Aoooo, preśeklo me preko ledja pa ne mogoh na pecanje a juče se dogovorismo, pi kakav sam ja maler...
tako nekako. diže mi čoek pritisak u 20min na 200!
nothing comes from violence and nothing ever could
Aoooo, preśeklo me preko ledja pa ne mogoh na pecanje a juče se dogovorismo, pi kakav sam ja maler...
Neka ga ne mari....
ti ka da ćeš da kopaš![]()
Ada što ću odit tamo kad ne mogu zabačit a ni stojat na noge...
Neka ga ne mari....
neka ti kolega zabaci, a ti samo drži![]()
A moze ga i pridrzat' ako je pravi kolega...
--------------------------
Do Not Disturb.
^^^ ništa ka svoja ruka.....![]()
Neka ga ne mari....
Nervira me SRASNO kad neko ostavi 'otklopljenu' slusalicu...
Mislim na autobuske/zeljeznice stanice i mnoge druge sluzbe tog tipa a najvise na ove sluzbe poput elektrodistribucije... vodovoda... auto moto saveza i sl. Kad god se nesto desi, ne mozes ih dobit' pa da se ebes. I kapiram ja da mnogi zovu kad se nesto desi pa bude 'zauzeto' ali ne moze bit' zauzeto po sat-dva da ebe oca... Nego da se ne bi smarali i cimali sa istim pitanjima, obicno iznerviranih ljudi.. samo poloze slusalicu sa strane i piju kafu, smirglaju nokte ili nesto trece...
Do Not Disturb.
Sa druge strane imaš Telekom koji ti prvo pusti muziku u uvjek se neko javi... Doduše pomoći ti ne može ali se eto jave 😈
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Kad cistim kikiriki i onaj ocisceni mi upane ispod ruka u one kore/ljuske. Sve zivo prevrnem da ga nadjem..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
nista me ne dotice jer mi se j za sve![]()
![]()
od kako uzimam xanax super mi je..ne tresu mi ruke, ne opada mi kosa, ne modre mi nokti..a i kazu mi da sam bas pristojan..sta god to znacilo![]()
![]()
ksanaks = pez bomboni![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Nervira me rast dolara, trebao sam pare zamijeniti odavno, pih. Samo raste. Jes da je dobro za ove sto salju,ali za mene lose.
Račun za vodu za februar. U prosjeku smo trošili više od 2000l dnevno. Ali jbg, imam olimpijski bazen u stanu - treba to održavati.
Ljudi! Pa ne postoji stvorenje sa vise zla i pohlepe u sebi!
kad udju u kladionicu i cekaju da im se kaze koja je kvota da bi na kraju rekli S EURO !
Ovaj narod što buši od 9 ujutro..
Sivi audi karavan, PG CK *** (ne vidjeh broj), prelijeće iz lijeve u desnu traku na bulevaru, prolazi kroz crveno i skreće desno bez žmigavca, naravno - na po' metra od mene <3
P. S. Muško za volanom <3
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks