Jutros na Milenijum kod Ekonomskog
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ona raskrsnica mi je top,nikad ne cekam. Zivio nas neobrazovai narod(u saobracaju)
Jutros na Milenijum kod Ekonomskog
Plavusa?
TAKUMI
Jea. Ali mi nije jasan passat kako je dospio odje
Isao iz pravca Palade ka mostu pa prema centru, plavi auto je ispravan, passat je trebao da ceka.
Po slici izgleda da je jedno od njih požurilo da prođe kroz žuto, uhvatilo ga crveno, drugo auto krenulo na svoje zeleno, i eto.
ja sam bio jutros na semaforu iza njih, oboje su isli sa milenijuma pravo, cura u plavom seatu je 100% ispravna ako se izuzme da su oboje na žuto prošli. išla je trakom za pravo, a momak sa pasatom je iz trake za pravo i desno odjednom naglo skrenuo u lijevo kao da se sjetio da mora put sportskog centra. to je bila scena za ne vjerovat. inace je divljacki vozio preko milenijuma, preticao cik cak automobile i vozio mnogo brže od dozvoljenog.
Ne postoji mogucnost da su dva zuta istovremeno upaljena.
Uvjek naprave kasnjenje
Cak ja mislim ne postoji drugacija mogucnost bez da na jedan bude crveno a na drugi zeleno.Zuto zuto nema sanse.
Citate li da su oba isla preko milenijuma.
Pogresno prestrojavanje od strane pasata. Covjek je pokusao da udje ispred fiata i udario
nesojski i to bas...
Nekako sam se navikao da je ovo standardna situacija dje sviram zbog iste 15 do 20 puta dnevno i odavno sam se pomirio sa cinjenicom da ce nedje da me neko ovako udari ili primora da zakocim, pa ce onaj iza mene koji mi vozi na 15cm od branika da me ponese otpozadi. Nekako se stekla navika da ako je nesto ispred tebe na ulici, parkirano vozilo, motor, pjesak..... samo pocnes da obilazis nezavisno ima li koga da vozi pored tebe ili ti vozilo nailazi u susret
danas ja i drug u auto onom raskrsnicom kod gintasa prolazimo kroz zuto a lik koji je trebao jos da ceka na semafor krenu prije nego sto treba i tu ovaj drug stvarno fino izmanevrisa i izbjegnu udes.
istrajan budi.
Zato ne treba nikad zurit kad je zeleno. Nego vazda oko 50km/h pa ako krene da se zatvara bezbjedno zakocis na vrijeme. Ako si malo blize i jos uvijek je zeleno onda blago ubrzavas da te ne fata tako zuto. Ja bi prije tako vazda zurio kad je zeleno i vazda mi se pred oci zatvara i moram da zurim tamo vamo. Ovako laganica![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja cekam sekundu dvije i kada mi se pali zeleno...
TAKUMI
A ovi iza tebe legnu na sirenu dok je još žuto na semaforu.
Ne cujem ih uopste...troslojna stakla, Mark Levinson vufer, kapiras?
TAKUMI
Ja mislim da treba da sa doda jos jedna boja na semafor, plava, to ti je ono mozes sto posto da prodjes punim gasom jer nema nikoga u blizini raskrsnice osim ti, na taj nacin bi zeleno bilo manje smatrano sigurnim nego inace I ljudi bi bili pod vecim oprezom, a i te cetri boje bi ujedno bile I fina reklama za windows, google i nintendo :-)
poslato paukom
istrajan budi.
Prelazila van pjesackog.
http://www.vijesti.me/vijesti/u-nesr...a-osoba-824749
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
danas je u moskovskoj kod ckb nekog covjeka-pjesaka opalio lik sluzbenim getzom celebic...
Budva: Auto završilo na krovu, Ruskinja nepovrijeđena
Komentari (1) A A A
Ruska državljanka pravim čudom ostala je nepovrijeđena, kada je oko 14.45 časova upravljajući automobilom, doživjela saobraćajnu nesreću.
Udes (FOTO: Primorske novine)
Ona je, krećući se iz pravca Rafailovića, na krivini kod odmarališta "MOC", na bulevaru u Bečićima, izgubila kontrolu i prevrnula se automobilom, koji je zavrsio na krovu, prenose Primorske novine.
Istraga je u toku.
Vozila neki BMW. Vjerujem da je bila pod uticajem alkohola![]()
Ovo je Civic.
TAKUMI
Od rusa me ovako nesto uopste ne iznenadjuje
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks