Eo vam ko oce pare nocas nema sto da se misli![]()
Arsenal x-2 -tacan rezultat 0:1
Atletiko x-1 - tacan rezultat 1:0
Kvota 28 u meridijan a na tacne rezultate 54 pa sto vise volite![]()
Ove kvote sam morao da ispostujem:
Atl Madrid 1 1.75
Arsenal 2 2.35
kvota je 4.11e u Lob.Srecnooo!
Hayes&Yeading-Staines - 1 (1,75 i u padu)
Osim sto je saradnja, gosti su u velikim finansijskim problemima, napustila ih je gomila igraca i sigurni su putnici u nizi rang.
-Garcia - Lisicki Gh1
Halep - Pliskova Gh2
-Wiliams - Stifens Gh1
-Bautista - Sock Gh2
Sigurno mi je ovo sa crticom prije nejma i surnejma.
Cisto da se nesto prati, sa pet:
atl. madrid gg
arsenal g2+
kvota 4i sica
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Fletwood 2 2.80
Koliko se trude igraci arsenala, pomislio bi coek da su se naosvajali trofeja ... pa nema razloga da malo zapnu ..
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
nadal-young H2(-5.5)
kvota 2.05
22:30h
Odigrah tovar p1+ ali opet nema srece..
Na jedan Alfreton, na drugi Norwich, na treci Leyton i Halfax..
nocas je trebalo odigrat samo atletiko i arsenal sa 50,100 eura i podignu se pare sjutra.neko je postavio na prethodnu stranicu,sto se veli odje,pametnome dosta.
Kako losa noc za p1+
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Čekam Cardiff 3+ od 62.minuta (1-1) i ostaje tako.. Što je ovo.. Umjesto Crawley da stavim,pih.. Ebo me pas..
Pa ne vjerujem zaista.. Norwich isto dolazi 3+ a bilo 0-0 na pol.. E paaa
Pihh us'erem se u sve
za 4 dana drugi put padam u 98' minut...
sto je muka sa ovim utakmicama sto se igraju po 100 minuta???
![]()
Kako su noćas ugašene kladionice na veće uplate... Biće śutra da se pojedine i ne otključaju...
#fakenews
One smrdljive engleske divljake definitivno prestajem da igram 2+, kada Alfreton koji je bio medju najizglednijim za 3+ i koji je do utakmicu pre imao seriju meceva 4+ nije moglo da dodje 2+ onda nema tu vise sta da se trazi. Ko igra PP1+ nasao sam dobar sajt za statistiku mada je danas bas bilo lose vece po tom pitanju
http://www.stat-football.com/en/
Nigde drugde nisam nasao da ima neka preglednija statistika za golove po pol, mada kad sam se pre koje kolo izlupavao samo me je jedna od 8 oborila a sada po statistici i po tome ko nije dao prosli put a inace je isao u golove nisam imao manje od dva promasaja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks