Nema razloga da u Crnoj Gori ne bude Superplus 100.
Barrel pada, gadno.
E sad, jedno pitanje na koje odgovor ne bi dobio ni Sigmund Fuckin' Frojd:
Euro Petrol ima 95 i Superplus100 koji se prodaje po cijeni 98ice. Da li je to stvarno Superplus100 ili je neka muljavina?
TAKUMI
Nema razloga da u Crnoj Gori ne bude Superplus 100.
Ja kad ih pitah prosle nedelje Fabia rekose mi da nemaHu toga?
Fak. Znaci ne gine mi 1.24/l.
TAKUMI
Kladim se u rezervoar plina da ce kod nas sjutra biti ovakva vijest:
Od utorka se u Crnoj Gori očekuje blagi rast cijena naftnih derivata, saznaje je CdM u Ministarstvu ekonomije. Iz tog Vladinog resora ističu da kretanja vrijednosti naftnih derivata na svjetskoj berzi u zadnjih mjesec dana bilježe skok za oko 20 odsto, kao i da je u zemljama regiona u posljednje četiri sedmice zabilježen rast cijene nafte.
.............
“Podsjećamo, maloprodajne cijene naftnih derivata u Crnoj Gori definisane su Uredbom o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata. Prema toj Uredbi, osnovni parametri koji određuju vrijednost maloprodajne cijene naftnih derivata su uvozna cijena po litru (Platt’s kotacije i odnos eura prema dolaru); takse, porezi i naknade (PDV, akcize...), kao i gubici i pripadajući troškovi”, zaključili su iz Ministarstva ekonomije.
Last edited by .:.; 08-03-15 at 17:17.
Sad treba dic 0,10€ za sanaciju puta CT BD u mjestu Markovići. Ipak je to prioritet.
Ocekujem svaki dan da tako nesto jave
Pa realno, djevojka zivi na Cetinje a radi u Budvi i treba svaki dan da putuje preko Podgorice ili preko Rijeke Crnojevica 100km umjesto 20km
Ili se zaposli u cetinje
Dosa momak u CT na trafiku i daje 50€, a kaze mu ova: "Boga mi ces morat do Budve ili Podgorice da usitnis".
Nac posao u CT je isa kvota kao da dobijes na lutriju.
Sve se moze kad se oce
Ajmo ovako, Euro Petrol nema SuperPlus 100. Pise tako ali je 98.
Onda podjoh na Petrol i natankah 56 litara stotke.
Poenta price: bacih 5 eura bezveze.
Isto ide, isto vuce, isto radi, ista potrosnja, isti parametri. I sto ce ti bolji tester od Lexusovog motora?
Samo da eliminisem one price da bolje ide sa 100 oktana i to...kao da to ima veze.
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-03-15 at 22:43.
TAKUMI
Isto gorivo EP i bonus?
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2
Renault
Ja nocas na bonus da natankam kad stevica mi umace...htio sam ga pitat koliko mu trosi ona crvena mazda i je li dizel :-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
what?
Ja mjerio potrosnju na skodu oktaviju 1,9 66kw sa 10e predjem oko 150km po ovoj sad cijeni
Tu es mon héro!
Kako se oni sprdaju s nama.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks