Nikad ne mozes biti siguran kome ili cemu si stao..
Pa da covjek upali 4 zmigavca i pripomogne joj da ih prenese preko ulice.
Otkad Slavko Kalezic ima sise? Znam da nosi stikle. :lo:
Nikad ne mozes biti siguran kome ili cemu si stao..
Nista, mora se neka kamera za auto nabavljat'... vidim ja..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Sto nam ucinje Slavko. Zapricasmo se o njemu, i kamere ce se ugradjivati zbog njega. Kako je fatalan. Ili fatalna.![]()
Posebna vrsta degenerika, cim "osheti" krse, blato, vodu (cak i najmanju lokvicu) pod gume, puni gas, to voli da gazi, da prshte bubulji i blato na sve strane. U njemu se probudi uspavani Kolin Mekre seljak. Krenes nedje, auto ka usrano.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovo kod nas obicno znaci pokupljen, noge i/ili stopala bez.
Kad sam ja polaga bilo kakvo ne stajanje pjesaku bilo dje nosilo je -5 (ako se dobro sjecam, a svaka sledeca znaci padanje jer je minimalni prestup bio -3), meni su iskocili na sred (tada neogradjenog, a zaraslog) bulevara i mora sam stat uz sva preznojavanja e si i sebe doveo u nepriliku da te od pozadi od naglog kocenja ne udari ko. Ali pjesak je prakticno svetinja, meni u autu ne bi bilo nista (pod uslovom da je onaj kroz grad vozio normalno i drza se distance a time mozda bi me samo mrvicu chuknuo).
E da je odje malo ljudi da izadju iz zemlje da vide kakvo postovanje imaju pjesaci u normalne drzav (imam osjecaj da chitaju misli 5 minuta unaprijed kad ces da predjes ulicu). Pri tome ne mislim na Albaniju e vidim da je nekima samo prelaz preko Bozhaja domet.
P.S. ovim ne zborim da su pjesaci andjeli, zato su mi sve medje po bulevarima bespotrebne nego kazna i cao. Ali mora se shvatit sto je vozac a sto pjesak, sto je luksuz a sto potreba i ko ima prednost.
:lolblue:e nasmija me dobro![]()
Kad pješak prelazi više od 5m VAN pješačkog nikad ga ne puštam, niti one koji prelaze na njihovo crveno.
Volio bih da vozači ne trpe sankcije ako malo čvrknu pješaka koji ne poštuje pravila.
Pješaci su u masu slučajeva ***** koja misli da je uhvatila boga za bradu zato što su u Crnoj Gori zaštićeniji od Pandi i niko ih ne kažnjava.
Evo slučaja koji se meni desio
Raskrsnica kod Telekoma iz pravca grada ima uslovno za lijevo (u vrijeme kada je pješacima crveno). TU REDOVNO PJEŠACI BLOKIRAJU VOZAČE KOJI HOĆE DA SKRENU !! Vidim ja neki magarac 30-40 godina se spremio da pređe i pored toga što VIDI DA SAM JA U POKRETU tj. da skrećem. Epilog : kresnuh ga retrovizorom i nadam se da mu je barem ostala bolna modrica
Last edited by Rakun; 07-03-15 at 00:24.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
CITAT
Džek..
Šarmantan. Nije stipsa. Poželjan u društvu. Umije da iznenadi i nasmije. Tu je uvijek kada treba da se pomogne. Sve u svemu, ne umije da se parkira..
![]()
A i kod splendida su poceli da se stekaju ovi hostapleri... Eto ako nekome sto znaci...
I na ulaz u budvu prije kruznog...
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Na sred semafora sada zaustavljaju... U Bar preko puta Las Ramblasa lagano briga njih sto ne moze da se odvija saobracaj normalno...
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Stao bih im...
A cekaj sad, a ako se tu parkira ovaj sto je ovo napisa, znaci li to da mu je keva beeeeep?
TAKUMI
Ispade Podgoricki Vremepolov neki kult, kao... Pa svi zaziru od nekih stvari koje su prije nastanaka PG Vremeplova radili da ne bi bili ismijani. A ovo je nacrtao neki glupan koji je mislio da je interesantan. Nista smijesno odje ne vidim.
a i ne vidi se kad se parkiras.
Mozda placa duplo.
TAKUMI
Od kad je otvorena ova tema sve pazim kako ću se parkirat, inače ne bih.
To je bio cilj.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks