Udalji se od tih kanti.
Pozdrav svima ... Citah nedje ranije na ovoj temi o diznama i cudima na dizel motorima ... Zanima me da li neko ima preporuku za kupovinu ili izbjegavanje Reno Megana 2011g, 66kw oko 140k predjenih kilometara ili Pezo 308 2012g, 66kw isto nedje oko 140k predjenih kilometara. Mislim da ni jedan ni drugi nemaju plivajuci/plutajuci zamajac kao ni filter cestica a takodje mi odgovaraju sto se tice snage ovi motori ali ne znam koliko su pouzdani pa ako neko ima misljenje ... Hvala svima![]()
Udalji se od tih kanti.
TAKUMI
Kratko i jasno ... A preporuka nekog vozila do 8k?
Uuuuuu, za te pare imas 2008 Civic sa 50000 km. Plafon brate moj. Vidi na autodiler.
TAKUMI
Auta stara po 3 god su prosla po 150k a ne to 7god staro
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2
Renault
nikad necu moc da zamislim da neko rokne 8k u 3.5m prevoznog sredstva... kupi kola jbt za te pare a ne gradskog prdavca
da al kosta 3k...minimum akord za tolke pare
E, ako si ti dao 3000 za Megana, onda Civic vrijedi barem puta 2.
TAKUMI
Za kolko se moze realno moze ufatit zadnji, a za kolko predzadnji model mazde 6? Kad vec razgovaramo Japanski
Dizlo bih radje.
5-6.
Nije 8 nego 7500, s tim sto se moze uzet za 7.
Sad vidim, nema je na autodiler. Naravno da je nema, Honda Civic sa 50000 km za 7000 eura je cisti steal.
Onda, vidji bruke:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/357708
Znaci sad bih kesirao, bez frke. 1.8 140 KS, 7-8 litara prosjek, milion kilometara!
P.S. Sandero u istu recenicu sa Hondom???
TAKUMI
Hvala vam na odgovorima ... Razmisljao sam ranije o benzincima hyundai i30, toyoti auris, honda civic (sedan je fantastican) ili mazdi 3 (ali neko 2010+ godiste) mislim da je to dobra kupovina ali dizel uvukao pod kozu, pa se sad po malo vaga izmedju dizni, zamajca elektronike bosch pumpe (i ostalih cudesa dizela) i cijene i potrosnje benzina. Danas naleceh na ova dva "dobra" francuza pa rekoh da provjerim ...
Ovaj Civic sto si izbacio je tragedija grdan a jos neudobniji. Prakticno dvosjed.
Sto ce kome to, nije mi jasno. + malo si ga castio za tu potrosnju.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Za potrosnju ga je castio 3litra. A cijena mu pada kao sa litice
f6
Ako ga niste vozili, niste kompetentni da pricate. Da li ste ga vozili ili ne?
TAKUMI
nemam sto sijedat u njega, danas do skijalista tesko da bi me odveo... do delte da...
Ja sam ga vozio.
Nikako mi se ne svidja.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Što se tiče Civica, pošto znam osobu koji ga vozi, konkretno ovakav sa 4 vrata troši 10 litara u gradu po bordu. Sad je samo pitanje koliko je to tačan podatak u realnosti, tj. koliko litara treba dodati na to kad bi se mjerilo pređenom kilometražom i brojem litara koji su sipani u rezervoar. Ne bih očekivao veliku potrošnju s obzirom da je to auto od 1200 kg, ali opet, 10 litara djeluje nerealno za 1.8 sa 140 konja i to sa konceptom motora od prije 10 godina.
Last edited by autoput1billion; 15-03-15 at 13:33.
Dodaj jos 3 lagane voznje.
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2
Renault
Za 8.5k moja sestra od tetke kupila Mazdu 3 1.6D 2011 kupljena i redovno servisirana u Efel presla 89,000km. Od opreme joj fale alu tockovi, prednje maglenke i auto pilot.
Osim standardne opereme dosli su zadnji paarking senzori, dual klima, skolpljivi retrovizori, sva elektricna stakla, podesivi farovi, i 4 zimske gume koje se cuvaju u Efel.
Mislim da je ovo bas dobra kupovina.
Budva - PG preko Sozine 5.2l po kompjuteru. Lagana voznja uz 2-3 preticanja. Gradska ne vjerujem da ce preko 7 ikad prec.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nije to meni nesto prejeftino.
Fina mazda... Al kad pogledas... Sve to opreme sto si nabrojao + alu felme + maglenke imam ja.... 1.9 multijet, 75k presao a dao bih ga 2000e manje :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks