Subota, 13 jun, Velaskez vs. Werdum. UFC 188.
Subota, 13 jun, Velaskez vs. Werdum. UFC 188.
Nocas je Ronda Rousey vs Cat Zingano ..ako ko prati zenski MMA![]()
istrajan budi.
early prelims,ako promijene kasnije postavit cu novi link (ako budem budan)
http://firstrowpt.eu/watch/325664/1/...-prelims.html#
Ronda ROUSEY ! Kakva masina jbt.. Arm bar.. 14 sekundi je trajala borba. UNREAL!! Najbrza submission win u istoriji UFC title fighta (odnosno izjednacila rekord)..
sto je najjace danima prije borbe je pricala da joj je cilj da ne traje borba preko minut ... Respect![]()
Last edited by miha; 01-03-15 at 05:10.
i na bloody elbow su objavili ubistvo borisa racica
http://www.bloodyelbow.com/2015/3/3/...-shooting-news
istrajan budi.
Evo cuh da ce u julu biti neki mma mecevi u Budvu,na Top Hill.
Cuo sam cak da i Fedor dolazi...
"
28.jula se u Budvi odrzava MMA turnir,koji ce po svemu sudeci promovisati poslednji Ruski Car.
Ova potvrda jos uvek nije zvanicna,jer se ocekuje definitivna potvrda Fjodora,zbog drugih obaveza koje ima tokom leta.
Na turniru ce ucestvovati nama dobro poznati Vaso Bakocevic,Dusan Dzakic,Josip Artukovic,Ivica Truscek,i jos mnogo drugih,posto lista ucesnika nije konacna.
"
Vala cu poc na ovo samo da ne bude karta skupa
poslato paukom
istrajan budi.
za iducu godinu su najavili gostovanje nicka diaza
Znač McGregor sa Aldom 11.jula.. Biće zanimljivo..
unosio mu se u facu na tribine nakon zadnje pobjede.. Ludi Irac.. Nadam se da će ga Aldo preslišat jer mi je pregadan..
A Aldo mu se samo smijao u facu, jbg kad te u proslosti kolju po favelama, nije ti frka kad ti ridji klovn napravi malu predstavu 😃
aldo mi je jedan od najmilijh boraca, i stvarno bi volio da dobije ovoga mcgregora, ali i on je dobar, izuzetan borac, nema sale.
istrajan budi.
McGregor je novi Chael Sonnen, barem sto se price tice...Proziva svakoga da bi sebi popularnost podigao, samim tim i vise pay-per-view za njega..
Nije ni los borac ali Aldo je najbolji u ovu kategoriju i to ce pokazati![]()
Odavno neizvjesniji matchup nije bio. Aldo je gospodar, ali isto tako dosta istrosen borac. Imao je ratova strasnih, pogotovo onaj sa hominickom. Mendesa je jedva dobio, svi kazu da nije bio fit kao inace. Mcgregor je gospodar standupa, a i Irac je to. Za njih je poznato da su tough i da stalno idu naprijes. Navijam za Alda, ali mislim da ce Connor pobijediti. Aldo, u svakom slucaju, ako pobijedi, moze da se svrsta u top5 svih vremena, ako vec i nije.
odlicno si opisao oba borca,isto misljenje i ja dijelim,mislim da ce Conor da uzme pojas...
Aldo ipak odrastao u zajebanom kraju Ria i ne mogu rec da je McGregor vise tough nego on..Scarface gasi Dablinskog smrada
Imace jos dodatni motiv da postane #1 u pound-for-pound, AKO Bones Jones izgubi od Rumble-a (event je u maju)
Ima sanse da ga Rumble samelje. Osim ako ga Jones psihicki ne unisti kao sto je DC-ja pa ovaj potone.
mislim da ce rumble kiksat by submission.
Floyd Mayweather Jr vs. Manny Pacquiao sučeljavanje
Manny Pacquiao Speed
Last edited by miha; 12-03-15 at 14:24.
A iznenadio je Gustafsona. Odma je bio agresivan i odatle taj nokaut.. uhvatio ga na prepad.
Kao dos santos kad je Caina raznio.
Jones uopste nije pao sa formom, Cormiera je rutinski odradio, a onaj je tata i za rumblea i za gustafssona.
Ne bih se slozio..Cormier je tata kad je u pitanju rvanje.. Jones se dobro nosio na podu sa njim i pored toga sto je ovaj bolji u tom segmentu. Zbog toga je Jones najbolji, jer pobjedjuje svakog borca na njihov "adut"
Da nije bilo onoga lakta protiv Gustafssona sumnjam da bi Jones dobio onu borbu..Ionako je bilo nerijeseno ili je Svedjanin bio bolji,iako su sudije drugacije rekle..Tu je Bones najblizi bio porazu..
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks