E ako ja razumijem ove rijeci...je li ovo CG posta? Ili hrvatska? Sprdnja...
Tebi hvala valjda se snadjem :-)
E ako ja razumijem ove rijeci...je li ovo CG posta? Ili hrvatska? Sprdnja...
Tebi hvala valjda se snadjem :-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Juce kad sam bio, rekose mi da obradjuju 10.03. vjerovatno su danas slali. Eto koliko kasne tj.kazu imaju posla, 5000 paketa i ostale fore...
Kakvi kraljevi...
Pozdrav
Nije internet kupovina, ali je kupovina. Ako sam odem do Srbije i donesem jedno pojačalo staro 20 godina, šta me čeka na Dobrakovo?
Ništa, kažeš nosio na opravku.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Odakle vam obicno stizu stvari brze, HK ili nekog nepoznatog mjesta iz Kine ?
Last edited by siraj; 15-03-15 at 14:54.
Reci, kad sam izlazio nisam znao da treba staru stvar 20 i više godina prijavljivati.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Prijavi ga kad ga budeš iznosio i zatraži obrazac o privremenom izvozu robe, koji ti popuniš a carina ti ga ovjeri i koji pokažeš na povratku. Popravku ne spominji ni pod razno, izmisli nešto drugo. Kad izvoziš nešto na poravku pa čak i auto na servis, plaća se carina i PDV na cijenu usluge i ugrađenih dijelova!
Interesuje me jel za Sports Direct i slične sajtove i dalje onaj limit od 150€? I jel ovo Sports Direct "otkačio" DHL?Čini mi se da je neka druga firma - sad...
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Using Tapatalk
Ako se odradi cancel order ili pre-order placeno PayPal-om, da li mogu da odrade refund? (Pare vec skinute sa racuna) Tj. da li se pare vracaju na racun i koliko se to ceka? Hvala
mogu, vracaju se pare za 3-7 dana, zavisno koliko se ceka za refund.
^ Hvala.
postoje li original stvari u kinu? je li kupovao neko od vas nesto brendirano na aliexpres i da li je to stvarno dobio? Mislio sam da uzmem razer mis
http://www.aliexpress.com/item/Left-...441798148.html
Da li da trgujem to od ovoga prodavca ili da trazim nedje drugo.. ?
Ne postoji, na aliju su manje više sve kopije ili stari uređaji pa reparirani. Baš teško da ćeš naći original nov od neke poznate marke.
Narucih nešto sa alija, al nema šanse da se umijem snac po ovome Treking broju dokle je to stiglo, ako je ovo uopšte pravi treking broj.
RT269583139HK
Moze l mi ko pojasnit. Valjda je poslato hongkong post airmail-om
kad je poslato?
Prije 6-7 dana
hahaahahah kad god uđem, stevan kao na info tel :lolblue:
izvinjavam se :lolblue:
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks