Bas superb nije gnjojf.
Iz razloga jer pozadi ima mnogo vise orostora nego i u pasata.
A za klasu je bolja od gnjojfa i pasarele.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
pa vjerovatno predpostavlja na osnovu ranijih modela ...
konkretno oktavija se bolje pokazala nego pasat, trap je bolji, sto se tice motora isto pakovanje ... s tim sto je skoda startno jeftinija od precijenjenog VW-a
i dodao bih da se skoda popravila bas dosta sa izgledom u zadnje dvije generacije vozila
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moje su poslali preko Njegusa iz KO zbog nekog odrona i zastoja sa pricom da je prohodan put, ociscen. Naravno lazavina teska, snijega koliko hoces, debila koji ne umiju da voze po snijegu gomila i eto ti belaja, gori zastoj nego na magistralu.
Ritualno bih zrtvovao policajce za davanje laznoh informacija i losih savjeta.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Preko Njegusa?
Po 'ovome'???
Svaka cas!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pa kad pretpostavlja,nek napiše-pretpostavljam,a ne "Ja znam".
Ođe se pominjao Superb,ne Oktavia,koja je u klasi sa Golfom sa kojim je dijelila trapove,motore itd.
Superb je u klasi sa Passatom,i ne moze bit bolja nikako,kad je jeftinija kopija Pasata.
E sad je to sve MQB platforma...
Sent from China!
James Tiberius Kirk
ne treba to toliko licno da shvatas, evo, bolji je passat.
da se vratimo malo na temu , pitao sam prije za put kolima za madjarsku ...
pa da pitam sad opet, jel koliko plin zastupljen na pumpama u madjarsku i dje naci jeftin ili josh bolje besplatan parking u Budimpestu . (u sustini bih ga parkirao i ostavio dok ne krenemo nazad za CG)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Trg Heroja,besplatan parking,i sve ti je blizu,prije 3 mjeseca je bio,pa se nadam da je jos uvijek,i nidje vise ne vidjoh,osim po dvoristima zgrada,kao kod nas,ali guzva...
![]()
Last edited by Oliver Nedeljkovic; 05-03-15 at 19:49.
mene su mnoge musterije sa skodilacima pitali zbog cega se cuje bucnije motor u skodama nego u vw...neko sigurno sjedi u odeljku za kontrolu kvaliteta tih motora samim tim i sortitaju sta ide u vw i sta ide u skodama i seatima...
Da nije do izolacije zvucne kako motora tako i komplet auta. Zbog toga je i skoda uvijek laksa i trosi manje
f6
Izolacija naravno. Motori su potpuno isti.
TAKUMI
Komšije biraju nove tablice. Kako vam se čine tri finalna predloga?:
![]()
The more things change, the more they stay the same.
boldovani se najbolje vidi
She is only here to annoy herself!
Nissan&UltraTech International Inc.
Cujete li neko pucketanjeeee????
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks