Siti 2
M'gladbah 1
Lazio 2
Sevilja 1
25 kvota
Nikad vise holandiju igrat eto
saberi oduzmi ja u plus 60 eura i to nisam nista postavljao na siguran fiks mozda je zato![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja u zoru dobih 50e i na kraju dan zavrsih u minus 10. Uzasan dan
Kosarka, Zvezda bi mogla pustit Partizan danas?
Kvota 2.15
evo nešto od mene za danas
to je to![]()
ibaka vise od 14 poena nema vestbruka durantule i vjerovatno kantera
Moze li se odigrat Monaco cista jedinica?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eibar 0-2
Real 1&GG
Werder GG3+
Monaco 0-2
Club Brugge 1&3+
Academica 0-2
kv 25
Baskijski derbi, obe ekipe srednje zalosne, Eibar tezak raspad, Athletic nesto digao formu ali je to sve i dalje slabo... Ne ocekujem nikako preko 2 gola a i 0-1 vrlo realno. Real, ocekujem mec slican Barcinom takodje protiv Villarreala a i kroz skoriju istoriju su uh uglavnom dobijali uz golove. Zutima bas opala forma u gostima ali ocekujem da uteraju bar jedan. Werder ne treba previse objasnjavati, Monaco takodje. Club Brugge konacno mora da nekoga rasturi od golova a koga ce ako ne prejadnu ekipu Mouscrona koji ima ubedljivo najgoru formu u belgijskoj ligi. Dobili ih prosli mec 4:1 u gostima a vec 3 kola ne mogu da pobede i odu u 3+, ovo bi trebalo opusteno da dodje 1-1&3+, 4+, DP... Academica igra sa Aroucom, obe ekipe mrtvaci, blizu zone ispadanja pa ce igrati oprezno i uz malo golova.
Last edited by Severnjak; 01-03-15 at 21:51.
Palermo 1
Mehengladbah 1
Las Palmas 1
Kvota 6
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Befika B - Uniao Madeira 3+
Palermo - Empoli 1
Moenchengladbach - Paderborn 1
Bremen - Wolfsburg GG3+
Inter Fiorentina 3+
Sevilla - Atl. Madrid GG
Palermo 1,Moenchengladbach 1,Inter 3+ tri para koje svako danas igra,pitanje je oce li doci ijedan![]()
Od to troje ja jedino odigrah palerma, i to 1xi2+
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Lajpcig 3:2 a tek 30min hahaha
A padam na njega u poslednje vrijeme na 3+, a danas ga igram 2+ hahaha
Sent from my MI 3 using Tapatalk
pogledaj betis B 0:1 gdje potrefih njih sve im *******
Izjebace me ovaj lazio za 3+ prva utakmica na tiket![]()
![]()
![]()
Stavljajte Kortrijk dvojku dok nije opala previse kvota a evo vam dodatnog razloga: Imam Anderlecht na duploj
Anderlecht daje sa igracem manje, e pisam ti se u Kortrijk jer sam onaj vec puko na PSV, koji sam ih k dodavao.
Last edited by Severnjak; 01-03-15 at 17:44.
Valjalo bi probat ovaj Monaco - Psg gg3+, Monaco 11 utakmica u nizu 0-2 i NG.
edit: kvota 2.94 u meridian, probah sa 10 pa kud puklo da puklo.
Last edited by Shadow'91; 01-03-15 at 19:51.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Tuga... Malo je falilo... Nije mi zbog para, izvadio sam se i bar otkako sam presao online vratio sam sve sto sam popucao ali mi je krivo sto nije proslo jer je mozda jos neko nesto ispratio od ovoga mada cisto sumnjam. Jbg, Real, nije imao nijedan x kuci mada nisam bas zamisljao da ce biti 1:1. Bice bolje...
Kad ja budem preskocio Monace ce zavrsit 5:5
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Evo jedan poklon od mene! Oveckin masina mala!
Con cantera y afición, no hace falta importación!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks