kako to? zar nije bio doveden da bushi mreze diiiiljem crne gore?
Ko ih jebe tamo..Tu momka nema. Sve klosari, cast izuzecima.
kako to? zar nije bio doveden da bushi mreze diiiiljem crne gore?
E pravi potez FSCG bi bio da kazne Jovovica do kraja sezone! I jos nek mu onda dodaju i 2 godine u Spuz,ali u samicu.
Sve je jasno kad su Delibasica jednog od mirnijih igraca uspjeli do ovoga da dovedu. Ko i zasto, ne znam..
Jel to rekla kazala ili pouzdana informacija u vezi Vlada?
Sto je muka sa Delibasicem ? malo je glupo da posle dva kola ovako ostavi ekipu,trenira s njima tu pola godine tako da je znao sto ga ceka i kakvo je stanje
Iskreno, ja sam se zacudio i nijesam mogao da nadjem razlog kojim bih opravdao njegov dolazak u Sutjesku. Batali, zavrsi karijeru, ne srozavaj se na grane na koje je Sutjeska i crnogorski ligaski fudbal...
Boze sacuvaj...
Slazem se.
Bi li mozda mogao da opravdas njegov dolazak time sto je on prije svega veliki covjek,sto se osjetio duznim da pomogne klubu u kojem je poceo svoju karijeru i da bar sebi ispuni zelju da odigra bar koju utakmicu u dresu seniorskog kluba,jer za to nije imao prilike prije?
Da pomogne covjek od 40 godina.. pobro nema ljeba od njega , sto je uostalom i pokazao ove 2 utakmice.. sad je i sam to vidio a ja govorim to evo pola godine , no me svo gledase ka' da mrzim Delibasica , a zapravo mi je mio zbog onoga gola Englezima![]()
Ne znam sto se svi nesto kacite za godine Delibasica....pa on ima 33 godine,u tim godinama se pruzaju dosta dobre partije...to uopste nisu godine kad se karijera zavrsava u fudbalu...Tek posle 35 godine a ima masu igraca sto imaju blizu 40 godina pa igraju u jakim ligama a ne u prslu Crnogorsku ligu...
Pola godine suspenzije za Jovovića...
http://www.vijesti.me/sport/jovovic-...-sudije-822489
Shit has hit the fan !
Jovovic kaznjen pola godine!
Ovo je kriminal,sta se sve tolerisalo a njega ovako kazniti!
Katanac na klub i na ligu,nema svrhe vise.
Last edited by lak1; 06-03-15 at 17:05.
Sjećam se komentara Brana Milačića nakon utakmice sa Švedskom:'' Novinari, pustite malog Jovovića, dobro je odigrao ali mu veliki publicitet samo može škoditi''.
Podgorica Podgoricanima!
Dobro Sandor reche, treba svaku utakmicu repke prekidat dok se Dejo ne makne...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Možda jeste prestrogo kažnjen ali kad se vidi što je uradio a još je i reprezentativac onda mislim da je i trebao biti ovako kažnjen kao pouka sljedećima.
Jeste bilo i prije ovakvih dešavanja ali ti igrači nijesu bili reprezentativci prvog tima pa se nije ni dizala tolika graja. Nije njegovo da udara ni igrače ni sudiju već da igra fudbal. Bilo je lijepo gledati ga u reprezentaciji ali neka sada nakon ove gluposti izvuče lekciju.
Mislim da je ovo kazna koja ce mu pomoci ako misli da spasi karijeru. Momak ima prekratak fitilj i sigurno mu nije prvi put da ovakve stvari radi. Znaju to u savezu, zato su i reagovali ovako.
rekoh vam ja da ce ga pola godine zvicit...
Jasno mi je to, nego shto ne bi mi mogli kritikovati...? Zato jer navijamo za Milan...? Dejo nikad nije plijenio inteligencijom, sem onom na terenu... Kao igracha sam ga obozhavao, ali CG je mala, 90% ljudi se moglo svojim ochima uvjeriti kako se tip ponasha i kakav je to mentalni sklop... Ok je da radi na promociji saveza, ali individua koja za sebe misli da je Bog, ne mozhe nikad valjano voditi savez i odluchivati...
Sent from Tapatalk
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks