jel ima neko da je narucivao sa ovog sajta
http://www.sammydress.com
kakvi su?
je li sigurno za narucivanje?
koliko se placa dostava?
Idi do kraja, prije nego što klikneš na buy now, imaš iznos sa poštarinom.
![]()
jel ima neko da je narucivao sa ovog sajta
http://www.sammydress.com
kakvi su?
je li sigurno za narucivanje?
koliko se placa dostava?
Od treceg mi jos posilka nije stigla kakvi raspadi gadni.
kaemSe podji sjutra, ja sam jos u subotu podigao, isti dan kao i tebi je stigla. Cekao sam dva tri dana i odustao.
Znam je directore, ali vidjeh guzvu strahovitu paketa, ne opravdavam ih ali eto![]()
Brate oni neće da se potrude da razvrstaju pakete, posebno u dijelu dolje takozvanu express poštu. Ja sam išao do sada X puta i oni me vrate "ova pošiljka je neobrađena". Za 8 Mart su nesmetano raznosili poklone , nije ih muka bilo u Neđelju da rade. Nije da im je gužva nego ne rade kako treba.
Ja bih tu vise okrivio nekog ko im je nadredjeni sto ih ne organizuje malo bolje. Ja sam prebacio da mi paketi stizu u postu u Tuzi i tamo uvijek preuzmem bez problema jer nemaju guzve nikad![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zanima me ako nesto narucis na SportDirect da li to stize na kucnu adresu?Posto sam cuo da neki pricaju da moras ici na aerodrom u Pg za tu robu.
Ne grijesis.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Evo upisali da je bio neuspio pokusaj urucenja sto je nevidjena laz. Uvjek je neko kuci. Kakvi smradovi. Moram poc danas
Nerijetka praksa. Meni se dešavalo da sam kući i da ih je muka da se popnu liftom i uruče, nego onako ostave u sanduče onu ceduljicu. Nerijetko su ostavljal čak i ispod oglasne table ulaza , ne ubače uopšte u sanduče. Nevjerovatni su to likovi velim ti ja.
Narucih iz hrvatske dvogled. Oko 300 eura , bez postarine, FedexOm. Paket je stigao, a za carinu mi traze 70 eura + 30 eura isporuka. E ako ovo mogu vjerovat.
Djaoli ga kupovali, eto.
Sto ti je cudno? 3-4% carina i 19% PDV ti je oko 70-72e, a te cuvene 30e su opstepoznateJa mislim na svaku trecu stranu u prosjeku, ovoga topica neko zakuka na njih.
Edit: Pretece me Direktor![]()
Kako se onda isplati bilo sta narucivati...
Pa nisi bio dovitljiv. Trebao si da kontaktiraš prodavca i da mu tražiš prateću fakturu na iznos do 150 eura kako bi izbjegao plaćanje PDV-a.
Oce to kako neMislim oce ali vrlo rijetko. Ima nesto sto se zove "carinska slobodna procjena" tj, on ako mu je sumnjivo nesto moze da izgugla taj proizvod i da ti naplati pdv i carinu na iznos bukvalno na koji se njemu digne. Posebno se show program pravi oko satova. Eo primjer, sat, uboat kopija(drugu se desilo) platio je 220e, krenuli da mu carine i porezuju na 3300e :lolblue: tj ka je uzeo orginal.
Sto se tice stvari preko 150e i isplativosti, logicno, narucujes stvari koje su jeftinije no odje za tu carinu, pdv i nesto preko (cisto ka nagrada sam sebi za cekanje)![]()
Last edited by BiTrAtE; 10-03-15 at 13:05.
Ja znam da je 22%, ali kad izracunah 100 eura sa dostavom, rek'o nemoguce.
No, eto, dok je ovaca bice i novaca.
Last edited by Sandor Kolar; 10-03-15 at 13:12.
Đe ćeš lopatom na bager sandore
Njima jedino muftama možeš uzet ono što su usvojili da kajmak kupe![]()
a porez na racunarsku opremu je i dalje 8 posto?
7% za racunare, racunarske komponente, notebookove, monitore a 19% na periferne uredjaje (multifunkcionale masine, externi diskovi, skeneri, AP-ovi, ruteri, itd...)
Last edited by BiTrAtE; 10-03-15 at 13:58.
meni stigao branik za auto, oko 300e ali ne naplatise nista sem 4e :highly_amused: a nije mali paket, jedva ga unesoh u stan .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks