Parkiram auto pred prodavnicu, onda ruka ruci do gepeka,necu kese!. Ali nije mi logicno da se obracunava atrikal koji nisam svojom voljom kupio.Ako vec hoce da je naplate zasto onda ne ubace njenu cijenu na svaki artikal. Isto bi placao ali nekako bi bio mirniji. Ovako cu jedan dan poludjeti ka' leptir u teglu.
![]()
izlazi penzioner iz prodavnice nosi jogurt i novine
Tu es mon héro!
Nije to ništa. Ja sam viđela jednu MAMU, đe drži ćerkicu dok zaliva travu kod Timberlenda, ali pri ulici, da je bolje vide.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
neka zaliva zlato malo cok cok cok
Tu es mon héro!
Nije zalivalo zlato malo koliko skontah vec MAMA ?
...
Ne nego ćerkica, ali nisam mogla da vjerujem..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne može te naćerati da kupiš kesu. Možda iz prodavnice onako po automatizmu pakuju u kesu pa je naplaćuju, ali uvijek možeš da kažeš da nećeš kesu. Tako nećeš dobiti kesu koju nisi tražio niti će ti neko naplatiti artikal koji ne želiš. Kao što je već rečeno, odsad kese sa sobom i tek onda je i vuk sit i ovce na broju.
On je bio u svaku drzavu na svijet i zna da je to only odje...
Tu es mon héro!
Pa ok, necemo ga zbog jednog komentara razapeti. Nema veze.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Istina za kese mada one male za neke sitnije stvari su skoro svudje dz ali ako imas vise artikala kupujes kesu.E sad se sjecam kad sam bio dijete sve zene su na pijacu i u trgovinu nosile cegere,postojala je neka "kultura" trgovineAli nadnose se pametni lanci marketa da daju kese dzabe i onda kad ti neko naplati ka' da te maljem u glavu udario
![]()
A sto se radi sa kesama... Ni da su 10 eura... Ni da vas neko primorava da ih kupujete...
Uzmite ranac iz osnovne i sa njim u prodavnicu... Ili kofer ako je mjesecna trgovina...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja cekam ove sto tvrde da ne moze da se mijenja, da mi daju po kom zakonu je to da gazda odlucuje moze li da se mijenja ili ne.....
Primjera radi, patike kupite, posle 5.mjeseci ako se odlijepe mozete da zamijenite ili trazite novac nazad a ne novo!!!!! Tako da ne budite glupi, i ne dopustite da vam pune glavu dezinformacijama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto na Google mapi CRNE GORE su sluzbena imena odredjenih mjesta, plaza i sl. na drugim jezicima?
Ne mislim na ENG nego recimo na albanskom i ruskom??
Do Not Disturb.
jer su ih dodavali rusi ili albanci
One Ring to Rule them all...
Moze li mi neko reci, planiram da posaljem 100 eura sestri u srbiji pa gdje je najeftinija provizija, posta mi uzima 7 eura?
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Ne uzima ti posta nego Western Union. To ti je to, jeftinije neces naci.
Jedino da neko ide autobusom pa da joj posaljes. Ili da castis vozaca 2eur i ustedis 5
One Ring to Rule them all...
Kad pomenuste... moze li u Srbiji tvoja sestra da uzme te eure ili mora da uzima dinare (nacionalnu valutu) ?
Do Not Disturb.
Eure dobija
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Dobro je onda... ja sam mislio da stite svoju valutu..
Do Not Disturb.
Ma sta kazes... (ne objasnjava mi se ocigledno)
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks