Narucen kabal sa alija i stiglo za 9dana
f6
poludjeh od raspalog ebay-a . jedan prodavac a svaka druga stvar nema onaj matrak ADD to cart.:trashcom:
Mozda ih nemaju na stanju?
Sent from my Kauč using Daljinski
Kakvo je vase USPS iskustvo?
Naime, do sada sam par puta dobijao posiljku preko njih i uvijek u roku, rok o kom pricam je 6-12 radnih dana.
Isto je predvidjeno i za sadasnju posiljku, medjutim vec je proslo 17 radnih dana a posiljka nije ni stigla na evidenciju u Postu CG. Prodavac je jedino mogao da se izvini na kasnjenju i da mi kaze da budem strpljiv.
Da pritiskam ili da i dalje budem strpljiv?
Živio mi Srđane Aleksiću!
nista, te posiljke stizu isto kao i one sa brojem za pracenje. Poslata je roba najjeftinijom postom pa nema tracking broj. Ako je aliexpress u pitanju, sacekaj onaj purchase protection i cim istekne, otvori dispute da ti roba nije stigla i bices refundiran..
Nazovi postu i pitaj ih ima li sto na tvoje ime, jer cesto zna da im stigne roba iz US, a da je ne evidentiraju. Nije cudno, zna nekad da se oduzi USPS, jer nije isti rok ako se posalje sa istocne ili zapadne obale..
Last edited by stevann; 17-03-15 at 08:21.
Trebalo mi je 16 dana da mi paket napusti kinu, i jedan dan da mi stigne iz kine u nasu postu o.O gledam i ne vjerujem
Drugari (ta ta ra ti ra...) može pomoć vezano za porudzbinu na ebay.
Poručio sam stvar na ebay i platio putem paypala.Prodavac mi se javio isti dan da je pogrešne podatke stavio vezano za stvar izvinuo se i odmah dao da mi se refundira novac.
Pitanje je, sobzirom da još uvijek sa paypalom samo plaćamo oće li normalno leć ta sredstva nazad na karticu ili....
hvala!
Refund radi normalno
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Samo sto ja to nisam znao. Idi preko ebay.co.uk i mozes dodati u basket i od onih koji nemaju tu opciju.
Narucio sam 3 stvari, sve ukupno oko 10e , a posti moram platiti 3e. Jedino da sacekam da sve to dodje pa da podignem u isto vrijeme, ali mislim da i u tom slucaju naplacuju svaki paket posebno.
Last edited by siraj; 17-03-15 at 19:28.
Svaki paket posebno se placa. Zato sitnice probas da nadjes kod istog prodavca i onda jedan paket bude
ne moze ni na co.uk. moze jedino na ebay.de pa drugi artikal na .com treci co.uk i tako 3 dana.
eo cisto primjer na co.uk
http://www.ebay.co.uk/itm/like/Sport..._qi=RTM2010733
Kad nađeš na co.uk a treba ti na com, samo gore to prekucaš u adrese. serveri su im povezani. al artikle kod različitih prodavaca ne možeš dobit u isti paket nikako.
ja rekoh da ovaj artikal nema ni na co.uk ni na com. bogu fala da nece biti u isti paket, jedan iz Amerike, drugi iz Kine a treci iz Engleske. normalno da nece biti u jedan.
Ponekad ne mogu naci sve kod istog pa moram ovako.
Ja sam probao jednu stvar koja na .com nije imala opciju add to cart, kad sam stavio na co.uk imao sam tu opciju, ali izgleda nije za sve iako se promijeni domain.
Mada, meni ovo za add to cart mi je jedino bilo vazno zbog limita na kartici, a sad vidim da naplacuju to svakako pojedinacno pa i nije toliko bitno.
izgleda ne radi china post tracking http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp
http://www.amazon.com/Tommy-Hilfiger...keywords=shoes
Moze li neko da mi kaze jel mogu ove patike da narucim jer mi pise da nikako ne moze u Cg da dodju .
To mi pise za skoro svaki artikl koji zelim da narucim ?
Priority stize za 5-10radnih dana max, tako da ti je to izgubljeno nedje, trebao si otvorit slucaj, i trazit pare, jer ja mislim da je svaka priority posiljka osigurana tako da ce prodavac dobiti pare od poste.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks