U 21. vijeku neko da umre od gladi u Crnoj Gori??! Sta to nije u redu kod nas?
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/su...umrla-od-gladi
Imamo li ovo serijskog ubojicu?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
U 21. vijeku neko da umre od gladi u Crnoj Gori??! Sta to nije u redu kod nas?
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/su...umrla-od-gladi
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
što se tiče budžeta za bolesti, neka je država snosila dio troškova pošto se cijela nacija digla na noge kako su homoseksualci i ovi ostali, kako god se zvali, bolesni. znači BOLEST. ćutite i trpite.
što se tiče ove žene, sramota.
nothing comes from violence and nothing ever could
Cus bolest cutite i trpite. Koliko teskih bolesti i oboljenja ima, koliko djece oboli pa drzava redovno okrene ledja. Koliko li je samo primjera dje se prikupljaju pare na koncerte, preko poruka i slicno, da se posalju ti ljudi na lijecenje/transplatacije i slicno?!! Za to se nema, a kad Jovan pozeli da postane Jovanka, tu ulijece drzava šakom i kapom odma 10 iljada. Ne zebajte ljudi...To je sramota.
Last edited by BiTrAtE; 16-03-15 at 11:43.
što ne napraviš protest i izađeš na ulicu?
naravno, kad je bolest u pitanju, ne treba da postoji razlika. pozz.
Ono sto ovu nesrecu cini jos tragicnijom jeste to sto se radi o dva intelektualca koja su izbjegla iz Kosova u Crnu Goru. Njen muz koji je preminuo zove se Milenko Karan, i bio je ugledni psiholog i profesor iz Pristine. Ko razumije nek procita http://archiviostorico.corriere.it/1...06103511.shtml .
Gospodja je bila porijeklom iz Crne Gore, ali eto "mentalno oboljela", sta ce nam ona!?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
kod nas intelektualci nisu profesori nego biznismeni.
Bio je neki oglas za posao i kazu mi da nema kandidata.. Rekoh ok "uvezite", ali sad pogledah site zzzcg i da vidim da li zaista nema kadrova i ....do suza..
Hvala Lepo
Ova stranica je generisana za 0.34 s. Ukupno 86 posjetioc(a)
Davne 1989 godine ova vlast je dosla na celo CG na takozvanom kosovskom talasu, radilo se na tome da se pomogne kosovskim Srbima i Crnogorcima. Pogledajte sada ove humaniste kako im cure milioni . . .
U CG se o svemu prica post mortem... tad svi progovore i svi tek tada sve znaju kako je trebalo ili sto nije moralo.. Cudan narod..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 17-03-15 at 00:18.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ba...-lopove-u-kuci
Jadan covjek. E zamislite sad situaciju, da je brze reagovao i da je on posla lopove u vjecna lovista, proveo bi svoju starost setajuci u krug spuskog zatvora sa najvecim kriminalcima. Najvjerovatnije bi i umro tamo. Tuga tuzna.
ne mogu sad tražit svoj post, a mislim da smo pricali na thread kradja i obijanja, gdje sam naglasio da se upravo ovo desava vremenom kad narkomancice pustis da prolaze nekaznjeno za obijanje trafika, lomljenje stakala na kolima, kradju kasetofona itd... vremenom pocnu da obijaju kuce i kad tad dodje do ove situacija, a ti kao gradjanin mozes samo da biras izmedju dva zla- ili da tebe ubiju ili da dobar dio zivota provedes u spuz
f6
U Srbiji je bio slican slucaj samo sa obrnutim ishodom upali lopov u stan i gazda ga roknuo normalno.
Odmah je dignuta optuznica protiv njega bila al je pritisak javnosti i medija bas ogroman bio.
Cak je i otac ubijenog lopova izjavio da ne treba da se goni covjek koji je samo stitio sebe i svoju imovinu.
covjek je ipak bio u pritvor podosta vremena. ovdje bi pritisak javnosti bio tako sto bi ti dosli 5 opozicionara i janko vucinic pomenuli tvoje ime i odma krenuli da se rusi sud i vesna m
f6
Ne, ovđe bi ti se javilo deset NVO da se utvrdi zašto nisi jadnom i ničim izazvanom lopovu omogućio bezbjedan izlazak sa posjeda zajedno sa ukradenim stvarima nego si ga oladio
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
NVO su rak rana ovog drustva, nidje nisam gleda da te "neprofitabilne" organizacije losije uticu na drustvo ka odje npr, cast izuzecima naravno (ruka sapi i slicno)
Zbilja, sta je bilo sa onim Ajkovicem iz Zete sto je kroz vrata pucnjem iz pistolja izbio oko provalniku, a kojem je to bio treci-cetvrti put da mu obija istu tu kucu? Znam da mu je taj Dobrovic (provalnik) na sudu trazio nekih 40-ak hiljada eura odstete, al' ne chuh nista vise o tome..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Mislim da je pod pritiskom javnosti pusten bio da se brani sa slobode, prvi put cujem za ovu odstetu ali ako je istina ahahaha, ovo je haos.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks