dje da pogledam za alnaser za e clasu kupe 2010 ?u ljetopis se ceka mjesec dana...
Pozdrav forumasi. Treba mi pouzdana informacija, na Mercedesa su stavljene felge od Audija. Zadnje pasuju bez ikakvih problema, medjutim, na prednjim kroz centralnu rupu vire poklopci glavcine tako da se ne mogu stavit cepovi. Distance su (valjda) jedino resenje. E pitanje je da li distanece moraju ici na sve teckove ili bi bilo bezbjedno vozit samo sa prednjim? Ili mozda neko od Vas ima neko drugo resenje... Hvala unaprijed.
dje da pogledam za alnaser za e clasu kupe 2010 ?u ljetopis se ceka mjesec dana...
Ima li jos ono mec auto ili mece auto? Ako ima vidi tamo.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ima, pogledacu... Mada mislim da ni oni nemaju na lageru....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar mora alaser? Remont? Cetkice?
TAKUMI
Na anlaseru mogu biti, bar na starijim modelima, četkice, ali i automat čija se popravka ispostavi kao mnogo jeftinije rješenje od kupovine cijelog uređaja. Pitanje je samo koliko je sličan starijim modelima kao na W203 ili C209.
Dobar način da se provjeri je li anlaser je i ispitati je li akumulator u najboljem stanju, tj. provjeriti da li se pali instrument tabla pri kontaktu, a istovremeno neće da vergla. Ako je tako onda je akumulator u redu i treba preći na provjeru osigurača. Ako nisu ni osigurači kvar može da bude na anlaseru.
Last edited by autoput1billion; 22-02-15 at 22:43.
S500 limited edition
170 000€
Ne pamti se da je jedan Benz imao vise problema od nove S klase i CLA.
TAKUMI
Ne znam samo znam da je ovaj auto cist sex
S500 coupe verzija jos
Crkao mi mjenjač na 207 hiljada :/, pravih, dvestasedamhiljada. Sprdnja. Manuel. Nov je 1000, polovan 500. Može li se kako nabavit u Albaniju jeftinije ? A klasa, 2001, znači auto ne vrijedi ni tri hiljade sad treba da uložim tolke pare u njega...
Imas u AL. Nije ti preko 300.
Cekaj da nadjem one postove...
TAKUMI
E ako se mijenja kao na onaj noviji model A klase propalo se koji je to posao... motor,mjenjac sa kompletnim trapom napolje...i raspitaj se da se popravi koliko bi te kostalo mislim da lezajevi kod njih stradaju i da znas da ti majstor nece biti jeftin ni u slucaju same zamjene mjenjaca(napominjem ako je isti ppsao kao kod novije A klase)
Last edited by METZ; 08-03-15 at 01:25.
Hahaha kakva krama od auta,i to na penzionersku voznju crka ahah baci ta *****
Ko je dobar majstor za automatske mjenjace u PG? Nemojte samo Ljalju Bozovica![]()
Nema ih u CG, a ne u PG.
Najbolje je uzet polovni mjenjac.
TAKUMI
servis automatika e200cdi 2004 god ? pouzdano?
Balast za C klasu 2008 god. sijalica d1s? Moze li neka aftermarket varijanta, dje pogledati?
Imas one na autodiler sto rade 40e komplet sa 1-godisnjom garancijom.
Iz zagorica momci.Mozes i pojedinacmo kod njih da uzimas balast sijalice,etc.
Šarović ili neko drugi?
Poslacu ti na pm broj.Meni radili i apsolutno zadovoljan.S tim sto ja radio komplet.
Nisu oni.
Last edited by AR156; 17-03-15 at 10:02.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks