Od bolova, grč ga uhvatio valjda
Kako se Zoric raduje, valja se po podu...![]()
Od bolova, grč ga uhvatio valjda
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vidim i ja da ga je grc uhvatijo...
Malo se zezam.
Citam strucnjak pozvao Bakica.
Imao je bolje resenje, ali glupan ostaje glupan....
Polako ali sigurno ulazimo u problem sa golmanima, ovi su već nakupili dosta godina a niko od mladjih nije odskočio da bi se moglo računar na njega.
Amnesiac,slazem se s tobom u potpunosti za Batrovica i Vujacica,morao je njih dvojicu zvati...
A sto se tice A selekcije,ako budu na spisak,Bakic i Djidjo Vukcevic i slicni njima onda nema o cemu da pricamo,ovaj slabo igra u Speciu a inace nema na osnovu cega da se poziva,protiv svedske je sve pokazao,a ovaj igra za bragu b,to je 4 liga,nasa druga liga je duplo jaca,mislim da je sve jasno kao dan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Braga B je u drugoj portugalskoj ligi.
Koji Vujacic ljudi??? Tacno pocnem da se pitam koliko neki prate fudbal. Znam ga odlicno dok je za Mogren igrao, nema kvaliteta ni ca CFL1. Vjerujte mi.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
jos samo nekog crnca nek dovedu
Da se ne ponavljam, ali ako ima crnogorske korijene ja sam za. Po meni volkovi i sl. za koje se zna da nemaju veze sa Cg ni pod razno.
A Marusić, Saveljich i bilo ko ko ima veze sa Cg meni ne smeta.
Posebno ako ima 22/3 godine i nije gori od ovih sto igraju na tim pozicije.
Da ne nabraja iz mlade sad reprezentacije, ali Savić, Jovetić, Vešović, Grbić, Marusic, Saveljić, Bakić, Vukčević sve momci do 25 godina na koje se može još dugo računati.
Prvi komsije su mi volkovi tako da nemojte mislit da ih nema po CG.
Za ovog se zna da je uz Rusije došli u Srbiju , samim tim baš nikakve veze nema sa Cg.
Kakav je ovaj spisak mlade repke mozemo li sta ocekivat....?
Zasto Zoric nije zvat?
Ja sam mislio da je 94 godiste....
Nikad vise Cetinjana nego sad u mladu reprezentaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adam marusic, zemljo otvori se. Jedina nada za CG fudbal je da nam rusi 4 uvale ka sto i oce. B tim srbije postasmo, prosti jadi B nego D
Ja inace nisam neki koji voli da psuje.
Ali Savicevicu i Brnovicu, zelim sve lose uzivotu! Zato sto napravise sprdnju od reprezentacije....
Ljudi ovo vise nije normalno, pa jeli reprezentacija svija nas ili njihna..? Glava me zaboli kada cujem da je opet pozvao nekog is komsiluka.
(Ovo se mora sprijecit)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks