da dignemo post malo gore![]()
Last edited by Stivi; 16-02-15 at 12:45.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Konacno! Kako me je to ludjelo.... Skidao sam raznorazne konvertore, pa prvo konvertuj video, pa kvalitet bzvz.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo traje slanje, ali nema veze..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Zna li neko zasto mi za slanje poruke treba 2-3 sek? Bas je nepodnosljivo postalo kad saljem po vise poruka zaredom. Konekciks mi je dobra, a i rekose mi kad i meni salju poruke da ne pise istog momenta Delivered. Kako da ubrzam ovo? Poslednja je verzija u pitanju.
EDIT: Reinstalacija je rijesila problem.
Last edited by forways; 21-02-15 at 00:11.
I can't explain and I won't even try
Мени још увијек не може преко мизерних 24мб
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Zna li neko,poruke na viber mi ne dolaze,ustvari tek kad otvorim viber vidim poruke,ne dolazi mi notifikacija,uradio restore viber defaults juce,i radilo mi normalno,danas opet isto?
Hahhaha mene tek sad pade na pamet da to moze hahah.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Tako sa pricaj svima da je volis najvise hahahahahahha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Viberu baš fali mogućnost slanja fajlova koji nijesu slike i video. Mnogo bih uštedio vremena ako bih mogao kolegama da pošaljem doc na Viber nego što razmjenjujemo sto mejlova.
Na Balkanu su se svi iz nekog razloga zalijepili za Viber, dok normalni svijet koristi Whatsapp.
Cijeli svijet radi ubija se od posla ne dizu glavu cijelu dan sa rabote a mi ne dizemo guzicu iz kafica... Velika je razlika Slobisa izmedju Svijeta i NAS...
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Ja sam na staru N95 ubačio WeChat aplikaciju, odlična je.Šteta te se više ne koristi,no se svi zalijepili za Viber.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks