Eto odgovorio ti je Rakun.... Doduse ja sam uvijek ulazio u recovery preko rom managera......
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto odgovorio ti je Rakun.... Doduse ja sam uvijek ulazio u recovery preko rom managera......
AO, kakva sam neznalica.
Sredicu, ali sam nesto zajebao i kad god otvorim neku app da odradim nesto zamrzne se. Prc. ROM M. nije od pomoci.
Hvala vam momci.
Nisi odradio wipe... To je to
go Recovery
-wipe dalvik cache
-wipe cache
-wipe data
-install the rom
-install gapps
Ocistih cache i data. Dalvik ne..
Samo upalih telefon i to je to. Konektovah se na GPlay, youtube ne javlja da je stao. Valjda je sve ok.. To oko bootloadera, kernela i ostalog se ne razumijem al i dalje imam onu poruku u gornjem lijevom cosku za kernel. Dobro je to...Top je ovaj slimkat, bas.
Dajte samo nesto za kameru jer je prelosa. Sta da instaliram da izvucem kvalitet iz nje i to.
dajte neki dobar launcher i temu/icon pack,lockscreen ka boga vas molim...jer poludjeh vise od vanila androida
samo nemojte ovo standardno sto ima na nas raspali gugl plej...za tablet mi treba inace
I neka aplikacija za wallpapere a da nije zedge
Za wall ti je najbolji zedge. Jer nalazi tvoj model i daje ti slike te rezolucije.
A za lancer ne znam. Na yt pogledaj par rev i onda odluci
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
O jadu me zabavi ovaj android. Uzeo sam LG g2, i samo upozorenje, kamera je ocajna, ne znam kako je po danu, ali kad je noc,uzas pravi. Cak i unutra gdje ima svijetla. Imao sam iphone 5, i stvarno kamera je bila perfekcija cak i navece, a na ovaj uopste nije smooth. Evo se 3 sata mucim da instaliram neki xcam lg mod, ako ovo ne proradi i ovo poboljsa, onda ovaj lg ide nazad. Ne mogu vjerovati da mu je ovako losa kamera.
Da ne otvaram novu temu... koliko se prodaje Nexus 7 (2013) ?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Vidio sam jedan čvrknutog ekrana za 90, a generalno se nalaze za 130-160 zavisno od stanja i varijante. Možda je u CG više/manje, ne znam.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ima li 5.x pravi multitasking?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Poslije instalacije nekog Adobe Flash-a ne mogu skinuti ovo trika nema. KAKO ?
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Briši flash?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Deinstalirao, ovo je ostalo
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Vuče ti neka aplikacija...
Je li ti ovo iskoči kao popup ili prilikom surfa?
Ż\_(ツ )_/Ż
Kako pokrenem Chrome to mi je home page. Ne radi ništa samo me iritira.
važnija stvar mi je Antutu
Skor koji nije ni blizu koliko bi S5 po Antutu trebalo da ima, Antutu ne prepoznaje moj s5 duos
EDIT:
Ponovo sam ga testirao bez upaljene wireless i razlika je nevjerovatna
Sa upaljenim Mobile Data ga prepoznaje(doduše po oznaci, a ne imenu) i ima divljački skor (bolji od zvaničnog S5)
![]()
Last edited by Rakun; 22-03-15 at 03:00.
Ajde skini Avast i CM security... Pa preskeniraj
Ż\_(ツ )_/Ż
Mozda ce neko imati srece
Evo ga update, napisao sam ovo na LG G2 temi, ali evo jos ovdje. Sa obzirom da sam koristio iphone tj ios par godina bilo mi je malo vise neobicno da koristim android i cak jednog trenutka sam htio da vratim telefon. Nego, instalirao sam kitkat 4.4.2 i sad je telefon odlican. Kameru sam mu poboljsao ovim aplikacijama :xcam i xcam settings. A za bateriju sam instalirao app quarantine i greenify. Telefon sa ovom android verzijom je super, uopste ne koci, baterija moze da traje bas dugo, 20% baterije sam potrosio za malo vise od 24 sata, jeste da nisam igrao igrice, vec sam samo par poziva, sms, slusao muziku par sati, malo mobilnog interneta i wifi-a, sve umjereno, svakako odlicno.
Eto, ako se iko odluci da ga uzme, preporuka, i naravno preporuka za android !![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks