Air Royal Mail 5 dana iz UK. Za mene rekord.![]()
\\OFL•GIC
a oce li naplatit carinu i pdv na npr 3,4kom nekog proizvoda?
Narucio sam dva parfema sa FragranceX,platio USPS priority mail 14eura za crnu goru...
I prije mi dolazi posta i uzima mi 4 eura za dostavu? Za dva parfema od 125 mililitara?
Znaci nije neka ogromna posiljka od 5 kila?do sad su mi za sve uzimali euro,a imao sam masu vecih paketa?
preko 1kg je 4e VALJDA. za teze ne znam..
Pa nisam narucio 2 parfema i ciglu....
Upakovani nisu imali 500 grama,no vjerovatno lopovska posla standardno
Ja narucih 4 para patika , različitih proizvodjaca i modela sa sportsdirect -a, neće mi valjda kakvu carinu naplatit? Ne prelazim ni sa sipingom onaj iznos od 150 eur.
Pa nisam ni ja iste modele uzeo, majku mu :-)
pa momci odavde su narucivali na 100tine istih artikala, bas prije neki dan neko napisao okove da je narucivao na veliko, kondezatore pa je mogao kao fizicko lice.
ovaj shipito nije ni malo jeftin u pm,cus za paket od 1kg uzimaju 17$..bas fino vala,e paa
Pa sto bi ti?meni je usps uzeo 35$ za sat .....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa sto ako cu da prodajem? Platim im pdv i carinu, pa ocu li ja da prodajem il dijelim siromasnima, moj problem
Onda niko ne bi registrovao firme, svi bi tako uvozili i "dijelili"... Pdv (tj. razliku na "dodatu vrijednost") moras platiti... Da ne pricamo o doprinosima i stotinu nameta na firme.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ok.... Moracu znaci na tezi nacin![]()
Last edited by stefke; 25-02-15 at 23:59.
Prošle godine kada mi je stiglo jedno odijelo za ronjenje, carinik (u stvari, ženskog je pola, ne znam kako se izgovara, carinica npr.) me tri puta pitao koliko često naručujem odijela za ronjenje, da li je to sedmično... Ha, ha, ha. Uzgred rečeno, sa skupim DHL-om, postigao sam opet malo nižu cijenu nego u CG da sam kupio.
Reci svake nedelje.... Kakva glupacaahhahahaha
A ne no jednom zaronis i novo odijelomozda je takva procedura, da pita?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ovako, porucio sam nesto preko sportsdirecta, i prilikom placanja mi stize informacija da placanje nije zavrseno i da ima problem, dok mi istovremeno stize na sms potvrda iz banke, i stize mi mail od paypala da je transkacija uspjesno obavljena...
ima li ko neki pametan predlog sto raditi?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
There are currently 4 users browsing this thread. (2 members and 2 guests)
Bookmarks