Taj model nisam koristio. Prije nekolike godine sam vozio Dunlop SP Sport 01 gume i bile su mi odlicne.
Pa mene ova guma sa slike ispada po distributerskoj cijeni, nego me interesuje kako se ponaša, po ovim klasama je odlicna, A i B.
Taj model nisam koristio. Prije nekolike godine sam vozio Dunlop SP Sport 01 gume i bile su mi odlicne.
Fulda EcoControl HP ?
imate li neku preporuku ljetnjih 225/55 R18,a da ne deru sa cijenama? Vujacic nema nista,imao je do skoro Continental za 190 po komadu(conti je po meni smece,na proslom autu sam imao 2 seta,oba po kisi ravna nuli,i nakon 12-13000 dobili bruhove), Castellana ima Toyo (koje su po meni ok),ali su iz 2012,a cijena ko da su nove (160/kom), ovaj simant ima svasta,ali mi nesto ne djeluju pouzdano...
Ja sam drugu uzimao u Simant 17tice Dunlop. Sve regularno, evo prosla 2 mjeseca.
Samo DOT isprati i kod njih i ne bi trebalo da imas problema.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Đe bi mogao kupiti Sava Adapto HP ili neke druge 4season 13ice...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
imao sam sportcontact 2,istina i da se trose,ali i iz prve ruke mogu da tvrdim da su bile katastrofalne,makar na mom autu... zbog toga ne bih da ih uzimam i za ovo auto posto je SUV u pitanju, ne vozi se nesto mnogo brzo, pa je bitno i da su izdrzive, po pitanju habanja a i bruhova
kakva su iskustva sa hankook,falken i vredestein gumama(nisam ih nikad imao)? i sta je sa ovom markom federal,zna li neko,vidim dosta ima pozitivnih iskustava po netu,ali su mi nekako mnogo jeftine?
Ej ljudi... Dje da kupim gume sa novim dot-om?
Valjaju nove gume iz 2012, ne nego iz 1996....
Trebaju mi 195/65 ljetnje...
Vidi kod Mrakovica, ili u Vujacic. Oni su uvijek imaju friske.
TAKUMI
Dje bjese mrakovic? Kod vujacica i nije neki izbor trenutacno![]()
Na Konik...
TAKUMI
Hvala!
Da, na krivinu lijevo, tik do prodanice.
TAKUMI
Narode, dobio sam čini mi se, finu cijenu za gume Toyo Proxes C1S (115 eura). Dimenzije su 225/60/16, za Citroen C5 mi trebaju. jesu li čemu te gume?
toyo su odlicne gume ali se brzo trose...
Last edited by bojankov; 19-03-15 at 14:37.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Tako nešto i ja pročitah. Sjutra ću ispisati kakvu sam sve dobio ponudu, pa da mi pomognete.
znaci drze kao lude, udobne, sve super ali cale je sve 4 sprzio za godinu I po...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ao pa to je baš malo. Naiđoh i na komentare da su posle 5000km i dosta bučne.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks