Sjajan meč odradi Rafael. Ko bi rekao nakon što ga je Nurmagomedov bacao kao tranju. Da vidimo hoće li mu se otvoriti za revanš, nešto ne znam da li mu Nurmagomedov ne odgovara ili je baš napredovao nakon tog poraza.
Dobro je izgledao Alistair nocas lise nekoliko udaraca koje je primio, koji su izgledali opasno..
Raznio ga je koljenima..Jasna prednost u brzini + visina..
Sjajan meč odradi Rafael. Ko bi rekao nakon što ga je Nurmagomedov bacao kao tranju. Da vidimo hoće li mu se otvoriti za revanš, nešto ne znam da li mu Nurmagomedov ne odgovara ili je baš napredovao nakon tog poraza.
Nevjerovatna dominacija,u mecu mi je izgledao kao da je od celika.da mu ni granata ne bi mogla nista
ovo je jedan od rijetkih event-a dje su moji mili borci u ovom slucaju hendricks i dos anjos pobijedili, svaka im cast pogotovo dos anjosu koji se posle godina penjanja napokon popeo na vrh, i volio bih da ostane tamo jer zasluzuje. A hendricksova izjava na kraju meca je nekako zvucala megalomanski ovaj put kad je rekao da nije zadovoljan, sto mi se nije svidjelo prije je vise zvucao kao pravi primjer borca i osobe, uvjek sabran, dobar i zahvalan.
istrajan budi.
A neko nesto o HW mecu Overeem i Nelson? Raspricali ste se o ovim skakavcima a ono najatraktivnije nista.![]()
Da, vidio sam to... Evo nasao sam video, pa cu da odgledam. Jutros nisam mogao nikako.
Nurmagomedov je jedna zivotinja kad je dos anjosa baca ka lutku u mecu gdje je dobio sve tri runde, mada sigurno da je za pojas 5 rundi da bi to bila druga prica, pogotovo sad posle slomljene noge I duge pauze nurmijeve, bas me I interesuje taj mec.
poslato paukom
istrajan budi.
Reem je izgledao odlicno, ali svaki udarac koji je primio mu je bio opasan.
ranije bi od ovakvih udaraca bio nokautiran,sto sada nije bio slucaj,znaci da je znatno napredovao i treba mu odati priznanje.
izjavio je da je zelio atraktivniju borbu sa vecom razmjenom udaraca ali da su treneri bili kategoricni da se drzi taktike jer moze proci kao protiv Travisa...
ocigledno je da je bio dominantan i nema mu se sta zamjeriti,zajeban je nelson
Mene licno je iznenadio kardiom koji je pokazao. Ipak je u dosta dobrom ritmu odradio sve runde. Ali ako ste pazlivo gledali borbu imao je 3,4 puta situacije kada krene koljenom pa ga protivnik procita..a on se ukopa u pola udarca. To ce recimo JDS da kazni. A kako se prica on mu je sledeci.
nije to situacija samo sa koljenom kada je stajao.znao je i rucne udarce da zaustavi,tu si u pravu,ja sam mislio da ce ga nelson prosut na te greske
mislim da ga je bilo strah poraza,ne batina koliko poraza koji bi ga psihicki sjebao
nebi me cudilo da ispane da je opet uzimao neku supstancu..
istrajan budi.
http://www.mmamania.com/2015/3/20/82...nce-brazil-mma
Conor izgoretina..
2:10![]()
Presrase vise sa hajpovanjem borbe. Ovo je Pink TV postao.
Izvjestaceno je i iscenirano previse. Bas ono na silu oce da izreklamiraju borbu. Svako 2 dana staredown i gostovanja po emisijama, a do borbe ima 3 mjeseca.
Kako mi se cini da je ovaj McGregor *****. Imitira Jonesa i oblaci se kao papagaj.
ovaj mcgregor je provjereno lud lik ali je dobar borac, nadam se da ce aldo pobijediti.
istrajan budi.
Prvo kao udario Alda po ledjima, pa mu se onda rugao sa pojasom kroz neki prozorcic od vrata, pa mu sad kao ukrao pojas...Smorise vise. Aldo ga ne moze dobit, nema trika, jer mu je ovaj usao u glavu. Ne bi me bilo srecnijeg nego da ga Aldo isprosipa. Cini mi se da bih jagnje obrnuo.
Aldo je malo jaci kalibar od svih protiv kojih se Mcgregor borio, treba ce mu nesto jace od trash talka.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks