Valjda mozes da izvadis kad oces, a cijena obicnog se mijenja svako malo, mislim da je bila oko 40 eura zadnji put...
P.S. Za najpreciznije informacije, najbolje ti je da okrenes dom zdravlja... Mislim da je broj medicine rada u PG: 020 651 670
--------------------------
Do Not Disturb.
Kad smo kod FB-a, jel' nasao neko opciju za 'relationship status' pri pretrazi...
Koju god poznanicu da otvorim pise 'married'. Mogu li da se izostave takvi rezultati pri pretrazi?![]()
Do Not Disturb.
Moram pitat jer me stvarno interesuje....naime dje ovi ljudi kradu ovolike iphone pa ih makar na forum za prodaju sa icloud lockom ima makar 15? Takodje da li bi vas bilo sramota da ih okacite na oglase (vas koji ih ne prodajete naravno)?
Zna li iko dje da ponesem neki uredjaj da mu se stave folije na poledjini (tipa da izgleda kao kevlar) ?
koji je hotel ili motel u Maslinama ili Zlatici, crvene fasade, vidu se kad se ide magistralom put sjevera...
Sa lijeve strane? Mislim da je to Holiday.
nije taj... ovaj je sa desne strane kad se ide iz podgorice, tamno crvena fasada, tu je nedje, cini mi se, i neki otpad...
Jedino mi na pamet pada Bambis, ali njemu nije crvena fasada koliko ja znam, ali je zato blizu toga otpada Ivanovic.![]()
Ili mozd misli na onaj event centar Balkan?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
jeste Balkan
zna li iko dje da kupim lijek taksoteru? to je za hemoterapiju a nema ga trenutno u bolnici? hvala unaprijed!
Raspitacu se pa ti javljam za sat-dva...nema ga u bolnici pa sta imaju onda ako za te stvari nemaju..cudo jedno..
Fali ljekova masu, sto u bolnicama sto u apotekama i privatnim i drzavnim. Rekose da ce tako biti do kraja marta, ako sam dobro cuo.
Evo da vas pitam ,u vezi danasnje situacije .
Uzimao sam nesto na benzinsku pumpu ,dao 50 eura koje nisu dobro prolazile na onom uredjaju za provjeru falsifikata , tacnije od 5-6 puta sto ih je provukla , 1 su samo prihvacene. Sad kao , da mi ih ne bi zaplijenili (iako ne vidim svrhu jer ako 1 prodju , trebalo bi da su regularne ,od koliko god pokusaja ),trazili su mi licnu kartu koju su kopirali. Sad kako sam bio izmoren nisam razmisljao puno , tek mi kasnije pade na pamet , da li je trebalo da trazim neku potvrdu ili nesto da su uzeli od mene licnu kartu iz tog i tog razloga ,ili nesto tako , jer evo vidim na sve strane se uzimaju krediti na zirante koji za to nisu ni culi , ocigledno banke nemaju prevelike provjere za to ...Postoji li u nasem zakonu neka regulativa ko sve moze da uzme tu kopiju licne , posto ja nisam mogao da nadjem po netu nista osim nekih clanaka koji pricaju o tome "kako bi trebalo biti " sto mi ni najmanje ne koristi...Pa ako ima neko ko je upoznat sa tematikom?
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
Niko ne može da ti traži kopiju lične po zakonu... Iako se to ne poštuje.
I da banke kontrolišu ne brini, jer je njima u interesu da se kredit vrati
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Jeste u interesu da se vrati ali isto tako ne bi bio prvi kojeg su namjestili da vraca tudji kredit. Prije 6-7 godina jedno 50ak niksicana odradjeni su na foru iz jednog DvD kluba, pa posle kad ti lapne administrativnu zabranu na platu/penziju, ne pomaze nijesam ja zirirao i prevaren sam. Rodjeni brat moje babe je 9000 eur vratio liku kojeg nit zna niti ga je u zivotu vidio, kad je isao kuci kod njega da se rasprave ovaj mu zvao miliciju![]()
One Ring to Rule them all...
Vecina nas je u par navrata davala kopije licne bilo za neko uclanjenje, neku registraciju itd.
Ali mi ne ide u glavu da neko moze da ti 'namjesti' kredit samo zato sto ima kopiju licne karte.. Mora tu da ide i neki popis majka mu stara...
Do Not Disturb.
Kako ce te se chekirat u hotel bez davanja dokumenta?
Do Not Disturb.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks