Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 151 to 175 of 189

Thread: Not in our house !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja mislim da nije drugarski sa strane onih koji su umakli da i oni ne prodju dopunsku nastavu. Kazu da se Choldu toliko svidjelo da se za sve utakmice dobrovoljno prijavio kao predavac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Neka no je i SKOJ odlucio da proba tu terapiju pa svaki dan lagano pendreka sam sebe pripremajuci se i zagrijavajuci za iduci mec. Nece, kaze, da dobije upalu misica.
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MNIP
    ajde mudrice dje sam ja to napisao da smo mi demokratska drzava
    pa vidim pominjes u svakom postu
    u svakoj demokratskoj drzavi....svaka demokratska drzava.... jedino se taj zakljucak mogao izvesti "mudrice"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna
    Ja mislim da nije drugarski sa strane onih koji su umakli da i oni ne prodju dopunsku nastavu. Kazu da se Choldu toliko svidjelo da se za sve utakmice dobrovoljno prijavio kao predavac

ma njega treba sho prije za direktora shkole.
    shto se tiche ove dopunske,chisto sumnjam da ce se bjegunci vratit'.
    vele da im je sve lakshe nego da pohadjaju vec pomenutu shkolu.
    josh vele da ce i da prelome,da ne bi bili prelomljeni
    "ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by shrek
    Neka no je i SKOJ odlucio da proba tu terapiju pa svaki dan lagano pendreka sam sebe pripremajuci se i zagrijavajuci za iduci mec. Nece, kaze, da dobije upalu misica.

mislim da bi choldo vrlo rado davao privatne chasove SKOJ-u.
    :twisted:
    "ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NETMAN
    u svakoj demokratskoj drzavi....svaka demokratska drzava.... jedino se taj zakljucak mogao izvesti "mudrice"

Objasni, zasto nismo demokratska drzava!? Osim sto je policija bila primorana pendrecima da smiruje zatrovanu masu koja je vrijedjala na nacionalnoj osnovi!

Quote Originally Posted by luv_is_a_verb
    mislim da bi choldo vrlo rado davao privatne chasove SKOJ-u.
    :twisted:
    Cak vjerujem da mu nista ni naplatio ne bi...
    Last edited by shrek; 06-06-06 at 22:07.
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam da li je istina dok Dan ne objavi, ali prica se da su se neki zaustavili tek na Zabjelo i da je bilo stoperica bilo bi brzinskih rekorda koliko 'oces. Oni sto su dobili Choldov autogram jos se ceskaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna
    Hari,
    Da ti nije nastradao imuni sistem, koji shtiti ljude od pozitivnih emocija prema SUDSKOJ, ZAKONODAVNOJ i IZVRSHNOJ vlasti, pa se sve spojilo u PENDREK.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NETMAN
    pomenuo sam u jednom postu "u svakoj demokratskoj" cisto da ne bi bilo da je "u svakoj" i sto je tu nejasno?
    uostalom dje sam rekao da CG pripada tim demokratskim drzavama?
    brate zapitaj se malo kakva ti je logika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad bi neko ovo sve gledao sa strane ispalo bi da Grobari nijesu vrjeđali Albance, već navijače Budućnosti; a navijači i dežurni komandir policije su se izgleda strašno uvrijedili što ih neko zove Šiptarima! :lolblue:
    Stvarno, po istom ključu bi trebalo pendrek da radi svaki put kad Delije nazovu "Cigani". Fck, uvreda druge nacionalne manjine. Ko tu treba da bude uvrijeđen Delije ili Romi procijaniće komanir policija ne licu mjesta kao najmerodavnija persona!:mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by milovan
    Hari,
    Da ti nije nastradao imuni sistem, koji shtiti ljude od pozitivnih emocija prema SUDSKOJ, ZAKONODAVNOJ i IZVRSHNOJ vlasti, pa se sve spojilo u PENDREK.
    Milovane, nesto ti se izgleda pobrkalo jer ne razumijem sta si htio pitati i kakva je poruka. Koliko znam imuni sistem ne stiti od pozitivnih stvari vec od nekih drugih, a CD4 testove nijesam radio.
    Sto se tice pendreka tu ti mogu odgovorno tvrditi da nema niko ko je imunoloski otporan na njega i kod koga on ne izazove emocije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

G17 plus: Zabraniti SRS
    7. jun 2006. | 07:54 -> 14:12 | Izvor: B92, Beta
    Beograd -- G17 plus zatražila od republičkog tužioca da pokrene postupak pred Ustavnim sudom Srbije za zabranu Srpske radikalne stranke.

"Zahtev je upućen zato što se SRS nije ogradila od izjave svog poslanika koji je vređao ministarku Ivanu Dulić-Marković na nacionalnoj osnovi......
    Podsetimo, poslanik radikala Zoran Krasić, inače ministar trgovine u drugoj vladi Mirka Marjanovića, izneo je čitav niz uvreda na račun ministarke poljoprivrede Ivane Dulić Marković tokom rasprave o Predlogu zakona o regulisanju plata državnih službenika. "Uzmite vašeg potpredsednika Ivanu Dulić-Marković, i ona pokupi ove njene ustaše i dovede da joj budu savetnici. Gde joj je bila rodbina, a brat gde joj je bio, u vojsci Republike Srpske ili u "zengama"? To je ta gospođa koja je rekla da je ona vlast klala i krvavim kontejnerima prebacivala leševe."

Ivana Dulić-Marković je, vidno uznemirena, kazala da su ona i njena porodica ponosni na to što su građani Srbije: "Htela bih samo da kažem da je ovo potpuni rečnik mržnje i haosa na delu, koji govori više o onima koji to rade nego o mojoj porodici, koja je ugledna porodica, i mi smo veoma ponosni što smo građani Srbije i građani Vojvodine. Meni je ovo podstrek da se dalje, sa sto puta više snage borim za evropsku Srbiju i za reforme koje sam započela i nema načina da me u tome spreče ni fašisti koji moju porodicu stavljaju na tanjir raznim bolesnicima."

Eto kad bi i mi mogli zabranit sns i ns..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Beograd -- G17 plus zatražila od republičkog tužioca da pokrene postupak pred Ustavnim sudom Srbije za zabranu Srpske radikalne stranke.

"Zahtev je upućen zato što se SRS nije ogradila od izjave svog poslanika koji je vređao ministarku Ivanu Dulić-Marković na nacionalnoj osnovi......
    Podsetimo, poslanik radikala Zoran Krasić, inače ministar trgovine u drugoj vladi Mirka Marjanovića, izneo je čitav niz uvreda na račun ministarke poljoprivrede Ivane Dulić Marković tokom rasprave o Predlogu zakona o regulisanju plata državnih službenika. "Uzmite vašeg potpredsednika Ivanu Dulić-Marković, i ona pokupi ove njene ustaše i dovede da joj budu savetnici. Gde joj je bila rodbina, a brat gde joj je bio, u vojsci Republike Srpske ili u "zengama"? To je ta gospođa koja je rekla da je ona vlast klala i krvavim kontejnerima prebacivala leševe."

Ivana Dulić-Marković je, vidno uznemirena, kazala da su ona i njena porodica ponosni na to što su građani Srbije: "Htela bih samo da kažem da je ovo potpuni rečnik mržnje i haosa na delu, koji govori više o onima koji to rade nego o mojoj porodici, koja je ugledna porodica, i mi smo veoma ponosni što smo građani Srbije i građani Vojvodine. Meni je ovo podstrek da se dalje, sa sto puta više snage borim za evropsku Srbiju i za reforme koje sam započela i nema načina da me u tome spreče ni fašisti koji moju porodicu stavljaju na tanjir raznim bolesnicima."

Eto kad bi i mi mogli zabranit sns i ns..
    Podrzavam!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

</p>... eh, što učinje Milov pendrek ...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Kakva ekstaza obozavatelja zandara, pandura, pendrekasa, svih tih uniformisanih tipova koji ljudima odbijaju bubrege po naredenju i za mjesecnu platu plus topli obrok.

Zar smo zaista toliko malo odmakli od plemenskih kapetana i njihovih degeneka, zar se i danas ljudi, razumni, obrazovani ljudi, dive onome koji uzmahuje najtezom palicom, zar i danas primjena one najbrutalnije, najprostije, najprimitvnije drzavne sile olicene u uniformisanom nasilju ima moc da ovako takne muska i zenska srca, da ih natjera da zatrepere uzdrhtalom ceznjom?

I ovo su gradjani evropske drzave?

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ
    Kakva ekstaza obozavatelja zandara, pandura, pendrekasa, svih tih uniformisanih tipova koji ljudima odbijaju bubrege po naredenju i za mjesecnu platu plus topli obrok.

Zar smo zaista toliko malo odmakli od plemenskih kapetana i njihovih degeneka, zar se i danas ljudi, razumni, obrazovani ljudi, dive onome koji uzmahuje najtezom palicom, zar i danas primjena one najbrutalnije, najprostije, najprimitvnije drzavne sile olicene u uniformisanom nasilju ima moc da ovako takne muska i zenska srca, da ih natjera da zatrepere uzdrhtalom ceznjom?

Udri milicijo moja
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by NSX
    Udri milicijo moja
    ... udri celicna pesnico komunizma, ako mislimo na isti film

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u tom filmu imaju i ona trojica sto su se sastali navece u shtalu i cestitali jedan drugome jer su zapoceli treci svjetski rat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... nešto ne vidoh na sos paradjz kanalu da su u izvještaju s prve utakmice snimali publiku u egzaltiranom vrijeđanju svega što ima veze s Crnom Gorom ... a bilo je toga onoliko, slažete se ?

... da je u Srbiji više radio pendrek po leđima hooligana 90-tih , a manje po leđima demokrata ... iha ...

... do svega ovoga ne bi došlo da je Pera odmah otišao u policiju ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SKOJ, koliko vidim po tvojim postovima ti si za red i mir Srbijanskog stila, gdje mogu anarhijski da urlicu "prokleto vam seme", "siptari", "turci", da vredjaju vlasti druge drzave, postavljaju transparente sa kletvama prema ljudima iz susedne drzave itd. Da u njihovoj skupstini potencijalnom predsedniku vlade (Markovickoj), kazu "ustaso" i slicno, a da niko ne reaguje. A opet, kad je u pitanju Novi Pazar i prekjucerasnji ekces na koncertu Balkanike gde su Vehabije demolirali binu, i uzevsi mikrofon rekli da je ta muzika proklestvo, da se ne smije slusati, kompletna Srbija je reagovala, pa cak i Ugljanin, pozivajuci se na policiju i zasto ta policija ne reaguje. Kao to tako ne moze u Srbiji, da se takvi ekcesi moraju radikalno kazniti i slicno. Dakle, u jednom slucaju je ok, a u drugom nije?
    Demokratija je zakon, red i mir. Nacionalna bezbednost je na prvom mestu, ne izazivanje rasnih i nacionalnih podela i slicno. Ako ti zagovaras demokratiju a trazish (koliko primecujem u tvojim postovima) da je anarhija u svemu, nesto nije u redu.
    Da kazes to su klinci, mozda i jesu, ali ako pratis sta su ti "klinci" radili i kako su ubili u vozu (ofk Beograd), momka koji je bio u suparnickom vagonu, ipak je bolje ono "bolje spreciti, jer ce mozda biti kasno za lecenje".
    "rekla je pricaj mi o sreci, reko sam ne mogu stojeci..."

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by morf
    SKOJ, koliko vidim po tvojim postovima ti si za red i mir Srbijanskog stila...
    Ti to "srbijanskog stila" kao da se o paklu radi

Samo mi se gadi ovoliko aplaudiranje i uzivanje zbog toga sto je protiv nasih gradjana primijenjena sila.

Jednostavno, u normalnoj demokratiji se prihvata cinjenica da ponekad policija upotrijebi silu protiv izgrednika, ali niko u tome javno ne uziva i niko posle ne prica ekstaticno o "odbijanju bubrega".

Moze se javiti situacija kad cu se ja sloziti da je morao da se protiv nekog upotrijebi pendrek ili gore, ali bih se stvarno osjecao kao zadnji ludak kad bih nakon toga pricao okolo "dobro su ih premlatili", "jesi vidio kako kukaju" i slicno. Ne treba policiju ohrabtivati da mlati, voli ona to i ovako.
    Last edited by SKOJ; 07-06-06 at 22:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti to "srbijanskog stila" kao da se o paklu radi

Samo mi se gadi ovoliko aplaudiranje i uzivanje zbog toga sto je protiv nasih gradjana primijenjena sila.

Jednostavno, u normalnoj demokratiji se prihvata cinjenica da ponekad policija upotrijebi silu protiv izgrednika, ali niko u tome javno ne uziva i niko posle ne prica ekstaticno o "odbijanju bubrega".
    Da bi odbranio ono sto nije za branjenje, pravis klasicnu zamenu teza. Ne radi se o tome da je protiv gradjana primenjena sila, nego protiv narusivaca reda. Meni nemoj govoriti "srbijanskog stila, kao da se o paklu radi" , verovatno koristis tu klasicnu foru kao odgovor forumasima poreklom iz CG, kad sam ja u pitanju, nema nikakvog intenziteta takav "dodatak". Ja zivim u EU i znam odlicno sta znaci demokratija, a to sam ti vec naveo "postovanje zakona, reda i mira". Moguce je da ti zamisljash neku demokratiju, jer takva vrsta tvog stava za popustanje izgrednicima je samo anarhija.

ps: 'niko ne uziva? pa ima sexualnih nastranosti kod vecine 'normalnog' svijeta..uzivanje je shirokog spektra:-)
    Last edited by morf; 07-06-06 at 22:46.
    "rekla je pricaj mi o sreci, reko sam ne mogu stojeci..."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar smo zaista toiko malo odmakli od plemenskih kapetana i njihovih degeneka, zar se i danas ljudi, razumni, obrazovani ljudi, dive onome koji uzmahuje najtezom palicom, zar i danas primjena one najbrutalnije, najprostije, najprimitvnije drzavne sile olicene u uniformisanom nasilju ima moc da ovako takne muska i zenska srca, da ih natjera da zatrepere uzdrhtalom ceznjom?

Jesmo, zaista smo vrlo malo odmakli od nasilja. Vidis li koliko je ucesnika ove diskusije podrzalo 'prebijanje' ljudi?

Bi li oni i tebe i mene prebili zato sto ih osudjujemo?

Ovakvi incidentni treba da se raspravljaju na zvanicnim mjestima, dostupnim javnosti, pa i ako mora tim da se kazni (kao sto je 2004-te godine Millwall kaznjen sa 25 000 funti zbog nedolicnog ponasanja huligana, a da pri tome nije pendrek pucao po navijackim bubrezima).

No, kod nas se uvrede i nasilje tretiraju nasiljem.

Pendrek DEMOKRATIJA, je li to trazite crnogorske demokrate? Daleko cemo u Evropu dogurati s takvim cirkuskim simpanzama. I navijacima i policijom.

Sto se tice uzvikivanja 'Siptari, Sipatri' i 'Ubi Cigana' jednako su, do zla Boga, bljutavi i krajnje nacionalisticki. Nema razlike. Ali, da mi srce ceznjivo zadrhti pri udaru penderka po bubrezima prestupnika, kojima dziganje lete ka klikeri, preispitala bih se sto se sa mnom dogadja. Ili bih potrazila pomoc psihoanaliticara, da otkrijem ko me je to zlostavljao u djetinjstvu.
    You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by cvrchak
    Jesmo, zaista smo vrlo malo odmakli od nasilja. Vidis li koliko je ucesnika ove diskusije podrzalo 'prebijanje' ljudi?

Bi li oni i tebe i mene prebili zato sto ih osudjujemo?

Ovakvi incidentni treba da se raspravljaju na zvanicnim mjestima, dostupnim javnosti, pa i ako mora tim da se kazni (kao sto je 2004-te godine Millwall kaznjen sa 25 000 funti zbog nedolicnog ponasanja huligana, a da pri tome nije pendrek pucao po navijackim bubrezima).

No, kod nas se uvrede i nasilje tretiraju nasiljem.

Pendrek DEMOKRATIJA, je li to trazite crnogorske demokrate? Daleko cemo u Evropu dogurati s takvim cirkuskim simpanzama. I navijacima i policijom.

Sto se tice uzvikivanja 'Siptari, Sipatri' i 'Ubi Cigana' jednako su, do zla Boga, bljutavi i krajnje nacionalisticki. Nema razlike. Ali, da mi srce ceznjivo zadrhti pri udaru penderka po bubrezima prestupnika, kojima dziganje lete ka klikeri, preispitala bih se sto se sa mnom dogadja. Ili bih potrazila pomoc psihoanaliticara, da otkrijem ko me je to zlostavljao u djetinjstvu.
    Evo da ti zahvalim, shto postojish,
    i shto dijelim stid i sramotu sa NEKOM NORMALNOM LJUDSKOM OSOBOM.
    Pored tuzioca,sudija i zatvora, presude na lici mjesta ako nijesu uzvracanje na nasilje, me vrijedjaju kao ljudsko bice i ponizavaju kao chovjeka i stvaraju uzasan prezir, prema svakoj uniformi, tako kad mi gori kuca, prvo zadavim VATROGASCA crijevom u mislima ne fizichki, pa poslije gasim.

Toliko sam brutalnosti vidio na malim ekranoma,
    da je to dovoljno za hiljadu zivota normalnog ljudskog bica, ova CRNOGORSKA ljubav, za FIZICHKO NASILJE na ulici, kafani u kuci, ostavlja strashne posledice na CIPAN CIJELU DRZAVU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by morf
    Da bi odbranio ono sto nije za branjenje, pravis klasicnu zamenu teza. Ne radi se o tome da je protiv gradjana primenjena sila, nego protiv narusivaca reda.
    Opet su gradjani i kad narusavaju red. To bi ti, kao odlican poznavalac demokratije, morao da znas.

...odlicno sta znaci demokratija, a to sam ti vec naveo "postovanje zakona, reda i mira".
    O, pa po tome ispade demokratija isto sto i drzava Velikog Brata. Demokratija je vise postovanje razlicitosti i onih koji se ne uklapaju i onih koji drugacije misle nego ono sto si ti naveo. Istaknuti primjer postovanja zakona, reda i mira ti je, recimo, Treci Rajh. Samo je imao problema sa tolersianjem onih koji su se razlikovali.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)