Ja se nešto ne sjećam da su se sudije nabadale od strane igrača zatvorenom šakom i koje su to gore stvari. Možda grijesim , sto znam.
U svakom slucaju ako nam he on taj bez kojeg ne možemo protiv Rusa propalo se
Ja se nešto ne sjećam da su se sudije nabadale od strane igrača zatvorenom šakom i koje su to gore stvari. Možda grijesim , sto znam.
U svakom slucaju ako nam he on taj bez kojeg ne možemo protiv Rusa propalo se
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Auuu ovo je sramota nevidjena... Prvi sam bio da se kazni, ali ovako nagrdit mladog momka, mogu mu se usrati u karijeru... Mozhe li prec nedje, da ne propada u ovaj cumez od drzhave...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ja sam ga prvi hvalio kako je odigrao protiv linhestajna.... Al eo ispade mali najjaci igrac reprezentacije a joveta nista ne valja... E sto se radi, neka su ga kaznili, jedino tako se moze opametiti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad je pitanje oce li ga uzet neko .
Bukvalno 10 mjeseci bez meca je (ce) biti.
Zadnje kolo je odigrao u decembru ako ne racunamo ovaj mec protiv Buducnosti..
Kazna istice u septembru tek.
Ispase skroz bez utakmica.
sad je drzava kriva sto je udario sudiju?naravno,odje je drzava kriva za sve pa i za ovakvo ponasanje.
ne trebaju nasoj reprezentaciji igraci koji ce da biju sudije,pa ni jovovic,dako preteknemo i bez njega.
znam da reagujete ovako zato sto je momak iz vaseg grada,da je iz nekog drugog grada mozda i ne bi,ali neka mu bude lekcija za ubuduce...
Ne nidje,tek od avgusta mada ce ga tesko ko uzeti tada bez utakmice bukvalno 8-9 mjeseci...
Ne ispade nego je najbolji vezni igrac reprezentacije trenutno.Ti ako mislis da je bolji vas Fatos ili Kasalica ili neko ti mi reci.
Bas bih volio da vidim kako bi na pr. taman kaznili Fatosa i koliko,i kako bi vi pricali?
E ovako se ne moze opametiti,ovako samo moze da zavrsi karijeru...
Ja bi bav volio vidjeti Fatosa kako nabada sudiju, Jovetica ili Savića. Nekako ih ne vidim u toj ulozi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nije kriva drzhava, ali kazna da ne igra 8-9 mjeseci u njegovim godinama je bukvalno kao da zhele da mu unishte karijeru... Klasichno izhivljavanje, mora da je odbio nekog menadzera, pa kad nece sa nama daj da ga zakopamo... Prvi sam rekao da treba da se kazni, ali treba uzeti u obzir sve okolnosti i u skladu sa tim odrediti kaznu... Josh ako ga je smecar od sudije provocirao, shto sam ubjedjen da je tachno...
Sent from Tapatalk
#fakenews
ja napisah gore,ne razumijem zasto pravite podjele na ove i one.jovovic je zasluzio kaznu pa da mi je brat rodjeni.mozda ne toliku ali ako se ne zaustavi na vrijeme moze postati obicna klosarcina ako mu se ne stane na put.ne znam dodje li ti sto te ga ovoliko branis,ali mora ispastati za ono sto je uradio.
teorija zavjere,klasika...
o cemu ti to?ja nemam nikakav interes od ovoga,zao mi je momka,nadam se da mu karijera ovim nece bit upropastena,ali kao sto rekoh gore...ja sam prvi kritikovao savicevica i brnu odje...
Dati momku nagradu za fudbalera godine, pa mu poslije toga rebnuti drakonsku kaznu to ne pije vodu. Jedino što navodi na ovakav zaključak su privatni razlozi, jer je svima jasno bilo da je u poslednja 2-3 meča nosio reprezentaciju.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Fatos nije moj, niti sam mu ikad skandirao niti to zasluzuje.... Ne znam sto je napravio za reprezentaciju da bi mu se skandiralo..... Kasalica jos manje, ne znam zasto ga zove.... Fatosa zbog mene neka kazne dozivotno, kao i volkova i kasalicu))
Pricas dvije price. Prvo neka su ga kaznili pa posle neka su ali mozda ne toliko.
Je li bilo dovoljno da ovaj momak dobije 4 utakmice i novcanu kaznu? Da nam bude na raspolaganju za Ruse,bar na klupu da sjedi da imamo opciju vise? Valjda je to mnogo veci interes svima nama,ali nazalost savezu nije.
Ili na pr. Da su ga kaznili 3 sad i jos dodatno 4 ili 5 pa da se malo opameti ali opet da mu daju sansu da odigra finis sezone,utakmicu sa Svedjanima i sansu da se proda nedje na ljeto?
Ne,ne zele ga ni u repku a ni da odigra polufinale i moguce finale kupa i finis sezone.
nije odje rijec o jovovic kao vladimiru jovovicu nego kao fudbaleru,sportisti...
ne volim kad fudbaler ima manjak respekta prema sudiji,okrece mu ledja,psuje ga itd.
ne volim kad se kosarkas/hokejas bije sa protivnickim igracima
ne volim kad teniser psuje,lomi rekete,ne respektuje igraca preko puta njega itd.
i sl. znaci,ne bih volio da jovovic postane jedan cirkusant,jer ima potencijala momak,imace vremena da se ohladi i nadam se izaci jos jaci posle ovoga
p.s to ako neko ima nesto licno protiv njega i ako je zbog toga kaznjen ovoliko,toj osobi/osobama zelio bih da im se isto tako vrati na ono sto je njima najvaznije...
Last edited by AdO_pG; 06-03-15 at 18:28.
Jeste mi žao momka, ali adekvatno je kažnjen. Isprovociran, neisprovociran, fizički obračun sa sudijom je nedopustiv i tačka. Što prije to nauči, to bolje. Vjerovatno postoji neka mogućnost žalbe, pa se i ta kazna može donekle ublažiti.
In vino veritas
Samo da kazem moje misljenje,nije ovo ni Gintas ni bilo koja pjaca,pa da se gadjemo da se kazni sad 3 pa posle 4 ili 3 i novcana kazna jer nam treba za ruse i svedjane,nego je to fudbalski savez koji ima pravilnik i svoju komisiju i ne mozete nista da krivite savez sad jer nam treba za ruse,pa da je jovetic ili vucinic to a ne mali jovovic,ako je ko trebao da razmislja o tome trebao je on kao igrac da razmislja,znao je da mu je ovo najbitnija polusezona i za sutjesku i za reprezentaciju da bi se prodao,a on neka sto napravi jedan kiks sto dobi onakav crveni ( kaznjen bi bio 2-3 utakmice max ) nego sto momak jos udari sudiju,o cemu vise da pricamo? Pricamo pricu da ga je sudija provocirao,onda ga je i flavio provocirao i svi ispadose krivi bez on,ja vjerujem da mu je sudija Novovic rekao to u tunel,a to mu je rekao unaprijed jer zna da je mali tica u glavu....tako da mi je iz kuce,rekao bih da je on sam sebe doveo u ovakvu situaciju i da je sam kriv,kraj price.
O čemu pričate vi? Da je Ronaldo a ne derište od 19 godina, čuš napada sudiju. Pa đe to ima?
Kantonu su svojevremeno kaznili 8 mjeseci zbog udaranja navijača, a ne sudije.
Nego grehota poredit ovoga dripca od 19 godina i veličinu poput Kantone. Može se poredit eventualno sa Dragišom Binićem koji je slične incidente pravio.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Totalno nerealni tipovi sa kojima ne treba ulaziti u dalju komunikaciju.
Gledate previse navijacki a ne realno stvari zbog toga su razlicita misljenja....igrace udara,sudiju udara jos je ostalo trenera i svoje igrace da bije...ali treba ga istrpjet dobar je igrac a u pobertet je a i treba nam za kvalifikacije
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks