoli zhivog, ali mozhda bi ga neko uzeo. Stvarno je presladak.
Vjerovao ili ne, male rase je neophodno obuci zimi, jer je njima stvarno hladno. Ali, ja bih se tu zadrzhala na nekim postavljenim mantilicima.
Inache, ja imam velikog psa, pa sam joj ipak kupila dva kishna mantilica. Praktichni su, jer kad se vratimo kuci sa kishe, ne moram je sushiti dvije ure, nego samo joj ochistim shape i to je to.
ljudi sinoc sam zgazio zabu!!! sta to znaci neki mi kazu nesreca i tako to?
prsnula je u sve 16![]()
U raju je lijepo ali u paklu je ekipa :D
jes nesreca al po zabu hahahahahahahhahaha
ne znam ciji je ovo ljubimac, al' je gazda sigurno ponosan na njega![]()
Čovjek se rodi dok je živ!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks