Pa coek koji bez tudje pomoci ne moze da izadje iz kola nece dobit ljekarsko... Ja pricam da ako su ljudi SPOSOBNI - onda nek voze (ne da svi moraju vozit - slazem se ja da im treba uzet vozacke koji nije za istu)
Ljekarsko za stare ljudi podrazumijeva odlican vid, zdravlje (teski secerasi, srcani bolesnici itd se svi odbijaju), reflekse itd... sve se to provjerava... ako je neko sposoban, sto mu ne dat da vozi?
e sad, muka je u drugoj strani medalje - a to je sto u pojedinim domovima zdravlja bi Nik Vujacic dobio ljekarsko za vozacku, samo da plati i donese bombonjeru pride
Chu Nik Vujacic hahahahahhaha Dje njega nadje mucenika.
Upravo je ovo poenta moje price, sto ce ljekarsko dobiti svako. A ne mogu se bas naci ocuvani tipovi u svojim 80im, kojima sve radi kako treba.
Fabia, nikad se ne zalim kad sam krivA nijesam htio ni govvno da budem pa da govorim vidi kako meni a njemu necete.
One Ring to Rule them all...
Pa tome treba stat na kraj... pocet od toga da kad saznas da je deda/tata/striko/ujak/tetak potpatio nekog za lejkarsko ga prijavis... i njega i onoga sto mu ga je izdao, ali je problem sto kod nas narod generalno uvijek osjeca da to nije nejgova briga no ce neko drugi... a drugoga ili nema ili ima genitalne bolove za radjenje svoga posla...
kriviti stare zato sto voze (na lazno ljekarsko) je isto ko i kriviti proizvodjace auta zato sto prave auta koja mogu da idu preko ogranicenja kad te neko uvati da si vozio 200 pod Zutu gredu ili kroz Sozinu...
Ja cu da odem da izvadim ljekarsko preko veze I da se posle samoprijavim
Postoji mnogo bitnijih problema ali svakako narod ima pogresno shvatanje, dio je uplasen I cuti, a dio ne zeli da se mjesa jer ga se ne tice.
Valjalo bi odraditi skrivenu kameru dje momak u sred bijela dana bije djevojku na ulici da se vidi koliko bi se ljudi okrenulo I koliko bi ljudi pomoglo...ili dje dvojica biju jednog...svi bi iskulirali...takav smo narod
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dat migavac da se iskljuci s puta, kad ono :
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Da te ubije kreten, a tu skretanje. Ovako ja kad idem od Nk, kad skrećem na Marezu, dam žmigavac, stanem iako nema auta u susret, pogledam dobro retrovizore da neka budala ne pretiče i tek onda skrenem. Bojim se ovakvih situacija i budala.
Opasno za one koji divljaju. Ograničenje je na to mjesto spušteno sa 80km/h na 60km/h a odmah poslije se opet vraća na 80km/h. Znači nije opasno jer svako vozilo i učesnik u saobraćaju koji drži odstojanje i poštuje pravila o kretanju može bezbedno da se zaustavi.
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Zamjerio se nekom srbinu![]()
Stajem baš zbog opasnih vozača poput tebe, koji na 2metra od pješakog prelaza voze 60km/h. Oanje koji vozi normalnom brzinom i držeći odstojanje, znaće već kako da reaguje. Upravo tu mi se desilo da sam mnogo ranije dala žmigavac, odmah skrenula jer sam to smatrala normalnim, ali u tom momentu vozač poput tebe je u zadnjem trenu izašao u preticanje i to drugo auto iza mene. Da nijesam na gas, ne bi ja sad sa tobom odje raspravljala
Slažem se sa tobom u jednom, nije vozač za svakoga.
Nije vozac za svakoga? Mislis nije volan za svakoga?
Konstatcije ti nemaju veze s vezom,ja tu dionicu koju sad pominjes prolazim dnevno bar 6 puta dnevno,6 dana u nedelji i nikad problem nisam imao. Ti si vjerovatno onaj tip vozaca koji izbjegavaju raskrsnice kao npr kod Voli-ja na stari pa treba da se ukljuci lijevo prema okovu,ipak je to veliko opterecenje za zene... Da ne pominjem iz pravca Dalmatinske na raskrsnicu kod frke kad treba lijevo da se skrene prema kruznome kod Dan-a....
Javices mi kad me vidis da pretices na punu,i to posebno na skretnice dje je neko dao zmigavac da skrene lijevo,do tad ne donosi glupe zakljucke o meni. Sto se tice voznje,tu samnom nemas sta da prices,dnevno prelazim zimi 150-250km a ljeti 300-550km a vozace kao ti gledam svakog dana i smuci mi se kad vidim kako voze,da ne pominjem kad treba da se u neku usku ulicu razminu sa bilo kim... Tako da te glupe predrasude kako je neko opasan vozac jer vozi po propisu(uhvatila si se za taj pjesacki ka smrt za babu-vozis li 30 na bulevare dje ima obiljezen pjesacki prelaz btw?)
Veci su problem nevozaci koji nemaju blage veze sa volanom,koji se ne umiju parkirat,koji kao ti staju na magistralu jer ne umiju pogledat 2 puta u retrovizor i procijenit je li im bezbjedno da se iskljuci sa magistralnog puta ili bilo kog drugog,zbog takvih odluka se gine....
Last edited by John Cena; 22-03-15 at 09:02.
Da ne bismo sad razglabali odje, evo ponuda: Svaku raskrsnicu koju si pomenuo i ako ima još koja problematičnija, slobodno pristajem da je sa mnom prodješ, ako je ne prodjem kako treba ja ću doći ovdje na fporum i javno ti se pred svima izviniti, a ako je prodjem kako treba, ti ćeš uraditi isto i nikada više nećeš ovdje sa mnom polemisati. MOže?
Vozim Seat Ibizu i Audi A6 karavan (gdje god ti kažeš i na koliko god mali prostor kažeš, parkiraću ga bez greške), sa oba auta se jednako dobro snalazim.
Predrasude žena vozač ćeš takodje ostaviti sa strane.
Je li pošteno?
laganoo, ne znam šta je problem ta raskrsnica kod Frke kad se skreće lijevo kod kružnog ..mene je jedan taxista vozio tuda, kako sam se smijao
ono gužva kao i vazda i lik ide u desnu traku za skretanje desno i opa lijevo lagano zaobilaženje svih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne vozim se ja sa bilo kim,zivio bih jos koji dan
Nisu predrasude zene vozaci,to je cinjenica. 95% zena veze za volanom nema,a ovih 5% odlicno vozi(kojih je premalo)
Ima i muskaraca koji blage veze nemaju sa volanom,ali to nije ni priblizno koliko su zene losi vozaci.
Mene ne moze ubijediti cinjenica da sebe smatras dobrim vozacem a stajes na sred magistralnog puta iako nema auta u susret,mnogo je veca sansa da tako izazoves udes nego da 2 puta provjeris retrovizor...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks